Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar benim pek belirtim yok arada hafif batmalar ve bas donmeleri disinda. Regla bugün le birliktw 3 gün var. Sabah kahverengi leke gordum kokusuz. Devami gelirse regl oldum demektir.. Hayırlı si :)

Adetim 6 gun geciktiginde hic hamile olacagimi dusunmeden yaptigim testim.inanamamistim.hos hala da inanmiyorum.hemen gidip kan verdim degerimde 6819 cikmisti

Eklentiler

• FB_IMG_1414681732246.webp
    40 KB · Görüntüleme: 196
ben adetım 1 gun gectı test yaptım ve pozıtıfı gordum Allah ısteyen herkeze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

Ben dd doktora gittim ultrason la baktı görünmez ama bakayım dedi görunmedi 2 gün de geciktim idrarda silik cıkıyor kan vermedim daha hayırlısı doktor suan kanda da çıkmaz dedi ben de inat ettim bekkeyecegim.

bugün adetim gecikeli 3.günüm biraz sonra test yapıcam Rabbim hayırlısını versin dün ve ondan önceki gün çok ağrım vardı ama bugün ağrı hiç yo hadi hayırlsı

Adetimin geciken 4.gunu su hizli testlerden yaptim direk iki cizgi inanmadim bidaha yaptim tekrar iki cizgi kosa kosa kan testi yaptirdim sukur dogruymus :)

Meraba kizlar yebi uye oldum bende.. yarin adet olmam gerekiyo ama hic bi belirti yok ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi dunde test yaptim cikmadi kac gun gectikten sonra yapiyim sizce

Adetime 3gun kala kan verdm cikmadi adetimden bir gun gecti idrar testinde de negatif.ay anlamadm.incir kuru yapmistim.hic gecikmezdim.acaba kist falan mi yapti diye korkuyorum.hamilelikte cikmiyor

Hep düzenli olan adetlerin gebeliğe hazırlık olarak düzeninin bozulduğunu cok duymustum bende de öyle oldu düzenim bozuldu gecikti 1 ay gecti 2. ay gebelik göründü :)

Bendr bugun olmam gerekiyodu olmadim.. ama kasiklarim ve bacaklarim agriyo hamile oldugu halde bu belirtileri yasayan varmi kizlar

Bendr bugun olmam gerekiyodu olmadim.. ama kasiklarim ve bacaklarim agriyo hamile oldugu halde bu belirtileri yasayan varmi kizlar

Zaten aynı adet belirtilerini görüyorsun kendinde.. Benim de ilk hamileliğim beklemiyordum da göğsüm şişti kasığım ağrıyor adet olcam diye 10 gün kıvrandım arkadaşlarım zorla test yaptırdı da öyle öğrendim

Tebrikler canim allah kucagina almayida nasip etsin :) bgun test yaptim silik cikti ama aksama dogru kasik agrim artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…