arkadaşlar benimde gecikme olalı bugun 5. gün ilk gün ve 3. gün yaptım negatif çıktı hep bekliyorum adet olurum diye ama olmadım da acaba hala hamile olma ihtimalim var mı bu gun yine alıcam test rabbim hayırlısını versin inşallah
arkadaşlar merhaba..benim en son adet tarihim 10 nisan ve henüz adet olmadım daha.bu sabah test aldım ilk idrarla test yaptım.ikinci çizgi çok belirgin ve hemen çıktı ama idrar testine güvenemedim.hemen gittim kan testi yaptırdım 2 saat sonra sonucunu alıcam.hatta bir tane daha idrar testi aldım onuda yapıcam birazdan :) sizce hamilemiyimdir kızlar :))
arkadaşlar meraba
son adet günüm 23 nisan , 14 mayıs tarihinde şüphelenerek ucuzundan bir hcg testi aldım, testin 2. kısmı silik bir şekilde çıktı ancak gözle görülebiliyor. bu kadar erken sürede pozitif çıkması doğrumu ?
yoksa kasette herhangi bir sorun var mı ?
kan testi yaptırıcam ama şu an vaktim yok bunun için silik çıkması gebelik demekmidir. böyle olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olsun , önce pozitif sonra negatif olma durumuda olabilirmi
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin..:ecrin_bebek:
ninikcim bende bir defasında (hayatımda ilk defa olmuştu bu) adetime yakın kahverengi akıntım oldu
doktora gittim iltihap var dedi ama sen yine de dktora git canım
arkadaşlar meraba
son adet günüm 23 nisan , 14 mayıs tarihinde şüphelenerek ucuzundan bir hcg testi aldım, testin 2. kısmı silik bir şekilde çıktı ancak gözle görülebiliyor. bu kadar erken sürede pozitif çıkması doğrumu ?
yoksa kasette herhangi bir sorun var mı ?
kan testi yaptırıcam ama şu an vaktim yok bunun için silik çıkması gebelik demekmidir. böyle olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olsun , önce pozitif sonra negatif olma durumuda olabilirmi
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin..:ecrin_bebek:
ben yumurtlamamdan tam 1 hafta sonra fortelle gördüm gebe olduğumu hemde kopkoyu 2 çizgiyle:))
test pozitifse negatif olma ihtimali çok az bence ama şimdiden idrar testinde çıkması ilginç ben adetimi 7 gün geçtikten sonra yaptım ikinci çizgi çok silikti ertesi gün yaptığımda anca netleşmişti bir kaç gün sonra bidaha dene bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?