Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar bende adet düzensizliği var. Bugün 25.günün içindeyim. Acaba test yapsam çıkarmı? Hamile kalmış olabileceğim en geç tarih 25 Mayıs çünkü sonrasında eşim yurtdışına çıktı. Bu arada ne hastalanacağıma dair ne de hamile olduğuma dair en ufak bir belirti yok.

canım hayırlı olsunn cok sevindim inş.. saglıkla yavrunu alırsın kucagına..bende gecen ay bıraktım korunmayı..yasmin kulllanıyodum acaba ondan gecikmiş olabilir mi hap düzensizlik yaparmı

kızllaaarrr bendee hamileyimm dün gece tast yaptım 3.günümdüü ikinci çiiiizgii cok belirgindii cokk mutlyummm ve saskınımm bu ay ilk denememdii ve olduu yarınn kan testi yaptırıcamm darısı hepinizin basınana:sm_cool:

Tebrikler canımm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tebrikler canımmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allah hayırlısıla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey:

inşallah kızlar ya artık çok istiyorum
ama demekki yeteri kadar deil daha da çok istemem gerekiyor:çok üzgünüm:
hayırlısı olur inşallahhhhhhh:CüvCüv:

cookk sagol canımm inş.. seninde bebişin olacakk sana tek tavsiyemm bebisini gelicekmi gelmicekmi diye stres yaparak gecirmee..bakk benn bu bir ayı hep pozitif gecirdimm son günler hariççç hepp dedimkii kendimee bebişim seni her zaman mutlu beklicemm ve sen benim olacaksınn..ben hiç bi belirti yasamadım kendimi sartlamadımm bu ay olmayabilirde dedimm kısaca iyimser düsünmek gerekiyo...

kızlar benimde adetim 4 gün geçti bir hemşire arkadaşım 5. gün belli olur demişti siz ne dersiniz biraz daha beklesemmi

Ben adetime altı gün varken yaptım silik çıktı bugün adet günüm tekrar yaptım çok net bir şekilde gördüm, çok şükür hamileyim.... darısı tüm isteyenlere olsun

[/COLOR]
kızlar benimde adetim 4 gün geçti bir hemşire arkadaşım 5. gün belli olur demişti siz ne dersiniz biraz daha beklesemmi

sen bılırsın canım yap istersen hatta ıdrar testı yaptırmadan kan testı yaptır cunku eger hamıleysen ve gec dollenme olduysa ıdrarda cıkmaz ama kanda cıkar pekı hıcbı belırtın varmı

[/COLOR]
Allahım tamamına erdırsın inş gercekten buyuk şans ılk dnemede tutması,inş hayatta hp boyle şanslı olursun:Saruboceq:

ya kızlar hiçbir belirti yok adet olacakmışım gibi değil hissetttiğim tek şey hergün 1 saat süren muntazam mide ağrısı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…