Tebrikler canim allah kucagina almayida nasip etsin :) bgun test yaptim silik cikti ama aksama dogru kasik agrim artti
15 gun gecmis cikar buyuk ihtimal haber ver yapinca canim :)pericicikarost: 37849822 .!.:Adet günümü 15 gün geçti 3 kasımda olmam gerekiyordu.eczaneden test alıp yapsam doğru sonuç çıkar mı acaba
yaptım az önce negatif çıktı cnm .Eczacı kaliteli bir idrar testidir yanlış sonuç vermez dedi.Sanırım gerçekten negatiftir değil mi15 gun gecmis cikar buyuk ihtimal haber ver yapinca canim :)
Benimde 3 gun gecmisti 2 defa test yaptim negatif cikti. Kan testi yaptirdim bgun onda belli oldu arrik idrar testlerine guvenmiyorum:) kasik agrin falan varmi canimyaptım az önce negatif çıktı cnm .Eczacıi bir idrar testidir yanlış sonuç vermez dedi.Sanırım gerçekten negatiftir değil mi
benım 1 gunum gecınce cıkmıstıAdet günümü 15 gün geçti 3 kasımda olmam gerekiyordu.eczaneden test alıp yapsam doğru sonuç çıkar mı acaba
hayır hiç kasık ağrım yok cnm hani sanki adet olmadan 3-4 gün önceden bir ağrı olur ya oda yokBenimde 3 gun gecmisti 2 defa test yaptim negatif cikti. Kan testi yaptirdim bgun onda belli oldu arrik idrar testlerine guvenmiyorum:) kasik agrin falan varmi canim
Beklemediğim birşeydi pek bilmiyorum ne zaman test yapılır diye o yuzden sordum iyiki de sormuşum bir sürü bilgi edindimbenım 1 gunum gecınce cıkmıstı15 gun ne demek hamıleysen bebegın 6 haftalık olmus bıle
Pek fazla istemiyosun sanki bebek:)hayır hiç kasık ağrım yok cnm hani sanki adet olmadan 3-4 gün önceden bir ağrı olur ya oda yok
olmazsa doktora gideceğim bu hafta.bebek düşünmediğimiz için ben hep stresten havalardan felan gecikmiştir diye ilgilenmedim hiç.15 gün geçince aklıma dank etti acaba olabilir mi die1 hafta sonra belli olmuştu ama en neti kan testi
Anladim canim bende beklemiyodum benimke surpriz oldu halada kararsizimolmazsa doktora gideceğim bu hafta.bebek düşünmediğimiz için ben hep stresten havalardan felan gecikmiştir diye ilgilenmedim hiç.15 gün geçince aklıma dank etti acaba olabilir mi die
düşünmüyorduk henüz o yuzden şaşkınım acaba korunmaya rağmen hamile kalanlardan mıyım diye süpriz oldu birazPek fazla istemiyosun sanki bebek:)
olmazsa doktora gideceğim bu hafta.bebek düşünmediğimiz için ben hep stresten havalardan felan gecikmiştir diye ilgilenmedim hiç.15 gün geçince aklıma dank etti acaba olabilir mi die
teşekkür ederimmmBelki de bebik yoldadir herseyin hayırlısı olsun inşallah
Bendede silik cikmisti hamileyim sende hamilesin buyuk ihtimaliyi akşamalr kızlar bat bugündü çok silik çizgi çıktı iki kez yaptım aynı çıktı kasık ağrım 15 gündür var sizce gebemiyim
bende bu ay ovulasyon kullandım hep silikti üzüldüm yumurtlamadım diye bat günüm bu gün idrarda çok silik çıktı bu uvulasyonla gelen test doğrumudur bilmiyorum gebemiyim kimerhaba, size yardımcı olması açısından bazı bilgileri paylaşmak istedim.
takip için basit tipte satılan ovülasyon testlerini kullandım, asla kop koyu olmadı, sadece 12. gunde diğer günlere göre daha koyu idi. sizlerde aynı koyulukta değil diye günlerinizi değerlendirmemezlik etmeyin.
hamile kalmak için değil, eşlerinizle mutlu olmak beraber olun. anın tadını çıkarın.
adet tarihinden önce salyada artış, aşırı gaz ve mide (karın) şişmesi vardı. başka bir belirti yoktu,kasık ağrısı var ama ağrı gibi değil daha cok bi rahatsızlık gibi hafif bi ağrı
hala ovulasyon testi yapıp tam koyu olmasını beklerken yanlışlıkla gebelik testi yaptıgım sırada adet tarihime 8 gün varken idrarda çıktı. ertesi gün kan testinde 20, adet tarihine 1 gün varken 290 çıktı.
hepimiz hakkında hayırlısı. umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?