Canm ikinci cizgi silik de olsa hamileliyi gosterir, tebrik ederim ins bu sefer basarili bi gebelik olurArkadaşlar gebelik testinde ikinci silgi cok silik bir şekilde çıktı. Daha once kimyasal gebelik yaşamıştım. Resim eklemeye çalışıyorum ama olmadi.of mutlu bile olamadim ya kimyasal sa diye?
Canim bugun ikinci gunum.yani iki gun gecti diyebilirimBence pozitif, adet gununden gecti mi?cizgi gittikce belirginlesiyo
Canim insallah hamilesindir. Bence yarin yine yap ve cizgi muhakkak belirginlesecektir ve sonra kan testine git. En dogrusu :*Canim bugun ikinci gunum.yani iki gun gecti diyebilirim
Teşekkürler canim inşallah belirginlesir.Canim insallah hamilesindir. Bence yarin yine yap ve cizgi muhakkak belirginlesecektir ve sonra kan testine git. En dogrusu :*
Canim chok uzuldumO silik çizgilere ve tum belirtilere rağmen regl oldum bugun.yine olmadi.sanirim kimyasal yine doktra gidicem buguncok kötü oldum.
Saol canim . psikolojim çöktü resmen.cok ağladım. Yine ayni sonuç. Bakalım doktor ne diyecekCanim chok uzuldumins hayirlisi olsun.
Aglama kiyamam Allah en kisa zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsinSaol canim . psikolojim çöktü resmen.cok ağladım. Yine ayni sonuç. Bakalım doktor ne diyecek
Sonuc nedir acaba canim yaptinmi kimse yok galiba burda1 EYLÜL regl baslangıcım.25 günde bir adet görüyorum. 5 gün önce test yapsam çıkarmı acaba?
Hamilelik ve adet belirtileri genelde aynı kesin çözüm bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmak.Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?