Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benim de 6 gün var çok sabırsızım

Ben dün hasta olmam gerekiyordu bakalım neler olacak. Ben korkudan kan testi yaptıramadım. Ama belim,kasıklarım feci ağırıyor göğsümdeki bütün damarlar dışarda ve en ufak dokunma veya hareketle sızlıyor. Bazen kendi sızlıyor cesaret edip test yaptoramıyorum ki. Benim bide kasık bölgemde karıncalanma oluyor. Bakalım pazartesi testi yaptırırım. Yada bakarsın pazartesiye kadar hasta olurum. Kasıklarım bugün çok rahatsız keain hasta olucam diye düşünüyorum ben ama bakalım yaradanım ne sunar....

benim bat 20 agustos bugun idrar testi yaptim silik cizgi bile cikmadi gecen hafta biara kasiklarim cok agridi ve ates basmalari basladi simdi agri gecti ama ates basmalari devam ediyo idrar testini bebe time markadan yaptim sabah ilk idrarla bugun evlilik yil donumumuz ciksaydi esime supriz yapicaktim ama olmadi sizce bu ay umudumu kesmelimiyim

Merhaba herkese
Arkadaşım bende aynı durumdayım tek fark ben geçmeden yaptım 3 gün kala yaptım silik çizgi 2 gün kala (yani bugün) hiç bir şey yok sende Son durum nedir

canım gününü bekle benimde bat 20 ağustos aynı belirtiler bende de var hatta gününün geçmesini bekle acele etme sonra çıkmayınca malum moraller bozuluyo bide o markanın iyi olmadığını duydum hemen ümidini kaybetme inşallah bu ay aynı zamanlarda müjdeli haberi alırız

insallah canim ilk denememiz bizim ama yinede cok umitliyim insallah mutlu haberi aliriz bu ay

Kızlar benim bat 20 agustos test yaptım negatif çıktı hala adetim olmadı eğer geç döllenme olduysa ne zaman idrar testinde çıkar

Canı
Kızlar benim bat 20 agustos test yaptım negatif çıktı hala adetim olmadı eğer geç döllenme olduysa ne zaman idrar testinde çıkar
m benim de 20 veya 21iydi 20sindr idrar testi yaptım çıkmadı. Dün bi daha yineledim çok ama gerçekten çok silik bir çizgi çıktı dayanamayıp dün kan verdim hcg 50 çıktı. Ama hala emin olamıyorum. Normalde idrarda da çıkması lazım bu durumda. Tekrar test yapıcam bugün cts de kan testini tekrarlıcam bakalım...

benimde bugün yada yarın adet günüm dün gece uykudan uyandırcak şekilde adet sancım vardı normalde o ağrıda adetimin gelmesi lazımdı sabah uyandığımda olmamışım diye test yaptım negatif çıktı. Hakkımızda hayırlısı..

Benimde adetime 1 hafta varken erken gebelik testimde çıktı kan testı yaptırsım 38 çıktı 5 gün sonra tekrar yaptırdım 383 çıktı bakaljm hayırlısı artık

Merhabalar herkese, araniza yeni katildim.bir haftadir icim icimi yiyor gebe kaldimmi acaba diye. Dahada 7gunum var bata.erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce?

Benim adetim 26 gunde bir oluyor. Adetime 2 gun kala evde test taptim cikti. Hemde tek testle kalmadim 3 tane yaptim hepsinde cikti. Adet gunu kan tahlilinde beta hcg 279 du. Iki gun sonra 1208 cikti. Suan doktorumun dedigine gore 4+5 gunluk hamileyim ve dun bebegimi gorduk nokta kadardi ama olsun. Erken gorduk sanirim erken dollenme. Rabbm isteyen herkese nadip etsin.

tebrik ederim cnm Allah sana kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısınla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .

Ne kadar guzel ya, Allah bize de nasip etsin insallah.:)

Cennet oeki yaptigin test normalmiydi erken gebelik testimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…