sağlık olsun, hayırlısı kasım ayına inşallah :)dün rgl oldum
Bende regl olduuum kizlaaaaarsağlık olsun, hayırlısı kasım ayına inşallah :)
yaaaa böyle yapmayın ağlarım ben şimdi hemenBende regl olduuum kizlaaaaarcok kotuyuyum
geçmiş olsun canımBende regl olduuum kizlaaaaarcok kotuyuyum
olumlu ya da olumsuz bir sonjuç çıkar bazen stresten gecikiyor bazende idrar testinde görünmüyor kanda görünüyor hemen test yaptır, inşallah hamilesindir:)Kızlar slm ben yeni uye oldum..adetim 5 gun gecikti test yaptım bisey çıkmadı. Kan testi yaptırsam bisi çıkar mı acaba(
Benim de bat 12 kasım bende 3. ayıma girdim bu ayda hamile kalamayacakmışım gibime geliyorgeçmiş olsun canım
daha çok yenisin canım. pes etmek yokBenim de bat 12 kasım bende 3. ayıma girdim bu ayda hamile kalamayacakmışım gibime geliyor
eskiyorum ben de bu ayda geçince 4.ayıma giricem korunmayı bırakalı hapla vs ile de rounmadım eşim korunmuştu ama dua ediyorum bol bol inşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalır.daha çok yenisin canım. pes etmek yok
eskiyorum ben de bu ayda geçince 4.ayıma giricem korunmayı bırakalı hapla vs ile de rounmadım eşim korunmuştu ama dua ediyorum bol bol inşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalır.
peki neden korunma yöntemi değilmiş zararlı mıymış yoksaaynen benim de eşim korunmuştu ki bir çok doktora göre bu yöntem bir korunma yöntemi değil. meğerse korunmamıza hiç gerek yokmuş
peki neden korunma yöntemi değilmiş zararlı mıymış yoksa
kondom kullanmak ilkel mi bilmiyordum, takvim hesabı geri çekilme falan tamam da geriye ya hap ya da kondom geliyor aklıma, her türlü riskteyisz :)ilkel olduğu için korunma yöntemi saymıyolar. onun yerine daha güvenilir garanti şeyler ile korunun diyorlar.
kondom kullanmak ilkel mi bilmiyordum, takvim hesabı geri çekilme falan tamam da geriye ya hap ya da kondom geliyor aklıma, her türlü riskteyisz :)
tamam canım şimdi anladım:) bata az kaldı var mı belirti?ben prezervatif için demedim canım zaten. eşimin korunma yöntemi için dedim. sen kendi üzerine alındın galiba
geri çekme ve takvim ilkel.
prezervatif, hap, iğne vb şeylere korunma yöntemi diyorlar diyorum ben de.
bat ı bana mı sordun başkasına mı?tamam canım şimdi anladım:) bata az kaldı var mı belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?