Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar ayın 19 unda olmam gerekiyordu 21i sabah 6:30 ta yaptım çift çizgi çıktı. hassas testti 1 gün geçsede çıkıyor demişti eczacı. gerçektende çok net çıktı. 1 aylık hamişim.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

ilk yaptığım öğlendi canım ertesi gün sabah kalkar kalkmaz yaptım gayet netti

ben ilk hamileligimde günüme yaklaşık birhafta varken ögrenmiştim hatta inanmamıştım hastanede 3 gün sonra tekrar yaptırdım pozitifti şuan kızım 8 yaşında 2. çocuk için ugraşıyorum 3 yıldır oda olmuyo bir türlü herkese Allah sabır ve biran öncede bebiş versin

rufeydeserra cım ben bilgesu5 e yazmıştım belki çıkar die karışmış sen acele etme istersen idrar testinde çıkmayabilir ama kan testinde çok erken belli oluo galiba sen bilirsin inş hamilesindir canım

Hamilelik idrar testinde ne zaman görülür bilmiyorum ama 23 aydır her ay o yalnız başına çıkan tek çizgiyle epey dost olduk:))

Hamilelik idrar testinde ne zaman görülür bilmiyorum ama 23 aydır her ay o yalnız başına çıkan tek çizgiyle epey dost olduk:))

Beklenen adet tarihimden 3 gün sonra öğrendim.

Ama daha önceden adete 1 hafta kala kan testi yaptırdım, negatif çıkmıştı. Sonra adet günümde Fortel test yaptım yine negatifti. 3 gün sonra normal bi gebelik testinde gördüm ikinci çizgiyi.

kıslaar yardım etcek yokmu bana benim de günüm 1hafta geçti adet günümde test yaptırdım negatif çıktı aama hala gelmedi kırmızılar.şimdi yaptırsam korkuyorum yaaa

Brc yaptır zaten geçmiş zamanın da..Basit idrar testinde bile çıkar, korkuyorsan ekndi başına onu yap.

merhaba kizlar;ben de yeni uyeyim.10 gundur goguslerim sis ve belim ara ara cok agriyor.bi kac gundur de bacaklarim ve koluma agri girmeye basladi.reglime daha 4 gun var.dun test yaptim negatif cikti ama bugun hafif kahverengi iki damla kan geldi.ve belime ancak yastik koyup oturabiliyorum.sizce hamile miyim ve tekrar ne zaman test yapmam gerekir eger bu kanama yerlesme kanamsi ise...tesekkurler

Bence Adet gününde yap canım bende dün yaptım daha 5 gün var adetime ama negatif çıktı, inş hamişsindir...

demekki beklenen regl gününde ya da birkaç gün sonrasında yapsak çıkıyor. Benimde şubat ayında reglim 10 gün gecikmişti daha ilk günlerinde şüphelendim ama bir hafta bekledim yaptm ama birşey çıkmadı doğum yapan bir arkadaşıma sormuştum hemen yap demişti ve yaptığımda çıkmayınca yoktur dedi fata ben belki biraz daha beklemem gerekiyordur dedim o da olsa şimdiye kadar çıkardı dedi. Gerçekten de doktora gittim yoktu. Ragl düzensizliği olmuş ayrıca prolaktin yüksekliği şimdi ilaç alıyorum. Bir daha ki aya ilaçları bitirip doktora gideceğim lütfen dua edin düşmüş olsun prolaktinim.

kızlar, testin doğru cevap vermesi, bizlerin döllenme zamanımıza bağlı aslında

ben mesela, adet günüm geçti, ertesi sabah yaptım testimi.. sabahın 7:30'unda :)
gayet net gördüm çizgiyi.
düşündüm, demekki adet günüme iki-üç gün kala da yapsaydım, çizgiyi görebilecekmişim. oldukça erken bir döllenme olmuş bende.

kuzenim benim, o da gebe şu anda. adet tarihine 8 gün kala test yaptı.. çok silik çizgi gördü. çok silikti hakkatten.. dikkatle baktık görmek için.
hemen doktora gitti, kan testi yapıldı... kese göründü o gün.

demek istediğim, döllenme zamanı önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…