inş canım ya ama çok zor görünüyo gebelik yoksa çıkıyormu bişeyBendede silik cikmisti hamileyim sende hamilesin buyuk ihtimal
silik çizgide hamilelik işaretidiriyi akşamalr kızlar bat bugündü çok silik çizgi çıktı iki kez yaptım aynı çıktı kasık ağrım 15 gündür var sizce gebemiyim
inş canım ya ama çok zor görünüyo gebelik yoksa çıkıyormu bişey[TE]
Bendede cok zor gorunuyodu hatta paylasmistim testn resmini ama hamilesin buyuk ihtimal kan testi yaptir istersen canm:)
Anca cuma gününe boş bulabildim ne doluymuş bu kadın doğum bölümüdüşünmüyorduk henüz o yuzden şaşkınım acaba korunmaya rağmen hamile kalanlardan mıyım diye süpriz oldu biraz
Acilde yaptir yarin bekleme cumayi bencepericiost: 37852904 .!.:Anca cuma gününe boş bulabildim ne doluymuş bu kadın doğum bölümübu cuma kan testimi yaptırıyorum pazartesi sonuçlar çıkmış olur sanırım
aaaa acilde yapılabiliyor mu gebelik kan testi?Acilde yaptir yarin bekleme cumayi bence
Evet canim ben acilde yaptirdimaaaa acilde yapılabiliyor mu gebelik kan testi?
gozun aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsiyi akşamalr kızlar bat bugündü çok silik çizgi çıktı iki kez yaptım aynı çıktı kasık ağrım 15 gündür var sizce gebemiyim
canim sgl ins gebeyimdir kan testi yaptirmadim henuzgozun aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns
İdrarda çıkar ama kan testi daha kesin tabikızlar merhaba benim adetimden 2 gün geçti ve bende vajinal kuruluk vardı şu an beyaz bir akıntı olmaya başladı adet olmadım acaba hamilemiyim..kan da çıkarmı ya da idrar testimi yapayım yardımcı olun bana
bence çıkar bir test yap istersenMerhaba kızlar. 7 aydır bebek istiyoruz ve adetim düzenliyor. Adetim pazartesi gelmesi gerekiyordu ama pazar günü sabah sadece kahverengi leke geldi adet oluyorum sandim ve cok üzüldüm. Fakat devamı gelmedi pazartesi ve salı da bole oldu. Bugün hiç bişi yok. Yani bu durumda adetim iki gun geçmiş oluyor. Acaba hamile miyimdir testte çıkar mı yapsam. Lütfen arkadaslar cevaplayabilir misiniz
kanca kesın cıkar ıns hayırlısı olurkızlar merhaba benim adetimden 2 gün geçti ve bende vajinal kuruluk vardı şu an beyaz bir akıntı olmaya başladı adet olmadım acaba hamilemiyim..kan da çıkarmı ya da idrar testimi yapayım yardımcı olun bana
evde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ama hala adet kanaması yokkanca kesın cıkar ıns hayırlısı olur
hafif bir kana benzer bir akıntı geldi adet oldum sandım sonra kesildievde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ama hala adet kanaması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?