Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar ya benimde tam 1 hafta var ama belirtiler var kaşık batması göz karaamasi koku hassasiyet uyku Halo bel ağrım 8 gündür var.
Test yapsam mi yarın sabah bilemedim

Arkadaşlar merhaba. Yorumunuzu rica edebilir miyim? Bat 23 ekim. Erken gebelik testi yaptım.
Testi 15. Ve 30 dk. Fotoğraftaki gibidir. Sizce???
(Testin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyordu)

Eklentiler

• testt.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar ben adetime altı gün varken idrar testi yaptım negatif çıktı. ama o ay içime farklı seyler doğdu, hissettim yani. ısrarla adetime iki gün kala tekrar yaptım pozitif çıktı. aynı gün hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım o şekilde doğrulanmış oldu gebeliğim. not: idrar testini sabahki ilk idrarla yaptım o şekilde yapmanızı tavsiye ederim. umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben daha fazla sabredemiyorum Bat 30 ekim, dün akşam cesaretimi toplayıp iş çıkışı acile gittim test yapmadılar, hem üzüldüm hem sevindim. Özele gidiyordum geri döndüm, orada yapacaklarını bildiğim için, o kadar da cesaret edemedim Evde yapmak için eczaneden test aldım ama onu da yapamadım offf yapsam çıkar mı ki acaba?

acilde yapmamalarında da vardır bir hayır canım, sıkma canını biraz daha bekle. ha yok dayanamam diyorsan, kafandan çıkaramıyorsan tabiki yaptır, akkoyun karakoyun ortaya çıkar.
sana bekle diyorum ama benim bat'a 5 gün kala, yani pazartesi dayanamayıp idrar testi yaptım, silik çizgi çıkmıştı. evde daha test var ama sabrediyorum yapmıyorum. eğer yine ümit verecek bir sonuç çıkar da regl olursam üzülürüm. çünkü karnımda sancım çok fazla var. bekliyorum bakalım.
Allah gönlümüzden geçeni bu ay verir inşAllah :)

Kızlar ya benim testime bakıp yorumlayacak biri var mı acaba ben mi çizgi görüyorum yoksa var mı ?

Eklentiler

• 20141023_123500.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 536
Inşallah Birtanem Sağol yazdığın için 1 senedir bekliyorum gelsin artık meleğim ♡
Kan testi yaptır bence kesin sonuç cesaret edemem dersen 2 gün daha bekle bir test daha yap. Allah gönlüne göre versin haber ver mutlaka

Eğer adetin her ay düzenli geliyo ise 3 gün gecikmesi normal değildir canım..

Yarın sabah ilk işin test yapmak olsun...Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.

Darısı başımıza inş.
Bende hormon ilacı kullanıyorum hazirandan beri gayet düzenli oluyordu adetimAma bu ay 2-3 gün adetim geciktiSanırım sanırım hamileyim diye sevinirken...Dayanamayıp test yaptım negatif o teste de güvenmeyip bugün kan testi yaptım negatif moralim bi anda sıfır oldu Ama hala olamadım adet neden ki acaba? bu ilaç kullandığımdan beri günü gününe oluyordum....Anlamadı bu olayı ben....

Arkadaşlar merhaba,
Benim adetim son 1 senedir 28 günde bir geliyor düzenli yani.
Bu ay 19 unda olmam gerekirken hala adet görmedim. İdrar testi yaptım ikinci çizgiyi göremedim.
Kasıklarımda adet dönemine benzer sancılar var. Ama 9 gün oldu hala olmadım.
Bu durumda hamile olmam mümkün mü? Kasık ağrısı adet belirtisi olabilir mi, ya da idrarda görmeme ihtimalim var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…