Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar çok heycanlıyım adetim 3 gün geçmiş bu ay o kadar boş vermiştim ki artık adet tarihimi bile hatırlamıdum iş yerinde ki kızlar olunca anladım geçtiğini sabah ateşimi ölçtüğümde 36,8 di ama test için akşamı beklemek zorundayım bu seferde negatif çıkmaz umarım

5 gün gecikince dedim bu normal değil eczanenin kapanmasına iki dakka kala gidip test aldım akşam.vede yaptım baktım iki çizgi inanamadımm.. kan testinde değerimi 2209 görüncee veee 5 haftalık hamileyim :):) sürpriz oldu hiç beklemiyoduk ..

ben adet gunum gecmeden ogrenmıstım adet olmam gereken gun test yaptım hemde hassas olan testlerden degıl 3 lıraa aldgm testle pozıtıf cıkmıstı

merhaba aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri takipteydim sizleri... benim adet tarihim 3 gün geçti dün sante free test yaptım ama negatifti yaklaşık 4 aydan beri negatif 1 tane 5 haftalık düşüğüm olmuştu agustosta

Iyi gunler arkadaslar adet sancisi olarak hiçbir belirtim yok hamilelik belirtimde yok sadece kasik agrim var birde bu siralar sık idrara çıkıyorum onuda acaba psikolojik mi diye düşünüyorum ekimin 19 da adet olmuştum daha olmadm birde vücut ısısı diye bisi varmis ben sabahlari olcuyorum 36.8 - 37 hep bu sekilde çıkıyor sizce gebelik durumum varmi

merhaba arkadaşlar bende bundan tam iki ay önce adet günüme yakın ara ara gelen kahve rengi akıntılarım vardı ve sora gelen kanama inanaılmaz bi sağ kasık ağrısıyla doktora gittim ve diş gebelik olduğunu öğrendim.... sizde gelen akıntılarav kahverengi olanlara cok dikkat edin... zormuş...

senın gunun gecmıs sanırım bı test al kasık agrısı sık ıdrara cıkma gebelık belırtılerınden ıns hamılesındır

Merhaba arkadaslar mart ayinda dusuk yaptim.bebegim olsun cok istiyorum gecen ayin 14 unde adet gordum hala bisey yok. Gecen hafta predictor idrar testinde silik bir cizgi cikti cok heycanlandim tabi ama dun tekrar yaptim tek cizgi cikti. Bu arada gogus uclarimda acima var. Hamile olabilir miyim? Hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum

canım gecen burda bı arkadasada oyle oldu testlerı bı sılık bı negatıf cıktı kan tahlılınde cıktı bı kanda baktır ıns hamılesındır

İnşallah.birkac gun daha beklicem hala yoksa kan tahlili yaptiricam.idrar testlerine bi dunya para veriyorum.bari kesin sonucu ogrenirim.bu arada tek cizgi cikan idrar testimde de bi gariplik vardi.cizgi normalde pencerenin ortasinda cikmasi gerekir diye biliyorum.Benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…