Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
10 gun kasik agrim, 7 gun yerlesme kanamasi, dun predictor ile pozitif :) ve dun baslayan gogus agrim, arada bacagima vuran sizilar. Benim belirtilerim bunlar.
Kasikta batmalar hala devam ediyor. Normal mi acaba?

10 gun kasik agrim, 7 gun yerlesme kanamasi, dun predictor ile pozitif :) ve dun baslayan gogus agrim, arada bacagima vuran sizilar. Benim belirtilerim bunlar.
Kasikta batmalar hala devam ediyor. Normal mi acaba?
ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim diye düşünüyorum tutunamadı yavrum düştü ve resmen içmden et paraları aktı gitti, kan testi yaptırmamıştım blkide doktorları dinlemeyip yaptırsaydım ilaçla falan düzelebilirdim ama olmadı nasip değilmiş..

Aa cok uzuldum canim okumamistim tum mesajlari hakkinda hayirlisi olsun insallah. Allah sabrini verir merak etme, tekrar denersiniz.

Aa cok uzuldum canim okumamistim tum mesajlari hakkinda hayirlisi olsun insallah. Allah sabrini verir merak etme, tekrar denersiniz.
Evet uzun sürdü bu sefer ama denemeey başladık, siz siz olun kimseyle (kk dan başka) paylaşmayın ve 1 gün geçse bile idrar testi yerine kan testi yaptırın, benim gibi 100 tl yatırmayın idrar testlerine boşu boşuna.. evde kesnlikle yapmayın test.

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza bende bos gebelik yasadim bundan 4 ay once ve iki aydir deniyoruz hamile kalamiyorum adetime 10 var bu ay cok uzgunum

Bende az once yaptim idrar testi negatif çıktı cok morelim bozuldu o zamn bu ay neden adet olmadım benim bu kadar gecikmezdi hic acaba test yanlış sonuc vermis olabilirmiki

Ya kahverengi akintim var kasiklarimda batma var adetimde gecikti ama idrar testinde negatif çıktı morelim bozuldu yrn birde kan tahlili yaptrcam inşallah

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza bende bos gebelik yasadim bundan 4 ay once ve iki aydir deniyoruz hamile kalamiyorum adetime 10 var bu ay cok uzgunum
kalamıyorum dıye dusunme canım ben kurtajın ustune 1.5 sene gectı oyle kaldım

Bende az once yaptim idrar testi negatif çıktı cok morelim bozuldu o zamn bu ay neden adet olmadım benim bu kadar gecikmezdi hic acaba test yanlış sonuc vermis olabilirmiki
Benimde adetime 2 gün var bugün test yaptım negatif malesef. moralim baya bozulmuştu. ama bi kaç gün sonra kan testi yaptıracağım kesin olarak. inşallah hamileyizdir bu ay.

muZksoruyorum post: 37958680 .!.:
Ne zaman basladigina dikkat etmedimki hic ne kadar suredir devam ettini bilemiyorum ondan
Sunun icin soruyorum benimde adetimden tam bir hafta önce başlayan once acik kahverengi ara ara camur gibi akintilarim oluyodu tabi anlamamistim hep usuttum falan diye yorumlamistim 1 hafta sora ogrendimki karsimda dis gebelik.... bir haftayi bulan bi akintiysa mutlaka bi doktora gorunmeni dilerim hee bu arada benim boyle oldu diye sizinde boyledir demiyorum ama bu kahverengi akintilari dikkate almak gerekir demisti doktorum....

Bgn idrar testi yaptm negatif cikti ben en son ekim 19 da hastalandm gebelik yoksa suan hastalanmam lazimdi yok varsa bende hicbi belirti yok dediginiz olaya bi kac gun dikkat edeyim bakayim nasıl ve ne kadar surcek bu akinti önemli bi konu anladigim kadariyla

Dilerim hic bi sikinti olmasin..... tez zamandada meleginize kavusursunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…