Arkadaslar 20 kasimda hcg test sonucu 5,63 adet gunum 23 kasimdi yukselmismidr acaba birde idrar testinde cikarmi?
Cok tesekkurler umarim oyle olur:)sağlıklı bir gebelikşe yukselmistir şekerim.
bence tekrarlayabilirsin..
sanirim adeti hapi kestigim icin oldum iste yinede kafam karisik belki belki hamileyimdir diye olabilirmi ki
keske olsa cok istiyorumkan testi yaptiramiyorum sorun orda iste doktorum 2 ay sonraya randevu veriyor kendin test yap diyor positiv cikarsa arayacakmisim sacmalik
TAbi saçma canım istediğin zaman test isteyebilirsin zorunluluk yok yapmalı. Sağlık ocaklarıda yapıyor ücretsiz kan testi. orda yaptır sende. bazen hamilelik kontrollü gitmesi gerekebiliyor kalay hamile kalınamayabiliyor 2 ay çok geç.keske olsa cok istiyorumkan testi yaptiramiyorum sorun orda iste doktorum 2 ay sonraya randevu veriyor kendin test yap diyor positiv cikarsa arayacakmisim sacmalik
Arkadaşlar bu idrar testini sabah ilk idrarla değilde öğlen yapsak sonuç değişir mi
Yani negatif çıkarsa da hamile olmuş olma ihtimalim var, peki pozitif çıkarsa sonuç doğrumudursabah ilk idrarla daha net sonuç alırsın öglen sıvı alımı olduğundan hCG seyrelebilir.
Yani negatif çıkarsa da hamile olmuş olma ihtimalim var, peki pozitif çıkarsa sonuç doğrumudur
Canim çok sevindim :) benimde dünden beri silik hem hcg hem LH yaptımKizlarr çok heyecanlıyım test yaptım dayanamadım evde ve 2 çizgiyi gördüm inanamıyorum
inş saglikli bir şekilde kucağıma almayi nasip eder çok korkuyorum 3 ay önce bebeğimin kalbi durmustu kürtaj olmustum
Canim çok sevindim :) benimde dünden beri silik hem hcg hem LH yaptım[/QUOT
tskler cnm inş beraber takip ederiz bebislerimizi
bence sende hamilesin kan testi yaptirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?