Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Canm bugün bende öyle oldum gecikmemin 3. günü kahverengi pembe karışımı bende adet oldun sandm hatya ayni yumurtlama akintisi gibi uzuyo bidaha ne gelen var nede giden

mıllet adetının gelmesını ıstemez gunumden 2 gun gectı bende gelsın ıstyrum gelsınkı calısmalara baslayalım yol gozler gıbı onu gozluyorum yok yok adete bir hafta kala kanda yaptırdım test yok cıkmaadı adet olmam gereken gunde test yaptım evde gene yok ve adetım gecelı bu ıkıncı oldu hala yok sızce bır umut olmalımı

aynen senin gibiyim bir an önce gelsin ki ben de yeni aya başlayayım. bu ay daha bilinçle yum günleri takip edicem. daha dikkat edicem. hoş bu ay da 1 saat diktim ayaklarmı gün aşırı oldu vs vs ama...kısmet

Benim dün ağrım oldu sol tarafta ama bugün geçti gibi. Hani esnersin ya vücudun kasılır, bende işte esnerken herhalde yanlış hareket yaptım baya bi ağrıdı. Sizde de oluyor mu?

Kızlar yazılarınızı okudum ve inanın çok üzüldüm ama rabbimden ümit kesilmez inşallah birdaha ki aya umutsuzluğa kapılmadan moral bozmadan bu ay çok güzel olcak inşallah :)

Gelen yok derken kandan bahsediyorsan Hayır şuan yok, 5 haftalık hamileyim. Ama sol tarafta garip bi ağrı hissettim dün gece. Sende de hic oldu mu?
Aaaaa hayırlı olsun kusura bakma takip edemedim evet canım arada oluyor bende korkuyorum bişi mi oldu diye ama normal sanırım senin beta kaçıncı günde kaç çıktı ayy dua edin bana 1,5 ta alcam sonucu

Aaaaa hayırlı olsun kusura bakma takip edemedim evet canım arada oluyor bende korkuyorum bişi mi oldu diye ama normal sanırım senin beta kaçıncı günde kaç çıktı ayy dua edin bana 1,5 ta alcam sonucu

Bende adetin bi gün gecikmesiyle 142 idi sanırım. aynı soruyu sana soruyorum :)

:):):):) kızlar biraz önce sonucumu aldım 1147 çıktı hemşire yaklaşık 4 hafta gibi dedi ama kadın doğum uzmanı nekadarlık olduğunu kesin söyler dedi :):):) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah :):)

Merhaba testi ne zaman yaptın yani regl gecikme olmuşmuydu ?
Tamam adet günümde yapmıştım çok çok silik çıktı 2. Ve 4. Günler başka marka yaptım onlarda silikti ama daha belirgindi 6. Günde yine ondan yaptım baya belli oldu resimleri var bu topicte

Aaa hayırlı olsun :))) sen hangi gün de kan tahlili yaptırdın??

Canim coook sevindim hayirli olsun rabbim korusun inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayi nasibetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…