Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Arkadaşlar gebelik testinde ikinci silgi cok silik bir şekilde çıktı. Daha once kimyasal gebelik yaşamıştım. Resim eklemeye çalışıyorum ama olmadi.of mutlu bile olamadim ya kimyasal sa diye?

Arkadaşlar gebelik testinde ikinci silgi cok silik bir şekilde çıktı. Daha once kimyasal gebelik yaşamıştım. Resim eklemeye çalışıyorum ama olmadi.of mutlu bile olamadim ya kimyasal sa diye?
Canm ikinci cizgi silik de olsa hamileliyi gosterir, tebrik ederim ins bu sefer basarili bi gebelik olur

O silik çizgilere ve tum belirtilere rağmen regl oldum bugun.yine olmadi.sanirim kimyasal yine doktra gidicem buguncok kötü oldum.

Arkadaslar adetten ıkı gun once yanı bugun ıdrar testı yaptım negatıf boyle negatıf cıkıp daha sonra hamıle oldugunu ogrenen oldu mu.

Adetim geciktikten 8 gun sonra yaptim cikmamisti
23 gun geciktiginde annemlerin ve esimin israri uzerine freely diye ucuz bir test aldim 1 dk bile gecmeden cift cizgiyi gordum gozlerime inanamadim
O kadar umutsuzdum ki hala saskinim
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim 3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/

Hamilelik ve adet belirtileri genelde aynı kesin çözüm bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmak.

Adetim geciktikten 8 gun sonra yaptim cikmamisti
23 gun geciktiginde annemlerin ve esimin israri uzerine freely diye ucuz bir test aldim 1 dk bile gecmeden cift cizgiyi gordum gozlerime inanamadim
O kadar umutsuzdum ki hala saskinim
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…