Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

aynı sorunla bende karşılaştım canım fortel marka gebelik testi almıştım benimkindede dediğin gibi çıktı ama önemsemedim çünkü ben ilk hamileliğimde yaptığım teste gayet belirgin olarak çıkmıştı şimdi bende adet tarihimi bekliyorum senin gibi aklımda soru işaretleri oluşmadı da diyemiyeceğim ama inşallah istediğin sonucu alırsın güzelim

Canım hala olamadım 35. Gün bu sabahta başka markada baktım negatif iyice şiştim gerginim arada bi batma oluyo sancı gibi çözemedim ya bugün doktora gideceğim artık olacaksam adet olayım testlerde negatif çıkıp kanda falan ğozitif çıkma ihtimali varmıdır diye düşünüyorum başka markalardada aynı umudum yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb arkadasım,bende senin gibi adet günümden önce test yaptım,ilk basta ikinci çizgi cıkmadı.senin yaptıgın gibi bi umut gittim yarım saat sonra falan testi çöpten almıştım. sonra yine bi test yaptım dediğin gibi ikinci çizgiyi eşim göremedi.benim kendimi kandırdıgımı düşündü. ama ben cok hafif görüyodm çizgiyi çok belırsızdı cunku. ertesi gün kan testi yaptırdm ve şuan 30 haftalık hamileyim :) umarım hamilesindir sende:) hayırlı haberlerini beklıyoruz

Canım merhaba inşallah dediğin gibidir ama şuan adetimden 5 gün geçti 4 test yaptık ikisi o şekilde silik gibi bu sabah kide tek çizgi gibiydi bugün doktora gidicem artık bir sürü test hepside negatif artık umudum yok

Canımm bu arada Allah ım hayırşısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğinii çook sevindim :)

hayırlısıyla olur inşallah. benimde hiç umudum yoktu inanki bende sürekli test yaptım iki tanesinde silik çizgi cıktı cok belirsiz.1tanesinde tek çizgi. umudunu kaybetme. yani ne olacağı belli olmuyo bide ben adetime 4 - 5 gün kala yapmıstım yani düşün :)

İnşallah canım benim dedğin gibi olur Rabbim gönlümüze göre versin seninde bebeğin sağlıklı olarak dünyamıza gelsin :)

sen kan testi yaptır bence canım biz geçen gün bir arkadaşımla konuşurken anlaymıştı 2 aylık hamileymişim ne kan testinde nede testlerde çıkmadı dedi yani herşey olabiliyor en güzeli ultrason sanırım bol şans canım.....

aminn inşallah cnm,doktordan dönünce haber ver olurmu merak ederim :)

Canım doktora gidemedim randevu olayında karışıklık . Eve dönerken adet oldum sandım tıpkı adet şeklinde ama şeffaf akıntım gelmiş bayaaaa niye ola ki

cnm walla umutlandirmak istemiyorm ama bende oyle olmustummmmmm 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm walla umutlandirmak istemiyorm ama bende oyle olmustummmmmm 😊

İdrar testlerimin hepsi adet günüm geçmiş olmasına rağmen hepsi negatif olunca ben umutlanamıyorumm

İdrar testlerimin hepsi adet günüm geçmiş olmasına rağmen hepsi negatif olunca ben umutlanamıyorumm

ya bende ikinci cizgiler az da olsa gorunmus ya belirsz oyuzden umutlandm senin icin

kızlar benim de reglim 10 gün gecikti idrar testi yaptım 2 gün önce negatif çıktı acaba bir tane daha mı yapsam?

Son düzenleme:
Slm kizlar cok merak ediyorum yardimci olurmusunuz bu ay yumurtlama takibine başladım yine her zaman ki gibi test yaptım üst üste bu sabah iki çizgi resimdeki gibi göründü siZce net mi yumurtlama günümmü

kızlar benim de reglim 10 gün gecikti idrar testi yaptım 2 gün önce negatif çıktı acaba bir tane daha mı yapsam?

bence yapmalisin bi de idrar testini atma hemen yarim saat sonra falan tekrar bak cnm

cs907 sonuç ne oldu senin ya ben de merak ettim kan thlili yaptırdın mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…