Col uzuldum herseyde bi hayir vardir stresten uzak dur. ins. Guzel haberler verirsin sende gecikmen devam ederse tekrar hcg yaptirYok olmamisti.ben ekim sonunda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum ondan beri hic olmamisti.hep 28 gunde yada 26 gunde bir oluyordum :-(
Hilal mrb bişey sorabilir miyim sanırım 6.haftandasın bebeğinin kalp atışlarını duydun mu hemen 6. Haftaya girince duyuluyor muanlamadım
Canm bende 6. haftadan itibaren duyulduğunu biliyorm bu arada bende de şuana kadar gelen giden yok:)))Hilal mrb bişey sorabilir miyim sanırım 6.haftandasın bebeğinin kalp atışlarını duydun mu hemen 6. Haftaya girince duyuluyor mu
Ooo gelen olmadı mı süperCanm bende 6. haftadan itibaren duyulduğunu biliyorm bu arada bende de şuana kadar gelen giden yok:)))
Valla canım deger hamilesin diyor ama asıl 4-5 gün sonra yaptıracağın testin sonucu gerçek bilgiyi verir eger degerinbaya bi yükselirse tadından yenmez o bebişKizlar bugün bhcg yaptırdım 49.9 çıktı ama doktora gösteremedim çıkmıştı adetimin 4.gunu bugün normal mi degerim sizce
Dün yapmıştm idrar testi negatif çıktı ama yumurtlamadan 15 gün idrar testinde belli oluyormş ona göre 20-22 sine denk geliyo bilmiyorm ki öyle olabilirmi acabaOoo gelen olmadı mı süperBidaha test yaptın mı peki
Bilmiyorum canım ben bu işi pek çözemedim kimisinin gününe 5 gün kala çıkıyor kimisinin de 10 gün geçer ama gelmemesi iyiDün yapmıştm idrar testi negatif çıktı ama yumurtlamadan 15 gün idrar testinde belli oluyormş ona göre 20-22 sine denk geliyo bilmiyorm ki öyle olabilirmi acaba
Dünkü dely diye bişeydi yaptıgın dimi başka marka yaptın mı pekiDün yapmıştm idrar testi negatif çıktı ama yumurtlamadan 15 gün idrar testinde belli oluyormş ona göre 20-22 sine denk geliyo bilmiyorm ki öyle olabilirmi acaba
İlk zamanlar test almaya gittiğimde bayan var mı diye bakıp girip bayanın yanına gidip utana sıkıla test alacaktım diyorum sessizce şimdi ooo şu marka yokmu bu olsun şu olmasınDünkü dely diye bişeydi yaptıgın dimi başka marka yaptın mı peki
Pely diye bi markaydı canm ama öncekini hatırlamıyorm onda varla yok arası bişeydiDünkü dely diye bişeydi yaptıgın dimi başka marka yaptın mı peki
Birde geçen ay ben yine bi markayla yapmıştm önce çok belli 2.çizgi vardı öğlen bidaha yaptigimda tek çıkmıştı inanılmaz bu testlere de güvenmiyorm artık ama dayanamam yine yaparm gibi geliyoPely diye bi markaydı canm ama öncekini hatırlamıyorm onda varla yok arası bişeydi
Öle canım en iyisi beklemek zaten kırmızılar gelmeyince büyük ihtimalle bebiş oluoBirde geçen ay ben yine bi markayla yapmıştm önce çok belli 2.çizgi vardı öğlen bidaha yaptigimda tek çıkmıştı inanılmaz bu testlere de güvenmiyorm artık ama dayanamam yine yaparm gibi geliyo
Başka çare yok zaten sen bi gelişme olursa haber veririmÖle canım en iyisi beklemek zaten kırmızılar gelmeyince büyük ihtimalle bebiş oluo
ya canım mesajına çok güldüm hayırlısı inşallah hamilesindir bende 2 gün geçti ama hala test almaya cesaret edemiyorum geçen ay kan tahlili bile yaptırmıştım neyse ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNİlk zamanlar test almaya gittiğimde bayan var mı diye bakıp girip bayanın yanına gidip utana sıkıla test alacaktım diyorum sessizce şimdi ooo şu marka yokmu bu olsun şu olmasın
ya ben dusuk yaptıgım ıcın kendım hesaplamıstım.bugun doktora gittim 5 hafta bır gunluk dedı.keseyı görduk.birsuru onerıde bulundu .bır suru test verdı onları yaptırcam.27 sinde tekrar gştcez hersey cok guzel 27 sınde gel bebegını görelım dedı.kalp atısı 6. haftada alttan ultrosanla gözukuyo diye biliyorum.ama alttan baktırmakta zorda kalmadıkca tehlıkelı.cunku daha bebek yerlesıyo allah korusun dusebilir.benım doktorum ilişkiyi de yasakladı bırazcık.sende mı hamılesın:)Canm bende 6. haftadan itibaren duyulduğunu biliyorm bu arada bende de şuana kadar gelen giden yok:)))
a ben dusuk yaptıgım ıcın kendım hesaplamıstım.bugun doktora gittim 5 hafta bır gunluk dedı.keseyı görduk.birsuru onerıde bulundu .bır suru test verdı onları yaptırcam.27 sinde tekrar gştcez hersey cok guzel 27 sınde gel bebegını görelım dedı.kalp atısı 6. haftada alttan ultrosanla gözukuyo diye biliyorum.ama alttan baktırmakta zorda kalmadıkca tehlıkelı.cunku daha bebek yerlesıyo allah korusun dusebilir.benım doktorum ilişkiyi de yasakladı bırazcık.sende mı hamılesın:)Hilal mrb bişey sorabilir miyim sanırım 6.haftandasın bebeğinin kalp atışlarını duydun mu hemen 6. Haftaya girince duyuluyor mu
Canm benim ilk bebeğimde 6 haftalikti ögrendigim keseyide görmüştü kalp atışını da ayrıca bende kesinlikle alttan muayenei önermiyorum bi hafta daha bekleyip ultrasonda görmeyi tercih ederima ben dusuk yaptıgım ıcın kendım hesaplamıstım.bugun doktora gittim 5 hafta bır gunluk dedı.keseyı görduk.birsuru onerıde bulundu .bır suru test verdı onları yaptırcam.27 sinde tekrar gştcez hersey cok guzel 27 sınde gel bebegını görelım dedı.kalp atısı 6. haftada alttan ultrosanla gözukuyo diye biliyorum.ama alttan baktırmakta zorda kalmadıkca tehlıkelı.cunku daha bebek yerlesıyo allah korusun dusebilir.benım doktorum ilişkiyi de yasakladı bırazcık.sende mı hamılesın:)
Hayırlı olsun canım çok sevindim herseyin yolunda olmasına Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah :) bende galiba hamileyim bilmiyorum daha dr gitmedim dr ne gibi önerilerde bulundua ben dusuk yaptıgım ıcın kendım hesaplamıstım.bugun doktora gittim 5 hafta bır gunluk dedı.keseyı görduk.birsuru onerıde bulundu .bır suru test verdı onları yaptırcam.27 sinde tekrar gştcez hersey cok guzel 27 sınde gel bebegını görelım dedı.kalp atısı 6. haftada alttan ultrosanla gözukuyo diye biliyorum.ama alttan baktırmakta zorda kalmadıkca tehlıkelı.cunku daha bebek yerlesıyo allah korusun dusebilir.benım doktorum ilişkiyi de yasakladı bırazcık.sende mı hamılesın:)
Pardon senin yazını okumamıştım bencede alttan kesinlikle baktırmaCanm benim ilk bebeğimde 6 haftalikti ögrendigim keseyide görmüştü kalp atışını da ayrıca bende kesinlikle alttan muayenei önermiyorum bi hafta daha bekleyip ultrasonda görmeyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?