Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Haticeee87 canm geçmiş sayfalara baktımda limon testinden bahsetmişsin dün bende yapmıştm onu tortular hep dipte kaldı böyle oluncamı gebe oluyormş sen adet geçtikten sonramı yaptn öncemi
Evet canım dibine çökünce pozitif miş ben 4-5 gün önce yapmıştm bide karbonat yapmıştım ondada köpürürse

İki gün geçe kesin 4 tane almış iki kesin çoktan yapmış olurdum al gitsin en azından kafan rahat olur

Hayırlı olsun canım çok sevindim herseyin yolunda olmasına Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah :) bende galiba hamileyim bilmiyorum daha dr gitmedim dr ne gibi önerilerde bulundu
tesekkrler :) cig etten kacin.radyasyondan uzak dur sabit telefonla konus normal telefonu birak.iliskiye girme.bol sebze ye ama cok iyi yika falan dedi.arka arkaya sayinca hepsine dikkat edemedim :)

Canım naptın bugun senin günündü sanırım noldu bi gelişme var mı

Canım naptın bugun senin günündü sanırım noldu bi gelişme var mı
evet canım bugün...benden de 1 gün daha verdim 19u en geç diye :) henüz bir şey yok...dün deli gibi ağrım oldu kesin hastalandım dedim..ped vardı..varla yok arası orta kahve rengi 2 damla bişi gördüm pedde...hastalanıyorum dedim. ı ıh tık yok..yerleşme midir diye umutlanmak da istemedim herkes pembe diye tasvir ediyor çünkü...hala ağrım var hatta ped koydum kesin olcam diye...ama olmadım :) bakalm beklemedeyim.. Allah razı olsun sorduğun için

Bazıları da kahverengi diyor inş yerleşmedir peki Normalde de böyle olurmuydu

Bazıları da kahverengi diyor inş yerleşmedir peki Normalde de böyle olurmuydu
Hiç takmazdım ki normalde...dinlemezdim kendimi yani...böyle bir akşam ya da sabah ağrırdı ertesi gün hop olurdum :/ dua edelim nolur birbirmiz için hepimiz..hakkımızda en hayırlsıı olsun..geçen gün melekelrimize mektup diye topic okudum...40. haftada bebeğpini kaybeden biri o kdr kötü oldum ki..her şeyin hayırlısı

Kötü şeyler düşünmek okumak yok herşey insanlar için sen dua et gerisini mevlaya bırak :) moralini yüksek tut

Kizlar merhaba benimde adetime 4 gun var belirtilerim cok olunca test yaptim negatif cikti testi bir daha ne zaman yapmaliyim ?

Kizlar merhaba benimde adetime 4 gun var belirtilerim cok olunca test yaptim negatif cikti testi bir daha ne zaman yapmaliyim ?
Ben adet günümden 5 gün önce yapmıştım çıkmadı. Sonra tekrar adet günümden 2 gün sonra yaptım net çıktı. Erken yaptığında çizgi çook silik oluyormuş. Ona dikkat edin

Ben adet günümden 5 gün önce yapmıştım çıkmadı. Sonra tekrar adet günümden 2 gün sonra yaptım net çıktı. Erken yaptığında çizgi çook silik oluyormuş. Ona dikkat edin
Silik cizgi de yoktu bende adetim gecince tekrar yapayim o zaman tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…