Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
tebrik ederim cnm Allah sana kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısınla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .
Tsk ederim canim rabbim isteyrn herkese nasip etsin. Ins guzrl olur hersey. Suan pek bi belirtim yok hamike degil gibiyim ama dun gorduk bebegi icim rahat ins devamida gelie

inşallah canım darısı seninde başına inşallah

Merhaba bende araniza yeni katildim arkadaşlar.25 gunde bir regl oluyorum.tam 1 hafta sonra regl olmam lazim,ama ben sabredemeyip dun aksam erken gebelik testi yaptim.sonuc negatif

Bende sabırsızlıkla reglimi bekliyorum ilk da denedik bu ay umarım olur..

Slm arkadaşlar ben yeniyim burada .6eylul test yaptım net çıktı ikinci çizgi ama adetime 2gun var acaba hamilemiyimki:{

Slm canlar ya adetime iki gün var yumurtlama günlerinde ilişki oldu .test yaptım aksam net olarak çıktı ikinci çizgi acaba hamilemiyimki yaa

Merhaba sizce bu test pozitif mi? 10 dk içinde silik yarım gibi görünen bi çizgi çıktı

Eklentiler

• image.webp
    443,4 KB · Görüntüleme: 226
Pardon iki gun varmış. Iki gun kala bile bu kadar netse kesin hamilesin yani
Saglicakla büyüsün bebisin
Allah razi olsun canım Rabbim insAllah bekleyenleride sevindirir adetim yarin bakalım hayırlısı bu sabah yine yaptım net olarak çıktı ikinci cizgi

Eklentiler

• IMG_20140908_073727.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 443
İlişkiden kaç gün sonra yaptın cnm bu testi adetine yakın mı yaptın
Yumurtlama testleri ile tespit ettim 23 ve 24unde ovulasyon oldu adetim 32gunde oluyor düzenli adetime iki gün kala yapmıştım çıktı bu sabah da yaptım çıktı yarin adet gunumdu bakalım ne olacak ilişkiden beş gün sonra yaptım canım Rabbim herkesin yüzünü guldursun AMA SU BİR GERCEK HAMİLE KALMAK İSTİYORSANİZ YUMURTLAMA GUNUNU KESİN OLSUN TAHMİNİ DEGİL

Çoğu website adetinuzin yarısı diyor ama benim 32gunde bir oluyor web sitesine bakarsan 18inde ovulasyon ben aldığım testler sonucu öğrendim 23/24oldugunu gerçekten çok istiyorsanız emin olun hangi gün oldugunu çünkü çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…