Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba, size yardımcı olması açısından bazı bilgileri paylaşmak istedim.

takip için basit tipte satılan ovülasyon testlerini kullandım, asla kop koyu olmadı, sadece 12. gunde diğer günlere göre daha koyu idi. sizlerde aynı koyulukta değil diye günlerinizi değerlendirmemezlik etmeyin.

hamile kalmak için değil, eşlerinizle mutlu olmak beraber olun. anın tadını çıkarın.

adet tarihinden önce salyada artış, aşırı gaz ve mide (karın) şişmesi vardı. başka bir belirti yoktu,kasık ağrısı var ama ağrı gibi değil daha cok bi rahatsızlık gibi hafif bi ağrı

hala ovulasyon testi yapıp tam koyu olmasını beklerken yanlışlıkla gebelik testi yaptıgım sırada adet tarihime 8 gün varken idrarda çıktı. ertesi gün kan testinde 20, adet tarihine 1 gün varken 290 çıktı.

hepimiz hakkında hayırlısı. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Adet günümü 15 gün geçti 3 kasımda olmam gerekiyordu.eczaneden test alıp yapsam doğru sonuç çıkar mı acaba

pericicikarost: 37849822 .!.:
Adet günümü 15 gün geçti 3 kasımda olmam gerekiyordu.eczaneden test alıp yapsam doğru sonuç çıkar mı acaba
15 gun gecmis cikar buyuk ihtimal haber ver yapinca canim :)

yaptım az önce negatif çıktı cnm .Eczacıi bir idrar testidir yanlış sonuç vermez dedi.Sanırım gerçekten negatiftir değil mi
Benimde 3 gun gecmisti 2 defa test yaptim negatif cikti. Kan testi yaptirdim bgun onda belli oldu arrik idrar testlerine guvenmiyorum:) kasik agrin falan varmi canim

Benimde 3 gun gecmisti 2 defa test yaptim negatif cikti. Kan testi yaptirdim bgun onda belli oldu arrik idrar testlerine guvenmiyorum:) kasik agrin falan varmi canim
hayır hiç kasık ağrım yok cnm hani sanki adet olmadan 3-4 gün önceden bir ağrı olur ya oda yok

iyi akşamalr kızlar bat bugündü çok silik çizgi çıktı iki kez yaptım aynı çıktı kasık ağrım 15 gündür var sizce gebemiyim

bende bu ay ovulasyon kullandım hep silikti üzüldüm yumurtlamadım diye bat günüm bu gün idrarda çok silik çıktı bu uvulasyonla gelen test doğrumudur bilmiyorum gebemiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…