Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
demek istediğim, test için çok beklemeye gerek yok arkadaşlar. varsa hemen çıkıyor bu veletler.

kendi kendimizi boşa strese sokuyormuşuz meğersem... ben aylarca, ayda 3 defa falan test yaptım. adet günümde yaptım.. ikna olmadam... 2 gün sonra yine yaptım.. yine yetmedi.. 2 gün sonra yeniden yaptım. son negatifi de gördüm... ikna olunca negatif olduğuna.. kendi kendimi strese sokmaktan vazgeçtim, adetimi daha fazla geciktirmedim.. geciken adet kanamam hemen geldi...

hatta, gecikmemiş olsam bile, belki üstüne görmedir bu diye düşünerek, kanamam olmasına rağmen test yaptım..
çok boşunaymış bunlar.

kendi kendimi çok yıprattım ben bunlarla... sizler de yıpratmayın diye döylüyorum kızlar, yanlış anlamayın nolursunuz.

allah isteyen herkese... en kısa zamanda nasip etsin meleğini..

ben meleğimle birlikteyim 5 haftadır. . haftamızın içindeyiz.. çok korkuyorum benden kopmasından...
ben sizler için dua ediyorum, hepinizin yüzü en kısa zamanda gülsün diye..
siz de benim içn dua edin nolur... meleğim benimle kalsın...

tesekkurler kizlar.bugun lekelenme olmadi sadece 1 gun surdu.reglime 3 gun kaldi artik sabredip bekleyecegim ama bas agrisi bel agrisi ve bazen kasiklarda ignelenme devam ediyor ozellikle hareket halindeyken.yine de okuduklarima bakarak bekleyecegim regli tarihimi.biz davetiye cikardik misafire gerisi ona kalmis:)teklif var israr yok misali:)

Yalelcim canım hiç tasalanma herşey yolunda gidecek inşallah.. Dediklerinin aynısını ben de yapıyorum kendime çok kızıyorum ama yapıyorum. Stres yaptıkça da gelmiyor eşşek sıpaları...

Merhaba arkadaşlar adetime dört gün varken dün akşam oncomed marka gebelik testi ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm 1-2 gün sonra tekrar yapıcam inş. hamişimdir

akıntı kesilebilir.. adet olacak gibi olabilir.. benim öyle oldu mesela. adet günüme 3 gün kala falan akıntım kesildi, kurudum birden.. oturdum ağladım sinirimden :)
sonra adet günm geçti.. 2. günde akıntım yeniden başladı şiddetle.
aynen dediğin gibi güzelcim... misafire kırmızı halıları serdik... gelirse hoşgelir.. gelmezse kendi bilir :))
gelecekler hepsi... benim kuzum çağırıyor bakın sizinkileri... kardeşlerini bekliyor...

Yalelcim canım hiç tasalanma herşey yolunda gidecek inşallah.. Dediklerinin aynısını ben de yapıyorum kendime çok kızıyorum ama yapıyorum. Stres yaptıkça da gelmiyor eşşek sıpaları...

stres yapmayın nolur.
aylarca stres içinde bekledim ben bu sıpayı.
bu ay.. tamamen unuttuk tarih marih o işleri.. başka işlerle meşgul etti eşim benim kafamı.. onları düşünmekten yumurta bilmemne düşünemedim bile..
olmuş o arada koştururken.
düşünmeden geliyormuş meğer bu sıpalar. sürpriz yapmak istiyormuş.

Merhaba arkadaşlar adetime dört gün varken dün akşam oncomed marka gebelik testi ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm 1-2 gün sonra tekrar yapıcam inş. hamişimdir

hahaha 1-2 güne gerek yok fatima. hemen yarın yap testini yeniden. ikinci kez, çift çizgi gördüğün anda.. tamamdır bu iş.
inşallah bacım, seninledir meleğin.

allah herkese versn nasipse... hayırlısıyla herkes kucağına alsın meleklerini.
:Saruboceq:

arkadaşlar, bir de bana eczacının tavsiyesi, sabah ilk idrarla test yapmak...

akşama kadar beklemeyin yani.

ınşallah hamişimidr, yarın tekrar test yapıcam Yalelcim, çok sabırsızım ama bekliycem başka çare yok, pazarteside kısmet olursa kan testi yaptırırım

slm arkadaşlar ben adetimden 2 gün geçince idrar testi yaptım varla yok arası bişeydi dün öğlen yaptım yine silik çıktı 2. çizgi bende olabilirmi derken bugün kan testi yaptırdım değerim 303 çıktı dr. dikkatli olmamı söyledi tutunmaya çalışıyormuş ltfen dua edin bana bebişim beni terketmesin :Saruboceq: duaya çok ihtiyacım var

sen dün akşam silik gördün :) süper..

bugün..bütüngün oturdun mu? hakkatten yapmadın mı yeniden testini?
hayretle bakıyorum ben sana fatima :))))

sabrına hayran oldum.

duramadım dün akşam yine yaptım yine silik çıktı, yarın sabah yapsam iyi olacak sanırım:CüvCüv:

bi şey soracam bu hamilelik tesitinii alıyorsunuz ya eczaneden kaç kere kullanıyorsunuz yani bi kere test yapıp atıyor musunuz. bu aralar sıkıntıdayız maddi yönden eşimi işten çıkardılar o yüzden idareli olmam lazım

canım birkere kullanılıyor benim aldığım eczanede 3 liralık vardı ondan aldım ve çıktı yani çok pahalı değil şimdi 14 haftalık hamileyim

ayyy sevilim sevindim inşallah Allah bana da çocuk isteyen herkese de nasip etsin. bende hamile olmayı sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar ben3 gün önce test yapmıştım adetime 2 gün kala negatifti
ama adetim 1 gün gecikti sizce hamiş olabilirmiyimmmmmmmmm

cnm ben de test yapmamamk ıçın kendımı zor tutorum pazartesı yapıcam 1gun gectı

slm kızlae benimde bugün regl günüm beklemedeyim her 15dk da bakıyorum geldimi acaba kırmızılar diyee..stres yapmamal elde degil adet olcaksam bile gecikir böle biliyorum ama elimde degil..adetim gelmezsse cumartesi yapıcam daha garanti olun hee:)

cnm ben de test yapmamamk ıçın kendımı zor tutorum pazartesı yapıcam 1gun gectı

inşallah hamişizdir kızlar inşallahhhhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bu sabah yaptım test 7 gün var reglime ama merak işte ne çift çizgi inanamıyorum halaaa
bu ay karar bermiştik bebişimiz olsun diye allahıma şükürler ilk ay da oldu inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımada alırım ya olmazsa diye çok takıyordum kafama.
alalh hepinizin gönlüne göre versin kızlarr...

7 gün kala çıkıyomu arkadaşım biraz erken değil mi demekki oluyomuş inşallah sağlıkla doğar bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…