Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benimde aslında adet günüm bugün. Ama ben 4 gün önce idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah.

Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.

Hayırlı olsun kızlar ben sizin kada rne tdeğilim hala şüphem var:) çok sevindim sizler adınıza inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi:)

Arkadaşlar kafam karışık biraz aklımda deli sorular gebelik testlerini ne zaman yapsak doğrudur regl günü mü geçince mi bir de akşam yapılırsa olurmu?

Arkadaşlar kafam karışık biraz aklımda deli sorular gebelik testlerini ne zaman yapsak doğrudur regl günü mü geçince mi bir de akşam yapılırsa olurmu?
canım bana kalsa reglin geçsin öyle yap ben dayanamadım bi sürü test yaptım bi silik çıkıyor bir çıkmıyor çıkmayanda durdukça silik çizgi beliriyor, eğerki bana soracak olursan en rahatı geçince yap:)

Canimm simdiden hayırlı olsun diyoum sen anla :) :)
silikşene çizgiler, sonra bugün negatif çıkan bir testim vardı 10 dakika sonra bir bakayım dedim silik çizgi çıkmış, demekki değilim diyorum ama yarın regl günüm herşey belli olacak.

silikşene çizgiler, sonra bugün negatif çıkan bir testim vardı 10 dakika sonra bir bakayım dedim silik çizgi çıkmış, demekki değilim diyorum ama yarın regl günüm herşey belli olacak.
Canım su durumda hic belli olmuyor aslinda ama ne umutlan nede üzül diyoum en iyisi beklemek ve kan testi dikkat et sagligina ve üsütmemeye

ben dün iş çıkışı meraktan yaptım duramadım ama negatif yani silik falan birşey görmedim bugün regl dönemim hakkımızda hayırlısı olsun sabah idrarı daha mı net olur acaba

Hakkımız da hayırlı olsun benim de bugun regl günüm inşallah olmam hamile kalırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…