- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Ayy Allah korusun.. doğru diosun dikkat edeyim ama hiçbir belirtim yok ne akıntı ne hassasiyet..sanırım bu ay da olmadı..o kdr da denedikCanım daha çok varmış eger çok şüpheleniyorsan anca kanda çıkar kan tahlili yaptır illa ben gibi yapıcam diyorsan bi yap ama negatif sonuç seni etkilemesin hımm bide dikkatli ol agır iş yapma benim arkadaşım bat gününde kan tahlilinde çıkmamış diye rahat davranmış sonradan öğrenmişti ama kaybetti hemen ardından
Evet canım herşeyin hayırlısı bakalım bazen hiç belirti de olmuyormuş benim geçen ay tamam dedim kesin hamileyim bukadar belirti psikolojik olamaz derken daha günüme 2 gün vardı çıktı geldi kırmızılar bu ayda tutmadı diyordum bakalım dün silik çizgi çıktı bugun hala gelmediAyy Allah korusun.. doğru diosun dikkat edeyim ama hiçbir belirtim yok ne akıntı ne hassasiyet..sanırım bu ay da olmadı..o kdr da denedikHayırlısı
Bir iki gun daha bekle derim ben sana 6gun var diyosun ciksada cok dusuk cikar degerlerinben ctesı doktora gıtmıstım doktor bırazcıkda olsa hamılelıkten suphelenmıstı ben sımdı tekrar gıtsem kan testtı yaptırsam doktor bısey dermıya cekınıyorum sankı bana nıye geldın erknden dıcek gıbı pof adete daha bugunle bırlıkte 6 gun vr napsamkı saglık ocagıda yk yakınımda
hım ozaman ben en ıyısı adet donemını bekleymyaBir iki gun daha bekle derim ben sana 6gun var diyosun ciksada cok dusuk cikar degerlerin
Aaaaa silikmi ciktiii..supppper bi haber buuE
Evet canım herşeyin hayırlısı bakalım bazen hiç belirti de olmuyormuş benim geçen ay tamam dedim kesin hamileyim bukadar belirti psikolojik olamaz derken daha günüme 2 gün vardı çıktı geldi kırmızılar bu ayda tutmadı diyordum bakalım dün silik çizgi çıktı bugun hala gelmedi
Saol canım inşallah isteyen herkes görsün :) hadi bakalım belki senin de 4-5gün sonra belli eder meleğin kendiniAaaaa silikmi ciktiii..supppper bi haber buu
.insallah kopkoyulari betahcg 1000 kusurleri de gorurusuuun.masallah
Amin amin amin inşallah..Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat versin isteyen herkese....bat 18 mart..kaldı 7 gün..dayanamıorum yrn test mi yapsam kiSaol canım inşallah isteyen herkes görsün :) hadi bakalım belki senin de 4-5gün sonra belli eder meleğin kendini
Canım sadece kendini üzersin ben gibi biraz daha bekle ama dayanamazsan yap bitane 3-5 liralıklardan haber vermeyi unutmaAmin amin amin inşallah..Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat versin isteyen herkese....bat 18 mart..kaldı 7 gün..dayanamıorum yrn test mi yapsam ki
Foto koysanaaaSabah tekrar test yaptım yine silik ama biraz daha belli
canım diger yazılarını da okudum da bence bir test yaptım önce ama çıkmayabilir bencede en azından pazartesiye kadar bekle şimdi gitsen aynı şeyleri söyleyip geri gönderirarkadaşlar allah askına bu mıgde bulantılarımın sebebı neolabılırya benı uykumdan uyapdırıp kusturacak kaadar kafayı yıcemyarın ılk ısım kadın dogumcuya gıtcem of of
Gördün mü ne dersinFoto koysanaaa
yaaaaaaaaaaaaaa çok tatlışşşş maşallahhhhYani dikkatli bakınca belli en azından benden başkası da görebiliyor
maşallah maşalllahh :) benm 7 gün var ya..hiç heveslenmemeyim dmi çıkar mı diyeBenim bat 2 gün geçti canım bata 4 gün kala yaptım hiç bişi çıkmamıştı
Eh artık o karar sizde :) hadi hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza da alın inşallah...:)Ya kana bana kalsa kalkıp gidip test yaptırsam süper olcak ama eşim bir hafta bekle diyor ama pazartesi saglik ocağında yaptırcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?