Sana sormuştum.bat ı bana mı sordun başkasına mı?
Sana sormuştum.
hsg ne oluyor benim 3. denemem 6 ün var bata yine olmassa bende çektiririm:)benim bata çook var. şu an regliyim. bitince hsg çekilcem nasipse
hsg ne oluyor benim 3. denemem 6 ün var bata yine olmassa bende çektiririm:)
benimde 5 gün var karbonatla ve çamaşır suyuyla bi dene hele evde:)6 gün var kan testi yaptirsammi?
Benimde aslında adet günüm bugün. Ama ben 4 gün önce idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah.
Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.
Canimm simdiden hayırlı olsun diyoum sen anla :) :)Ben bugun 2 gün kala silik 2.çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim :)
canım bana kalsa reglin geçsin öyle yap ben dayanamadım bi sürü test yaptım bi silik çıkıyor bir çıkmıyor çıkmayanda durdukça silik çizgi beliriyor, eğerki bana soracak olursan en rahatı geçince yap:)Arkadaşlar kafam karışık biraz aklımda deli sorulargebelik testlerini ne zaman yapsak doğrudur regl günü mü geçince mi bir de akşam yapılırsa olurmu?
silikşene çizgiler, sonra bugün negatif çıkan bir testim vardı 10 dakika sonra bir bakayım dedim silik çizgi çıkmış, demekki değilim diyorum ama yarın regl günüm herşey belli olacak.Canimm simdiden hayırlı olsun diyoum sen anla :) :)
Canım su durumda hic belli olmuyor aslinda ama ne umutlan nede üzül diyoum en iyisi beklemek ve kan testi dikkat et sagligina ve üsütmemeyesilikşene çizgiler, sonra bugün negatif çıkan bir testim vardı 10 dakika sonra bir bakayım dedim silik çizgi çıkmış, demekki değilim diyorum ama yarın regl günüm herşey belli olacak.
sabah yapılması daha uygun görülüyor canımben dün iş çıkışı meraktan yaptım duramadımama negatif yani silik falan birşey görmedim bugün regl dönemim hakkımızda hayırlısı olsun sabah idrarı daha mı net olur acaba
bu sabah yaptım canım ben bugün regl günümdü olmadım :)Hakkımız da hayırlı olsun benim de bugun regl günüm inşallah olmam hamile kalırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?