adet gecikmemden 3 gun sonra öğrendim
Arkadaşlar merhaba, bugün adetimin 2.günü olması gerekiyordu fakat dün biraz bugün ise daha fazla olması şeklinde kahverengi bir akıntı başladı, kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, normalde bu kadar uzun sürmezsin adet öncesi akıntım, 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti, bügünde yine normal gebelik testi yaptım sonuç yine negatifbenim durumumda olan varmı, sonrasında hamile olduğunu öğrenen
arkadaşlar merhaba ben bu site sayesinde çok şükür vajinismusu aştım ve artık bebekle yuvamızın mutluluğunu taçlandırmak istiyoruz yumurtlama dönemini takip etmeye çalışıyorum...bu idrar testinde 1 haftada gebelik olup olmadığı belli olur mu ve gebelik olmazsa doktora ne zaman gitmem uygun olur bilemiyorum bi yol gösterir misiniz
Canim daha demin baktim 2. Silgi silik cikmis senceee :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim çok sevindim inşallah hamilesindir. Ama doktora gidene kadar heveslenme canım benim inşallah güzel hamilelik gecirirsin
O 15günu nasıl bekledinyaadetimden 15 gun gecikmesiyle öğrendim
Ben bat günüme 1 gün kala yapmıştım çıkmıştı
bugun adet gunum olmadim sabirsizlikla bekliyirum gecmesini test yapmak icin :)
Canim heveslenme sabirla bekle biz şimdi sana hamile olabilirsin deriz sonra adet olursun çok üzülürsun adet olacak mis gibi bekle bu ay olmadı artık diğer ay olur diye kendini kandır çok üzülmezsin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Test yaprim koskocaman negatifff cok uzgunum cook
Doğru söylüyorsun Cnm ztn adet oldum hayırlısı olsun artık
Canim test nasildi cok silikmiydi yoksa belirginmiydi ?
Bende adetime 4 gun kala yaptim cikmadi adetim 2gun gecikince tekrar yaptim pozitifti :) ve suan 12 haftalik hamileyim. Adet gecikmeden yapmayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?