- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
aminn sağol hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah senin adet tarihin ne zamandı gectimi ?Can
Canım regl olana kadar umudunu yitirme benim pazartesi 0.13 tu . Bugün 10.35 :)))) allah gönlüne göre versin
Can
Canım regl olana kadar umudunu yitirme benim pazartesi 0.13 tu . Bugün 10.35 :)))) allah gönlüne göre versin
Canım öyleyim sanırım inşallah pazartesi günü yükselir değerlerim . Allah im herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ...arkadaşım gebemisin aaa çok sevindim maşallah
Canım öyleyim sanırım inşallah pazartesi günü yükselir değerlerim . Allah im herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ...
benimde 0 larda bişi çıktı yok dediler ama adet olmadığım için umutlanıyorum işte bekliyorum sadecearkadaşım gebemisin aaa çok sevindim maşallah
inşallah adet olmadı hala işte bir umut bekliyorum.canım sınırda sanırım doktor yükselir dediğine göre bekle bakalım hep yat dinlen ağır bişi kaldırma istiyorsan inşallah hamilesindir
inşallah adet olmadı hala işte bir umut bekliyorum.
senın gunun gecmıs sanırım bı test al kasık agrısı sık ıdrara cıkma gebelık belırtılerınden ıns hamılesındırIyi gunler arkadaslar adet sancisi olarak hiçbir belirtim yok hamilelik belirtimde yok sadece kasik agrim var birde bu siralar sık idrara çıkıyorum onuda acaba psikolojik mi diye düşünüyorum ekimin 19 da adet olmuştum daha olmadm birde vücut ısısı diye bisi varmis ben sabahlari olcuyorum 36.8 - 37 hep bu sekilde çıkıyor sizce gebelik durumum varmi
senın gunun gecmıs sanırım bı test al kasık agrısı sık ıdrara cıkma gebelık belırtılerınden ıns hamılesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?