tesekkurler kizlar.bugun lekelenme olmadi sadece 1 gun surdu.reglime 3 gun kaldi artik sabredip bekleyecegim ama bas agrisi bel agrisi ve bazen kasiklarda ignelenme devam ediyor ozellikle hareket halindeyken.yine de okuduklarima bakarak bekleyecegim regli tarihimi.biz davetiye cikardik misafire gerisi ona kalmis:)teklif var israr yok misali:)
Yalelcim canım hiç tasalanma herşey yolunda gidecek inşallah.. Dediklerinin aynısını ben de yapıyorum kendime çok kızıyorum ama yapıyorum. Stres yaptıkça da gelmiyor eşşek sıpaları...
Merhaba arkadaşlar adetime dört gün varken dün akşam oncomed marka gebelik testi ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm 1-2 gün sonra tekrar yapıcam inş. hamişimdir
Bu arada ben dün akşam yaptım testi yinede çıktı
sen dün akşam silik gördün :) süper..
bugün..bütüngün oturdun mu? hakkatten yapmadın mı yeniden testini?
hayretle bakıyorum ben sana fatima :))))
sabrına hayran oldum.
canım birkere kullanılıyor benim aldığım eczanede 3 liralık vardı ondan aldım ve çıktı yani çok pahalı değil şimdi 14 haftalık hamileyimbi şey soracam bu hamilelik tesitinii alıyorsunuz ya eczaneden kaç kere kullanıyorsunuz yani bi kere test yapıp atıyor musunuz. bu aralar sıkıntıdayız maddi yönden eşimi işten çıkardılar o yüzden idareli olmam lazım
cnm ben de test yapmamamk ıçın kendımı zor tutorum pazartesı yapıcam 1gun gectı
slm kızlae benimde bugün regl günüm beklemedeyim her 15dk da bakıyorum geldimi acaba kırmızılar diyee..stres yapmamal elde degil adet olcaksam bile gecikir böle biliyorum ama elimde degil..adetim gelmezsse cumartesi yapıcam daha garanti olun hee:)
ben bu sabah yaptım test 7 gün var reglime ama merak işte ne çift çizgi inanamıyorum halaaa
bu ay karar bermiştik bebişimiz olsun diye allahıma şükürler ilk ay da oldu inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımada alırım ya olmazsa diye çok takıyordum kafama.
alalh hepinizin gönlüne göre versin kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?