Bende dun yaptım test adetıme 4 gun vardı cıkmadı şimdi beklıyorum adet gunumu normalde adet gunmden önce göguslerm acırsı şimdi o yok kasıklarımda ve belımde agrı var offff anlayamıyorum yaa herkesın de göguslerınde mutlaka agrı oluyor o yuzden umıtsızım bu ay olmadı heralde
Benim hiç bir belirtim olmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmedim. Bu ay imkansız hamile falan değilim diyordum hattaUmutlandırmak istemem tabi kimseyi ama mide bulantısı, ağrı vs hiç bir şey hissetmedim. ve hala da öyleyim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra uyku başladı sadece çok uyuyorum o kadar. Tabi bunlar adet gecikmesi olduktan sonra başladı. inşallah sende güzel haberler alırsın :114:
Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. .............
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
Arkadaşlar merhaba ben 1,5 yıldır evliyim. Yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz. Bu ay adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yapsam acaba çıkar mı?
Mrb 6 haziran bat bugün giguslerim çok acidi sol kasigim 3-4 gündür ara ara batiyo geciyo hmn. Bel agrin vardi simdi şiddetli değil. Ayaklarimi karnima toplayinca kasiklarim aciyo sanki biseyvar gibi test yaptim negatif. Kanda yaptirsam mi pazartesi sizce hamile olabilir miyim? 11 saat otobüs yolculuğu yaptim tansiyonun düştü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adete 6 gün kala leke geldi 5 gün kala test yaptım 2. çizgi silik gördüm 1 gün kala 185,81 kan testi sonucum :) bugün tam 4. haftamı doldurdum
3 gün daha beklemeni öneririm erken gebelik testi yap varsa çıkacaktır.
canım hamileyim pğrendim teşekkürler yorumun için.
çok tebrik ederim bende dün öğrendim 151.7 çıktı kanda bat 6 mayıtı Alllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar bu testleri dun yaptm.hmn kanda verdm.bata 4 gun var.sonuc 11.3 cikti.5 gun oncde olesine test yaptrmstm onda 0 cikmsti.sanrm gec dollenme oldu.hamilemiyim sizceee
Eki Görüntüle 1154503 Eki Görüntüle 1154504
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?