Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Daha sonra yaptirdin mi noldu sonuç merak ettim ben de :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence yapmalisin bi de idrar testini atma hemen yarim saat sonra falan tekrar bak cnm

yorumunu şimdi gördüm canım testi yaptım yine negatif çıktı moralim bozuldu 5 dk sonra testi attım kan testi için pazartesiyi beklemeye karar vermiştik ama yarın bi tane daha idrar testi yapayım o zaman. hamile değilsem neden 10 gün geciktim anlam veremiyorum

Son düzenleme:

daha once oluyomuydu boyle gecikmeler 1 hafta 10 gun falan cunku gercekten normal degil ya hadi insallah ☺

ben ilk yaptigm da testi atmistim yarim saat sonta copten alip baktm ikinci cizgi cok belitsizdi ama vardi.sonra bi kac tanr daha yaptim yine silik cikti.biri negatif cikti.dayanamadm kan testi yaptirdm pozitif 😊

ya kızlar günaydın ben çok gerginim test yapmak istiyorum ama testi bi elim alıyo diğeri geri bırakıyo negatif sonuç almaktan korkuyorum4 gün var gerçi adetime ama ankete bakılırsa bu dönemde öğrenenler de epey fazla..ne dersiniz yapsam mı?kendimi çok şartladım 30 haziranda öğrenecem diye (evlilik yıldönümümüz) ama bi yandan da sabredemiyorum :) bütün gece rüyamda çift çizgili testlerle uğraştım :) şaka gibi yaa :)

Son düzenleme:

adetlerimiz pek çok şeyden etkilenebiliyo ekim ayında biz korunmamıza rağmen 9 gün gecikmiştim ben ertesi ay korunmamıştık hiç gecikmedi ama kısa sürdü bi sonraki ay yine tam gününde koyu lekelenme geldi ben adet sandım meğerse yerleşme kanamasıymış..fazla kafaya takıp gerilince de gecikiyo ben eminim bu ay bebiş yoksa bile gecikecek benim adetim çünkü çok heyecan yaptım var mı yok mu diye :) ama umudunu da kaybetme geç döllenme diye de bişey var sonuçta ısrarla gecikirse dr git bebek olmasa bile sağlığın daha önemli olumsuz bi durum olmadığından emin ol.

Son düzenleme:
Genelde 32 33 günde bir adet oluyorum adetime 12 gün var ve pembelikler geldi kasıklarım adet gibi olmasada ağrıyor 3 gündür böyle adet mi oluyorum yerleşme mi ?

inşallah benimde öyle çıkar bugün yine yapacağım

Adetime 5 gün kala evde yaptığım idrar testinde çift çizgiyi yakaladım ben de
Tahminen yumurtlamadan 10-12 gün sonra

Slm kizlar idrar testi en erken kac gun onceden sonuc veriyo bilen varmi benm adetime 9 gun var daha

şüpheli cinsel ilişkimden tam 14gün sonra sabah gördüm

Slm kizlar idrar testi en erken kac gun onceden sonuc veriyo bilen varmi benm adetime 9 gun var daha

merhaba canim ben adetime 4 gun varken adet oncesi yapilan testlerden yapip ogrenmistim hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…