Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
tebrik ederim canım. ya benimde adetime 5 gün var bende erken gebelik testi yaptım ama sonuc negatif. bu ayda tutmadı sanırım bu ay ümitlenmiştim..

canım üzülme çalışmalara devam birşeyi çok istersek olmuyor akışına bırakmak lazım sanırım ben sipreli çıkartalı iki ay oldu bende çok istiyorum ama bakalım hayırlısı

Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde adetime 3 gün var test yapsam negatif çıkar diye korkuyorum ama ya çıkarsa diye merak da ediyorum bu ay çok düzgün takip ettim :))) olmazsa üzülecem beklesem gönlüm razı değil of off

Cnm bn bat e 5 gun kala ogrendm cok cok silik cikti ertsi gun kan verdm 11.3 ckti.adeti beklemeye basladm.tabi beklerken evde test yapmaya devam ettim.hergun biraz dha belirdi cizgi.adet gunu 145 cikti deger.bugun 3. Gun 606 cikti.rabbim istyn herkese saglikli hayrli evlatlar nasip etsn

bikac gün gecikmem olsa hemen test yapardim ama hamile kaldigim ay icimden hic gelmiyodu test yapmak yine olağan gecikmedir diye düşünüyodum sonra 3 gün gecti bende artik merak ettim max. 2 gun gecikirdim evde idrar testi yaptim hemen belli oldu hastanede kan testi yaptirdim 569 cikti simdide 2 hafta once oğlum olucagini ogrendim mutluluktan delirdik allah isteyen herkese nasip etsin kizlar😊 birde size tavsiyem lütfen kafanizdan atin sürekli gebelikle yatip kalkmayin ben çünkü hamile kaldigim ay okadar yogundumki sinavlarim falan vardi okula gidip geliodum en son aklima gelen sey bebekti ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar,adetime 4 yada 5 gün varken akşam oylesine yaptıgım bi testle ögrendm,ilk yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı.sonra tekrar başka marka bi test yaptm onda da aynısı oldu. ertesi gün kan testi yaptırdm ve kesinleşti. ama bende öyle kasık agrısı yada bel agrısı gibi şikayetler olmadı.gayet normaldi herşey. size tavsiyem hiç kafanıza takıp duşunmeyın cunku kafanıza taktıgınız surece gecikiyo hamilelik. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır umarım :)

canım üzülme çalışmalara devam birşeyi çok istersek olmuyor akışına bırakmak lazım sanırım ben sipreli çıkartalı iki ay oldu bende çok istiyorum ama bakalım hayırlısı

aynen öyle aslında sıkıldımda yani. ama temmuzda eşimle doktora gidelim diyorum. hani enazından kontrol oluruz. herşeyin hayırlısı tabi..

aynen öyle aslında sıkıldımda yani. ama temmuzda eşimle doktora gidelim diyorum. hani enazından kontrol oluruz. herşeyin hayırlısı tabi..

tabi gitmekte fayda vardır belkide bizi anlayamadığımız başka bir durum olabilir belkide yumurtalama dönemini yakalayamıyorsunuzdur herşeyin hayırlısı bende ilk evlendiğim sene hemen çocuğum olsun istedim ne kadar çok istediysem o kadar olmadı sonra oluruna bıraktım ve ay hamile kaldım darısı başına olsun inşallah tatlım

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin söylediklerinde tamamen haklısın benimde ilk çocuğum senin dediğin gibi olmuştu demekki psikolojik etkiside büyük .....

ya aslında yumurtlamada sıkıntı yok gibi. çünkü bu ay adetim biter bitmez başladı akıntılarım. sünen yapışkan bir akıntıydı. sanırım yumurtlama belirtsiydi ve cok yoğun yaşadım 4-5 gün kadar devam etti. ve biz düzenli ilişkiye girdik. ama tutmadı yani.

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin söylediklerinde tamamen haklısın benimde ilk çocuğum senin dediğin gibi olmuştu demekki psikolojik etkiside büyük .....

kesinlikle cok büyük. takıntı haline gelen sey beraberinde streside getiriyo dolayısıyla bebislerde stresli bi ortama gelmek istemiyo. ben olsam bende gelmem 😊😊😊

Hanımlar iyi geceler ilişkiden 60+ gün sonra yapılan idrar testi net olarak doğruyu gösterir değil mi? Yani bir gebelik durumu olsa kesin çıkardı?

ovülsayon testleri var yumurtalama dönemini anlaman daha kolay oluyor aynı gebelik testi gibi tavsiye ederbilirim bende dün dr gittim hemogram için aşırı derece de kansızlık ve demir eksikliği çıktı mecburen ilaç kullanıyorum bakalım bebek hayallerim bir sonraki aylara kaldı

Hanımlar iyi geceler ilişkiden 60+ gün sonra yapılan idrar testi net olarak doğruyu gösterir değil mi? Yani bir gebelik durumu olsa kesin çıkardı?

kesinlikle çıkardı tatlım en fazla adet geçikmenden 1 hafta sonra göstermesi lazım dı bilemedin 15 sonra ama 60 gün çok uzun bir süre ..

adetim pazartesi günü olması lazımda ama bu sabah kahverengi akıntım geldi. buda adetimin habercisi. bu ayda tutmadı

Bende bugün test yaptım negatif adetm pazartesiydi tuhaf olan ne adet belirtisi var nede gebelik sadece şiddetli bi ağrı var belimde 2 gündür o kadar bende anlayamadım hamilemiyim degilmym

Arkadaşlar merhaba çoook acil yardımcı olun lütfennn ben 2 gün önce bi test yaptım negatif adet olmam gereken gündem 1 hün önce. Bugün akşama doğru test yaptım negatif sonra merak edip ikisinede çöptrn çıkarıp baktım en son yaptığım silik olarak 2. Çizgi 2 gün önce yaptığımda çok silik ama var. Az önce sabahı bekleyemeden elimdeki son testide yaptım şeffaf ışıkta zor görünen hatta eşim göremedi bile incecik bi çizgi çıktı akşam üstü yaptığım baya belli silik olmasına rağmen az önceki belli değil ama var sizce umıt var mıdırrr nolur yardım edinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrhb arkadaşlar adetin 7 gün geçti 3 gün önce test yaptm negatif ama adet belirtim yok hala sadece biraz karin agrim ve krem rengi akintim var hamile olabilirmiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…