benim de 6 gün var çok sabırsızım
Arkadaslar once herkese merhaba, benim adetim 8 gun gecikti, 3 gun geciktiginde test yaptim silik ikinci cizgi cikti ertesi gun yine test yaptim negatif cikti dun yaptim oncekiden dahada silik ikinci cizgi cikti bu gun yine negatif napacagimi sasirdim, 1 yildan beri ugrasiyoruz ama olmuyor her defasinda test yaptim hep negatifti ilk defa ikinci cizgiyi gordum, simdi napacagimi bilmiyor kan testide yaptiramiyorum suan, benim durumumda olup hamile olan varmi lutfen cevaplarinizi bekliyorum
benim bat 20 agustos bugun idrar testi yaptim silik cizgi bile cikmadigecen hafta biara kasiklarim cok agridi ve ates basmalari basladi simdi agri gecti ama ates basmalari devam ediyo idrar testini bebe time markadan yaptim sabah ilk idrarla bugun evlilik yil donumumuz ciksaydi esime supriz yapicaktim ama olmadi sizce bu ay umudumu kesmelimiyim
insallah canim ilk denememiz bizim ama yinede cok umitliyim insallah mutlu haberi aliriz bu aycanım gününü bekle benimde bat 20 ağustos aynı belirtiler bende de var hatta gününün geçmesini bekle acele etme sonra çıkmayınca malum moraller bozuluyo bide o markanın iyi olmadığını duydum hemen ümidini kaybetme inşallah bu ay aynı zamanlarda müjdeli haberi alırız
m benim de 20 veya 21iydi 20sindr idrar testi yaptım çıkmadı. Dün bi daha yineledim çok ama gerçekten çok silik bir çizgi çıktı dayanamayıp dün kan verdim hcg 50 çıktı. Ama hala emin olamıyorum. Normalde idrarda da çıkması lazım bu durumda. Tekrar test yapıcam bugün cts de kan testini tekrarlıcam bakalım...Kızlar benim bat 20 agustos test yaptım negatif çıktı hala adetim olmadı eğer geç döllenme olduysa ne zaman idrar testinde çıkar
Canı
m benim de 20 veya 21iydi 20sindr idrar testi yaptım çıkmadı. Dün bi daha yineledim çok ama gerçekten çok silik bir çizgi çıktı dayanamayıp dün kan verdim hcg 50 çıktı. Ama hala emin olamıyorum. Normalde idrarda da çıkması lazım bu durumda. Tekrar test yapıcam bugün cts de kan testini tekrarlıcam bakalım...
Canim cikabilir dene bizede guzel haberler verMerhabalar herkese, araniza yeni katildim.bir haftadir icim icimi yiyor gebe kaldimmi acaba diye. Dahada 7gunum var bata.erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce?
tebrik ederim cnm Allah sana kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısınla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .Benim adetim 26 gunde bir oluyor. Adetime 2 gun kala evde test taptim cikti. Hemde tek testle kalmadim 3 tane yaptim hepsinde cikti. Adet gunu kan tahlilinde beta hcg 279 du. Iki gun sonra 1208 cikti. Suan doktorumun dedigine gore 4+5 gunluk hamileyim ve dun bebegimi gorduk nokta kadardi ama olsun. Erken gorduk sanirim erken dollenme. Rabbm isteyen herkese nadip etsin.
Ne kadar guzel ya, Allah bize de nasip etsin insallah.:)Benim adetim 26 gunde bir oluyor. Adetime 2 gun kala evde test taptim cikti. Hemde tek testle kalmadim 3 tane yaptim hepsinde cikti. Adet gunu kan tahlilinde beta hcg 279 du. Iki gun sonra 1208 cikti. Suan doktorumun dedigine gore 4+5 gunluk hamileyim ve dun bebegimi gorduk nokta kadardi ama olsun. Erken gorduk sanirim erken dollenme. Rabbm isteyen herkese nadip etsin.
Cikmaz diye yapmiyorum beklicem sanirim biraz dahaCanim cikabilir dene bizede guzel haberler ver
Cennet oeki yaptigin test normalmiydi erken gebelik testimiydiBenim adetim 26 gunde bir oluyor. Adetime 2 gun kala evde test taptim cikti. Hemde tek testle kalmadim 3 tane yaptim hepsinde cikti. Adet gunu kan tahlilinde beta hcg 279 du. Iki gun sonra 1208 cikti. Suan doktorumun dedigine gore 4+5 gunluk hamileyim ve dun bebegimi gorduk nokta kadardi ama olsun. Erken gorduk sanirim erken dollenme. Rabbm isteyen herkese nadip etsin.
Normal 3 liraya aldigim bi testi canim. Hepsinde cikti silikti ama pozitif.Cennet oeki yaptigin test normalmiydi erken gebelik testimiydi
Aminnnn rabbim herkese nasip etsin.benim ilki karnimda oldu ins bunu kucagima almak nasip olur. Dari bekleyenlere.Ne kadar guzel ya, Allah bize de nasip etsin insallah.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?