Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar benimde gecikme olalı bugun 5. gün ilk gün ve 3. gün yaptım negatif çıktı hep bekliyorum adet olurum diye ama olmadım da acaba hala hamile olma ihtimalim var mı bu gun yine alıcam test rabbim hayırlısını versin inşallah

canim benimde bugun 4.gunum simdiye kadar iki test yaptim ikiside negatif. dun kan testi yaptirmaya gittim, klinikteki doktor birkac gun daha sabretmemi istedi. hayret birsey parasiyla test yaptirmak istiyorum kadin yapmiyor!
canim peki sende akinti varmi bende beyazimsi bazen seffaf bir akinti oluyor. ama niye testte birsey cikmiyor sanirim beynim yapiyor bana bunu.

canim hayirli olsun.kaydirigubbakcemile3

canım hamılesın
banada öyle olmustu
hadı hayırlı olsun ...:1hug:

merhaba kızlar .benimde adet günüme daha üç gün var ama normalde ağrım azda olsa olurdu 2-3 gün önceden şu anda öyle bir sıkıntım yok göğüslerde hassaslıkta yok.ama bir haftadır aşağı yukarı kahverengi akıntım geliyor.sizce adet olucamın mı belirtisi bu.normaldede adet olmadan o şekilde gelir akıntım

ya kızlar yok mu aranızda bilgisi olan çok huzursuzum boşunada ümitlenmek istemiyorum

ninikcim bende bir defasında (hayatımda ilk defa olmuştu bu) adetime yakın kahverengi akıntım oldu
doktora gittim iltihap var dedi ama sen yine de dktora git canım

ninikcim bende bir defasında (hayatımda ilk defa olmuştu bu) adetime yakın kahverengi akıntım oldu
doktora gittim iltihap var dedi ama sen yine de dktora git canım

canım çok saol dikkate alıp cevap verdiğin için bu hafta sonu randevum var zzaten bunu da sorarım.ilgin için teşekkürler

arkadaşlar ben de adet tarihime 2 gün kala falan eşimle birlikte olduk.ancak geri çekildi.hala adet olmadım 7 gün geçti üzerinden.yaptığım idrar testleri hep negatif.şu an istemiyoruz bebişi hamile olma ihtimalim nedir?

kızlarrrrrr

adet günüm 29 mayıs. bugün kasıklarımda batmalar var. sanki iğne batırıyolar gibi, yada çekiliyo gibi, yada çimdik atılıyo gibi:))))))))))))))) bide göğüslerim bayağı hassaslaştı. genelde adetten 1-2 gün önce ağrırdı.

hamile arkadaşlar lütfen cevap yazın, yaaaa sizce bu belirtiler bebiştenmi???????????

Netice ne oldu??
Hamilemiymişsin? Çok merak ettim...

merhaba kızlar bende yeni üyeyim bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.yarın adet olmam lazım.umarım olmam ama belimde ufaktan bi ağrı var bir iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı yoksa bu aydamı hüsran.benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar..

fortel le evde yapabilirsin ama kesin sonuç istersen kan thalili yaptır canım mutlaka çıkar için rahat eder

kızlar ben dün test yapdım daha adetime 8 gün vardı.deneme amaçlı yaptım.burda yazılanlar gibi ilk beş dakikaçıkmadı bende bıraktım gittim yarın saat sonra geldim baktım ikinci çizgi bölümü pempeleşmiş gayet net görebiliyorum ve bu sabah aynı teste tekrar baktım hala duruyor ama daha çok erken demi yanılma olabilir mi düşünüyorum bide yarın sabah yapıcam.bukadar erken çıkabilirmi.

test pozitifse negatif olma ihtimali çok az bence ama şimdiden idrar testinde çıkması ilginç ben adetimi 7 gün geçtikten sonra yaptım ikinci çizgi çok silikti ertesi gün yaptığımda anca netleşmişti bir kaç gün sonra bidaha dene bakalım hayırlısı olsun

benimde 5gün geçti ama çıkarmı bilmiyorum.sabah mı yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…