kızlar ben3 gün önce test yapmıştım adetime 2 gün kala negatifti
ama adetim 1 gün gecikti sizce hamiş olabilirmiyimmmmmmmmm
inş hamişsindir canım,benımde adet gunume 3 -4gunvar ama hıcbır belırtı yok inş adet olmam
canım dün adet oldum olmadı yine((
ben bu sabah yaptım test 7 gün var reglime ama merak işte ne çift çizgi inanamıyorum halaaa
bu ay karar bermiştik bebişimiz olsun diye allahıma şükürler ilk ay da oldu inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımada alırım ya olmazsa diye çok takıyordum kafama.
alalh hepinizin gönlüne göre versin kızlarr...
canım dün adet oldum olmadı yine((
kızllaaarrr bendee hamileyimm dün gece tast yaptım 3.günümdüü ikinci çiiiizgii cok belirgindii cokk mutlyummm ve saskınımm bu ay ilk denememdii ve olduu yarınn kan testi yaptırıcamm darısı hepinizin basınana:sm_cool:
olsun canım uzme kendını zamanı gelmemiş demekkı
canımmm kısmet degilmişş umudunu gelecek aya sakla bebişlerimiz bizim olacak inş..
kızllaaarrr bendee hamileyimm dün gece tast yaptım 3.günümdüü ikinci çiiiizgii cok belirgindii cokk mutlyummm ve saskınımm bu ay ilk denememdii ve olduu yarınn kan testi yaptırıcamm darısı hepinizin basınana:sm_cool:
inşallah kızlar ya artık çok istiyorum
ama demekki yeteri kadar deil daha da çok istemem gerekiyor:çok üzgünüm:
hayırlısı olur inşallahhhhhhh:CüvCüv:
Tebrikler canımm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah kızlar ya artık çok istiyorum
ama demekki yeteri kadar deil daha da çok istemem gerekiyor:çok üzgünüm:
hayırlısı olur inşallahhhhhhh:CüvCüv:
Ben adetime altı gün varken yaptım silik çıktı bugün adet günüm tekrar yaptım çok net bir şekilde gördüm, çok şükür hamileyim.... darısı tüm isteyenlere olsun
kızlar benimde adetim 4 gün geçti bir hemşire arkadaşım 5. gün belli olur demişti siz ne dersiniz biraz daha beklesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?