Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
düşünmüyorduk henüz o yuzden şaşkınım acaba korunmaya rağmen hamile kalanlardan mıyım diye süpriz oldu biraz
Anca cuma gününe boş bulabildim ne doluymuş bu kadın doğum bölümü bu cuma kan testimi yaptırıyorum pazartesi sonuçlar çıkmış olur sanırım

periciost: 37852904 .!.:
Anca cuma gününe boş bulabildim ne doluymuş bu kadın doğum bölümü bu cuma kan testimi yaptırıyorum pazartesi sonuçlar çıkmış olur sanırım
Acilde yaptir yarin bekleme cumayi bence

Iyiaksamlr arkadaslr siteye yeni uye oldm.. 4 aylik evliyim bebek istiyrz ama olmuyo bende polikistikover var oyuzdn cok korkuyrm olmyck diye acaba aranzda boyle sorunu olupta hamile kalabiln varmi?? Daha oncede sol yumrtalgmda kist patladi ve yumuetalgmda catlak olustu.. buda engelolurmu acaba

Merhaba, adetime bi hafta var.
Pembe,kahve lekelerim var. kasiklarimda agriyor.
Acaba test yapsam cikar mi simdiden?

kızlar merhaba benim adetimden 2 gün geçti ve bende vajinal kuruluk vardı şu an beyaz bir akıntı olmaya başladı adet olmadım acaba hamilemiyim..kan da çıkarmı ya da idrar testimi yapayım yardımcı olun bana

İdrarda çıkar ama kan testi daha kesin tabi

Merhaba kızlar. 7 aydır bebek istiyoruz ve adetim düzenliyor. Adetim pazartesi gelmesi gerekiyordu ama pazar günü sabah sadece kahverengi leke geldi adet oluyorum sandim ve cok üzüldüm. Fakat devamı gelmedi pazartesi ve salı da bole oldu. Bugün hiç bişi yok. Yani bu durumda adetim iki gun geçmiş oluyor. Acaba hamile miyimdir testte çıkar mı yapsam. Lütfen arkadaslar cevaplayabilir misiniz

ben adet günüme 3gün kala öğrendim kahverengi akıntım geldi daha önce olmamıştı öğle birşey bir de göğüslerim adet olacağımda 1 hafta önceden başlardı ağrımaya bu sefer ağrımamıştı bende test yaptım öyle öğrendim.

bence çıkar bir test yap istersen

kanca kesın cıkar ıns hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…