- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Söylediğin gebelikte olabiliyor...en kesin sonuçkan testi canim.. sen kan testi yaptir ki emin ol tatlim...Arkadaşlar merhaba,
Benim adetim son 1 senedir 28 günde bir geliyor düzenli yani.
Bu ay 19 unda olmam gerekirken hala adet görmedim. İdrar testi yaptım ikinci çizgiyi göremedim.
Kasıklarımda adet dönemine benzer sancılar var. Ama 9 gün oldu hala olmadım.
Bu durumda hamile olmam mümkün mü? Kasık ağrısı adet belirtisi olabilir mi, ya da idrarda görmeme ihtimalim var mı?
Söylediğin gebelikte olabiliyor...en kesin sonuçkan testi canim.. sen kan testi yaptir ki emin ol tatlim...
Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
Canim ya benim reglm duzensiz oluo ve 27 sinde en gec olmasi gerekiyodu hala bisi yok ama hamilelie ve regle dair hala bi belirti yok sence 10-15 gun beklemelimiyim ?testte negatof cikti da dün. Anlamiyrm noluoBen idrar testi yaptığımda 5 hafta 4 günlük hamileymişim
Adetin üzerinden 15 gün geçince ancak doğru sonuç alınıyormuş
10-15 gün beklemen demek daha çok stres demek, stres artınca -hamişe deilsen- adet dahada gecilebilir, kan tahlili yaptır benceCanim ya benim reglm duzensiz oluo ve 27 sinde en gec olmasi gerekiyodu hala bisi yok ama hamilelie ve regle dair hala bi belirti yok sence 10-15 gun beklemelimiyim ?testte negatof cikti da dün. Anlamiyrm noluo
Bence kan tahlili yaptir emin olursun hemde stresten kurtulursunArkadaşlar merhaba,
Benim adetim son 1 senedir 28 günde bir geliyor düzenli yani.
Bu ay 19 unda olmam gerekirken hala adet görmedim. İdrar testi yaptım ikinci çizgiyi göremedim.
Kasıklarımda adet dönemine benzer sancılar var. Ama 9 gün oldu hala olmadım.
Bu durumda hamile olmam mümkün mü? Kasık ağrısı adet belirtisi olabilir mi, ya da idrarda görmeme ihtimalim var mı?
Ben yaptim bugun 5gunum var henuz bisey yok tabi bebisde olmayabilirSonuc nedir acaba canim yaptinmi kimse yok galiba burda
Mesaji cok once yazmissiniz ama yinede sormak istedim erken gebelik testinde hangisini kullandiniz marka olarakBenimde adetime 1 hafta varken erken gebelik testimde çıktı kan testı yaptırsım 38 çıktı 5 gün sonra tekrar yaptırdım 383 çıktı bakaljm hayırlısı artık
Belli degil sanırım fotodan kaynaklanıyor eğer testi çok bekletmeden ssilikcizgi gorduysen bilseler olabilirKızlar bat 28 eylüldu en son
bende belirti yok
test yaptım
anlayamadım bi bakarmisiniz
Canim ya benim reglm duzensiz oluo ve 27 sinde en gec olmasi gerekiyodu hala bisi yok ama hamilelie ve regle dair hala bi belirti yok sence 10-15 gun beklemelimiyim ?testte negatof cikti da dün. Anlamiyrm noluo
Ah canim benim insallaahhhAsyanur hamilemişsin de mi takvimini yapmışsın tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ah canim benim insallaahhhSimdilik malesef dgilim kendimi iyi hisetmk icin yaptm insallah gerceklesir diye.cunku 42 gun oldu hala regl olmadm ama testler negatif beklemedeym ondan boyle görünce Mutlu oluyorm canim.isteyen herkese rabbim bi an once versin insallaahhhh
benim bat 25 ekimdi. düne kadar göğüslerim şiş belimde, kalçamda ağrılar vardı ve her an adet olacak gibiydim. ama bugün belimin dışında ağrılar geçti. göğüslerimin şişi indi. cuma akşamı test yaptım negatif çıktı. ağustos ayında da böyle bi adet gecikmesi yaşamıştım stresten. yine aynısı oluyor diye kan baktırmaya da çekiniyorum
dün rgl oldumqaraqiz hemen hemen aynı durumdayız, inşallah bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?