Canım doktora gidemedim randevu olayında karışıklık . Eve dönerken adet oldum sandım tıpkı adet şeklinde ama şeffaf akıntım gelmiş bayaaaa niye ola ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence yapmalisin bi de idrar testini atma hemen yarim saat sonra falan tekrar bak cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yorumunu şimdi gördüm canım testi yaptım yine negatif çıktı moralim bozuldu 5 dk sonra testi attım kan testi için pazartesiyi beklemeye karar vermiştik ama yarın bi tane daha idrar testi yapayım o zaman. hamile değilsem neden 10 gün geciktim anlam veremiyorum
yorumunu şimdi gördüm canım testi yaptım yine negatif çıktı moralim bozuldu 5 dk sonra testi attım kan testi için pazartesiyi beklemeye karar vermiştik ama yarın bi tane daha idrar testi yapayım o zaman. hamile değilsem neden 10 gün geciktim anlam veremiyorum
ben ilk yaptigm da testi atmistim yarim saat sonta copten alip baktm ikinci cizgi cok belitsizdi ama vardi.sonra bi kac tanr daha yaptim yine silik cikti.biri negatif cikti.dayanamadm kan testi yaptirdm pozitif 😊
inşallah benimde öyle çıkar bugün yine yapacağım
hayirlisi olsn insallah. guzel haberlerini bekliyorum
maalesef yine negatif çıktı
Daha sonra yaptirdin mi noldu sonuç merak ettim ben de :)
Negatif canım
Kist varmış ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canin sağolsun inşallah bidahaki dr kontrolünde bebis haberi alirsin :)
Slm kizlar idrar testi en erken kac gun onceden sonuc veriyo bilen varmi benm adetime 9 gun var daha
Slm kizlar idrar testi en erken kac gun onceden sonuc veriyo bilen varmi benm adetime 9 gun var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?