Tsk ederim canim rabbim isteyrn herkese nasip etsin. Ins guzrl olur hersey. Suan pek bi belirtim yok hamike degil gibiyim ama dun gorduk bebegi icim rahat ins devamida gelietebrik ederim cnm Allah sana kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısınla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .
Aminins butun isteyenlere nasipetsin rabbim. Darisi herkese. Ins aliriz saglicakla kucagimizatebrik ederim cnm Allah sana kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısınla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .
inşallah canım darısı seninde başına inşallahHadi gözün aydın canım. ALLAH kucağına almayıda nasip etsin... Benimde şüpelerim var. Adetime 6 gün var sonra bende test yaptıracam bakalım... İnşallah Allah bana da nasip eder....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikinci çizgi çıktıysa hamilesin demekki :)Slm canlar ya adetime iki gün var yumurtlama günlerinde ilişki oldu .test yaptım aksam net olarak çıktı ikinci çizgiacaba hamilemiyimki yaa
Net olarak çıktı canım ama adetim geçsin bir daha yapcam Allah bekleyenlerin kucağını yavrusuz bırakmasını inşAllahikinci çizgi çıktıysa hamilesin demekki :)
Canim gayet net ikinci çizgi. Bence hamilesin.gunun gecti mi?Acaba hamilemiyimki ya aksam yaptım testi adetime iki gün var
Pardon iki gun varmış. Iki gun kala bile bu kadar netse kesin hamilesin yaniCanim gayet net ikinci çizgi. Bence hamilesin.gunun gecti mi?
Allah razi olsun canım Rabbim insAllah bekleyenleride sevindirir adetim yarin bakalım hayırlısı bu sabah yine yaptım net olarak çıktı ikinci cizgiPardon iki gun varmış. Iki gun kala bile bu kadar netse kesin hamilesin yani
Saglicakla büyüsün bebisin
İlişkiden kaç gün sonra yaptın cnm bu testi adetine yakın mı yaptınAcaba hamilemiyimki ya aksam yaptım testi adetime iki gün var
Yumurtlama testleri ile tespit ettim 23 ve 24unde ovulasyon oldu adetim 32gunde oluyor düzenli adetime iki gün kala yapmıştım çıktı bu sabah da yaptım çıktı yarin adet gunumdu bakalım ne olacak ilişkiden beş gün sonra yaptım canım Rabbim herkesin yüzünü guldursun AMA SU BİR GERCEK HAMİLE KALMAK İSTİYORSANİZ YUMURTLAMA GUNUNU KESİN OLSUN TAHMİNİ DEGİLİlişkiden kaç gün sonra yaptın cnm bu testi adetine yakın mı yaptın
Adetime iki gün vardı yumurtlama gunumden beş gün sonra yaptım testi canimİlişkiden kaç gün sonra yaptın cnm bu testi adetine yakın mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?