- 29 Ocak 2015
- 334
- 882
- 33
- 39
Canm bugün bende öyle oldum gecikmemin 3. günü kahverengi pembe karışımı bende adet oldun sandm hatya ayni yumurtlama akintisi gibi uzuyo bidaha ne gelen var nede gidenevet canım bugün...benden de 1 gün daha verdim 19u en geç diye :) henüz bir şey yok...dün deli gibi ağrım oldu kesin hastalandım dedim..ped vardı..varla yok arası orta kahve rengi 2 damla bişi gördüm pedde...hastalanıyorum dedim. ı ıh tık yok..yerleşme midir diye umutlanmak da istemedim herkes pembe diye tasvir ediyor çünkü...hala ağrım var hatta ped koydum kesin olcam diye...ama olmadım :) bakalm beklemedeyim.. Allah razı olsun sorduğun için
Canm bugün bende öyle oldum gecikmemin 3. günü kahverengi pembe karışımı bende adet oldun sandm hatya ayni yumurtlama akintisi gibi uzuyo bidaha ne gelen var nede giden
mıllet adetının gelmesını ıstemez gunumden 2 gun gectı bende gelsın ıstyrum gelsınkı calısmalara baslayalım yol gozler gıbı onu gozluyorum yok yok adete bir hafta kala kanda yaptırdım test yok cıkmaadı adet olmam gereken gunde test yaptım evde gene yok ve adetım gecelı bu ıkıncı oldu hala yok sızce bır umut olmalımı
aynen canım kısmetaynen senin gibiyim bir an önce gelsin ki ben de yeni aya başlayayım. bu ay daha bilinçle yum günleri takip edicem. daha dikkat edicem. hoş bu ay da 1 saat diktim ayaklarmı gün aşırı oldu vs vs ama...kısmet
az önce hastalandımaynen canım kısmet
Canm bugün bende öyle oldum gecikmemin 3. günü kahverengi pembe karışımı bende adet oldun sandm hatya ayni yumurtlama akintisi gibi uzuyo bidaha ne gelen var nede giden
Hiç sorma canm yaa benimkide şimdi başladı çok moralim bozuldu ama vardr rabbimin bir bildiğiaz önce hastalandım
az önce hastalandım
Sende gelen yok dimiBenim dün ağrım oldu sol tarafta ama bugün geçti gibi. Hani esnersin ya vücudun kasılır, bende işte esnerken herhalde yanlış hareket yaptım baya bi ağrıdı. Sizde de oluyor mu?
Gelen yok derken kandan bahsediyorsan Hayır şuan yok, 5 haftalık hamileyim. Ama sol tarafta garip bi ağrı hissettim dün gece. Sende de hic oldu mu?Sende gelen yok dimi
Aaaaa hayırlı olsun kusura bakma takip edemedim evet canım arada oluyor bende korkuyorum bişi mi oldu diye ama normal sanırım senin beta kaçıncı günde kaç çıktı ayy dua edin bana 1,5 ta alcam sonucuGelen yok derken kandan bahsediyorsan Hayır şuan yok, 5 haftalık hamileyim. Ama sol tarafta garip bi ağrı hissettim dün gece. Sende de hic oldu mu?
Aaaaa hayırlı olsun kusura bakma takip edemedim evet canım arada oluyor bende korkuyorum bişi mi oldu diye ama normal sanırım senin beta kaçıncı günde kaç çıktı ayy dua edin bana 1,5 ta alcam sonucu
Merhaba testi ne zaman yaptın yani regl gecikme olmuşmuydu ?Certain ile yaptım cnm hemen çıktı ama bide du ile başlayan vardı oda 5-50 arasında
Tamam adet günümde yapmıştım çok çok silik çıktı 2. Ve 4. Günler başka marka yaptım onlarda silikti ama daha belirgindi 6. Günde yine ondan yaptım baya belli oldu resimleri var bu topicteMerhaba testi ne zaman yaptın yani regl gecikme olmuşmuydu ?
Aaa hayırlı olsun :))) sen hangi gün de kan tahlili yaptırdın?? :):):):) kızlar biraz önce sonucumu aldım 1147 çıktı hemşire yaklaşık 4 hafta gibi dedi ama kadın doğum uzmanı nekadarlık olduğunu kesin söyler dedi :):):) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah :):)
Canim coook sevindim hayirli olsun rabbim korusun inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayi nasibetsin :):):):) kızlar biraz önce sonucumu aldım 1147 çıktı hemşire yaklaşık 4 hafta gibi dedi ama kadın doğum uzmanı nekadarlık olduğunu kesin söyler dedi :):):) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah :):)
7. Günde verdim canım kanıAaa hayırlı olsun :))) sen hangi gün de kan tahlili yaptırdın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?