Kizlar bu testleri dun yaptm.hmn kanda verdm.bata 4 gun var.sonuc 11.3 cikti.5 gun oncde olesine test yaptrmstm onda 0 cikmsti.sanrm gec dollenme oldu.hamilemiyim sizceee
Eki Görüntüle 1154503 Eki Görüntüle 1154504
tebrik ederim canım. ya benimde adetime 5 gün var bende erken gebelik testi yaptım ama sonuc negatif. bu ayda tutmadı sanırımbu ay ümitlenmiştim..
Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
canım üzülme çalışmalara devam birşeyi çok istersek olmuyor akışına bırakmak lazım sanırım ben sipreli çıkartalı iki ay oldu bende çok istiyorum ama bakalım hayırlısı
aynen öyle aslında sıkıldımda yani. ama temmuzda eşimle doktora gidelim diyorum. hani enazından kontrol oluruz. herşeyin hayırlısı tabi..
bikac gün gecikmem olsa hemen test yapardim ama hamile kaldigim ay icimden hic gelmiyodu test yapmak yine olağan gecikmedir diye düşünüyodum sonra 3 gün gecti bende artik merak ettim max. 2 gun gecikirdim evde idrar testi yaptim hemen belli oldu hastanede kan testi yaptirdim 569 cikti simdide 2 hafta once oğlum olucagini ogrendim mutluluktan delirdik allah isteyen herkese nasip etsin kizlar😊 birde size tavsiyem lütfen kafanizdan atin sürekli gebelikle yatip kalkmayin ben çünkü hamile kaldigim ay okadar yogundumki sinavlarim falan vardi okula gidip geliodum en son aklima gelen sey bebekti ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi gitmekte fayda vardır belkide bizi anlayamadığımız başka bir durum olabilir belkide yumurtalama dönemini yakalayamıyorsunuzdur herşeyin hayırlısı bende ilk evlendiğim sene hemen çocuğum olsun istedim ne kadar çok istediysem o kadar olmadı sonra oluruna bıraktım ve ay hamile kaldım darısı başına olsun inşallah tatlım
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin söylediklerinde tamamen haklısın benimde ilk çocuğum senin dediğin gibi olmuştu demekki psikolojik etkiside büyük .....
ya aslında yumurtlamada sıkıntı yok gibi. çünkü bu ay adetim biter bitmez başladı akıntılarım. sünen yapışkan bir akıntıydı. sanırım yumurtlama belirtsiydi ve cok yoğun yaşadım 4-5 gün kadar devam etti. ve biz düzenli ilişkiye girdik. ama tutmadı yani.
Hanımlar iyi gecelerilişkiden 60+ gün sonra yapılan idrar testi net olarak doğruyu gösterir değil mi? Yani bir gebelik durumu olsa kesin çıkardı?
kesinlikle çıkardı tatlımen fazla adet geçikmenden 1 hafta sonra göstermesi lazım dı bilemedin 15 sonra ama 60 gün çok uzun bir süre ..
ovülsayon testleri var yumurtalama dönemini anlaman daha kolay oluyor aynı gebelik testi gibi tavsiye ederbilirimbende dün dr gittim hemogram için aşırı derece de kansızlık ve demir eksikliği çıktı mecburen ilaç kullanıyorum bakalım bebek hayallerim bir sonraki aylara kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?