Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba dün akşam normal gebelik testi yaptım çıkmadı koydum kenara sabah baktım ki hafif silik 2. çizgi var erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı 1 saat evvel başka marka normal test alıp yaptım 2. çizgi çok silik çıktı kafam karıştı olsa erken testte çıkmazmıydı kiiii

ben bugün kan testine gidecektim ama sabah adet olduğumu gördüm ve vazgeçtim demek ki hamile değilim diye.Şimdi içime kurt düştü acaba üstüne mi görüyorum hani hamile olsada 1-2 ay adet kanaması yaşayanlardan mıyım dedim kafam çok karıştı.Adetliyken kan aldırsam gebelik için belli olur mu yoksa yanıltır mı sonucu kızlar?*

kendını pıskolojık bunalıma sokarsın o sekılde adet gormussun ustune olma olayı cok nadırdır Allah gonlune gore versın

vallahi benimde kafam çok karışık canım adet 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif sonra kana benzer bi akıntı oldu ve sonra kesildi
Aynen aynen benimde öyle işte cnm yaa testim negatif çıktı ama adetimde 1 gün oldu kesildi .Bu belirsizlik çok yordu beni

Arkadaslar ben adetime 5 gun kala yaptim silik cizgi cikti.bugun ise 3 gun var yine yaptim cizgi biraz daha koyulasti.insallah hamileyimdir

Eklentiler

• 20141120_143148.webp
    174,8 KB · Görüntüleme: 135
benim ilk silik çizgi bi hafta önce çıktı erken gebelik testi yapmıştım bi heves bi umut doktora koştum kanda (-) yıkıldım bu hafta başında acaip göğüs ağrım vardı bu sefer normal test aldım yaptım önce hiçbişi çıkmadı gibi oldu sonra 5 dk mutfağa gittim geldim bi baktım yine silik çizgi ama bu sefer hemen heves yapmıcam en azından adet tarihim 4 gün geçene kadar bekleyip bidaa yapcam. hesaplamama göre bu 2 aydır adetim biraz düzensiz ya pzt olmam gerekio ya da ct ama hangisi doğru bilmiyorum. ct ise zaten üstünden 5 gün geçti ama pzt ise yarına kaldı ama yarın test alamıcam yani yine otomatikman pztye kalcak gibi görünüo puf ama ya =(

en iyisi adet günü geçmeden hiç test yapmamak boşa bekliyor insan üzülüyor boşuna

merhaba herkese.bugun adet gunumdu test yaptim ilk test pozitifti.ama cizgi 5dk sonra belirdi. daha sonra hemen bir tane daha yaptim ama bu sefer negatif gibi gozle gorunemeyecek kadar silik bisey cikti goguslerde sislik, sik idrara cikma,bide on gundur kalp carpintisi fena sekilde .belirtilerim bunlar. hamilemiyim acaba cok merak ediyorum fikir bildirin lutfen

merhaba kızlar yabenim ptes yada salı adet olmam gerekiodu ptesi aksam test yaptım negatif pazar günü acaip belim ağrıdı dedim kesin adet oldum baktım yok 1 haftadır devam eden bel ve kasık agrılarım var gece yatakta sağa sola dönerken kasıklarımda batma oluo şimdi cok belim ağrıo hatta sol bacagıma vuruo agrı sizce hamilemiyim

Ben gebelik testini adetimin uzerinden 1 hafta gecince yapip sonuc almistim zaten evde yapilanlar ile garanti olarak 1 hafta sonrasinda sonuc veriyor. Bence 1 hafta gecmeden yapmayin cunku eger gebelik bekliyorsaniz zaten sonuc negatif olsa bile heyecanla onun psikolojisine kapildiginiz icin belirtileri yasiyorsunuz o yuzden 1 hafta beklemeni kesin sonuc almak icib sart arkadaslar

aynı sorun bende de oldu ucuz teste silik ikinci çizgi var hem de 2 kere yaptım ikisinde de var ve koyu çizgi görürüm diye bir koşu prediktör early aldım prediktör early ile hiçbirşey çıkmadı üstelik bugün bat günüm

kızlar merhaba..benim adetimden bugün tam 4 gün geçmiş oluyor evde test yaptım negatif çıktı..geçenlerde adet olur gibi akıntı şeklinde kanama oldu ama kesildi..dün akşamda bir rahatsızlık yaşadım gebelik riski olduğu için test yaptılar sonuç negatif ama bu değer yükselebilir daha erken dedi doktor 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi ve bugün tekrardan kahverendi akıntı şeklinde bi kanama oldu ve kesildi...ben hiçbişey anlamadım hamilemiyim değilmiyim değilsem neden adetim kesilip kesilip akıntı şeklinde geliyo..bu durumu yaşayanlar varmı

canım sınırda sanırım doktor yükselir dediğine göre bekle bakalım hep yat dinlen ağır bişi kaldırma istiyorsan inşallah hamilesindir

arkadaşlar dün test yaptırmıştım 2.39 çıktı adetim 24 kasım diye hesaplamıştım ama yanlış hesaplamışım adetim 26 kasımda yani çarşamba gunu 5 gun var yükselme ihtimali varmı değerin ????

Can
Canım regl olana kadar umudunu yitirme benim pazartesi 0.13 tu . Bugün 10.35 :)))) allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…