Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Arkadaslar merhaba banada yardimci olabilirmisiniz lütfen cok karisigim
ben 3aydir dogum kontrol hapi ile korunuyordum 7gün ara verince en son 22-23ekim gibi adet olmustum sonra almaya devam ettim hapi sonra birden kestim 5-6-7-8 ve 12kasim korunmasiz iliskiye girdik bebis olsun diye aslinda sonra 17kasimda adet oldm ben normaldi ama sadece 2gün sürdü asla sadece 2 gün sürmezdi bilmiyorum buna ragmen hamile olabilirmiyim tuaf bi sancm agrm var hafif ama hissediyorm neyin nesi anlayamadm test yaptim dün negativ belkide test icin erken???? doktorumu aradm 2ay sonraya randevu veriyor almanyada yasiyorum.hamileysem bile nezaman belli oluyorki

keske olsa cok istiyorum kan testi yaptiramiyorum sorun orda iste doktorum 2 ay sonraya randevu veriyor kendin test yap diyor positiv cikarsa arayacakmisim sacmalik

keske olsa cok istiyorum kan testi yaptiramiyorum sorun orda iste doktorum 2 ay sonraya randevu veriyor kendin test yap diyor positiv cikarsa arayacakmisim sacmalik

Hemde buyuk bi sacmalik baska bi doktor bulamazmisin yada hastanelerin acil serwislerindede kan testi yapiyolar sanirim yani turkiyede boyle erken gebelik testleri al bakalim insallah hamilesindir canim skma kendinii uzme ama bence doktorunu degistir

TAbi saçma canım istediğin zaman test isteyebilirsin zorunluluk yok yapmalı. Sağlık ocaklarıda yapıyor ücretsiz kan testi. orda yaptır sende. bazen hamilelik kontrollü gitmesi gerekebiliyor kalay hamile kalınamayabiliyor 2 ay çok geç.

Evet malesef büyük bir saçmalık yani süpheleniyorum diyorum kadın kendin test yap diyor zaten okuduklarım ve testlerde yazanlara göre adet gecikmesi olunca çıkıyor testte 2hafta bekleyecm mecburen yapabileceğim birşey yok ama bu merak beni öldürecek bi ihtimal belki kalmışımdır hamile diyorum

Arkadaşlar bu idrar testini sabah ilk idrarla değilde öğlen yapsak sonuç değişir mi

adetime 3 gün kala öğleden sonra yaptığım idrar testi ile öğrendim, düzenli adet olmama rağmen adet bitimi hamile kaldığımı düşünüyorum sanırım o yüzden bu kadar erken öğrenebildim.

Bende yeni üyeyim adetimden 1 gün önce öğrendim yani dün çok mutluyum yumurtlama günümde kaldm galba kızlar belirtim mide bulntisi yanmasi koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti şişkinlik vardi adetten 3 gün önce yaptım negatiftir snra 1 gün oncesi aksam yaptım 2 çizgi cikti biri birazcık silik doktora sormuş Esim gebelik yeni oluşmuş demiş Rabbim saglikli ve hayrlsyla kucagmza almayi nasip etsin pes etmeyin yumurtlama gününü takip edin kızlar hepmzn kucaklari dolsun inşallah. Pazartesi kan testinde yaptrcam inşallah hayrlisi )

Canim çok sevindim :) benimde dünden beri silik hem hcg hem LH yaptım

Eklentiler

• 20141130_084144.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 177
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…