Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Söylediğin gebelikte olabiliyor...en kesin sonuçkan testi canim.. sen kan testi yaptir ki emin ol tatlim...

Ben idrar testi yaptığımda 5 hafta 4 günlük hamileymişim
Adetin üzerinden 15 gün geçince ancak doğru sonuç alınıyormuş

Ben idrar testi yaptığımda 5 hafta 4 günlük hamileymişim
Adetin üzerinden 15 gün geçince ancak doğru sonuç alınıyormuş
Canim ya benim reglm duzensiz oluo ve 27 sinde en gec olmasi gerekiyodu hala bisi yok ama hamilelie ve regle dair hala bi belirti yok sence 10-15 gun beklemelimiyim ?testte negatof cikti da dün. Anlamiyrm noluo

Canim ya benim reglm duzensiz oluo ve 27 sinde en gec olmasi gerekiyodu hala bisi yok ama hamilelie ve regle dair hala bi belirti yok sence 10-15 gun beklemelimiyim ?testte negatof cikti da dün. Anlamiyrm noluo
10-15 gün beklemen demek daha çok stres demek, stres artınca -hamişe deilsen- adet dahada gecilebilir, kan tahlili yaptır bence
Ayrıca illa belirti olacak die bi şart yokki bendede yoktu hiç belirti hiç olmadı bulantı vs

Bnm adetm düznlidir ben kan tahlili yaptırıyodm hep üç ay üst üste geçikti o yüzden nasılsa hamile değilimdr die yapmştm

Bence kan tahlili yaptir emin olursun hemde stresten kurtulursun

Benimde adetime 1 hafta varken erken gebelik testimde çıktı kan testı yaptırsım 38 çıktı 5 gün sonra tekrar yaptırdım 383 çıktı bakaljm hayırlısı artık
Mesaji cok once yazmissiniz ama yinede sormak istedim erken gebelik testinde hangisini kullandiniz marka olarak

QUOTE="berka0106, post: 37529782, member: 631367"]Erken gebelik testi kullanip pizitif gorenler hangi markayi kullandiniz ve kac gun oncesinden ogrendiniz[/QUOT
markasını hatırlamıyorum ama 4 gün önce yaptim belli belirsiz di inaanmadim ertesi gün ilk idrar la su 3tl lik ucuz testlerden yaptım yine çift çizgi çıktı erke

Kızlar bat 28 eylüldu en son
bende belirti yok
test yaptım
anlayamadım bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20141030_135950.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 184
Kizlar merhaba ben adetime 5gün kala test yaptim negativ cıktı. Amma belirtiler var acaba hamilemiyim?? Peki neden negativ cikti?

benim bat 25 ekimdi. düne kadar göğüslerim şiş belimde, kalçamda ağrılar vardı ve her an adet olacak gibiydim. ama bugün belimin dışında ağrılar geçti. göğüslerimin şişi indi. cuma akşamı test yaptım negatif çıktı. ağustos ayında da böyle bi adet gecikmesi yaşamıştım stresten. yine aynısı oluyor diye kan baktırmaya da çekiniyorum

Asyanur hamilemişsin de mi takvimini yapmışsın tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Asyanur hamilemişsin de mi takvimini yapmışsın tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ah canim benim insallaahhh Simdilik malesef dgilim kendimi iyi hisetmk icin yaptm insallah gerceklesir diye.cunku 42 gun oldu hala regl olmadm ama testler negatif beklemedeym ondan boyle görünce Mutlu oluyorm canim.isteyen herkese rabbim bi an once versin insallaahhhh

bu da güzel bir şey. doktor çok umut etmek yok hüsrana uğrayıp dağılmamak için ama umutsuz olmak da yok diyor.
ben de bu sabaha kadar gecikmemden çok umutlanmıştım ama bende bu ayki umut bitti. şimdi paşa paşa rahim filmine gidicem.

qaraqiz hemen hemen aynı durumdayız, inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…