Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Tamam adet günümde yapmıştım çok çok silik çıktı 2. Ve 4. Günler başka marka yaptım onlarda silikti ama daha belirgindi 6. Günde yine ondan yaptım baya belli oldu resimleri var bu topicte
Laboquick testi aldım yaptım ilişkiden 5 gün sonra belli olur yazıyor ama negatif çıktı

Ayyyyy canm çok sevindm rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı isteyen herkesin başına çok amin Allahım :))))))

maşallah tebrik ederim arkadaşım..seninle de burada az konuşup destek olmadık :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

maşallah tebrik ederim arkadaşım..seninle de burada az konuşup destek olmadık :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Kızlar eşimle 6 gün önce birlikte olduk erken gebelik testi Yaptım negatif çıktı acaba kan testi yaptırsam mı? Adetime 5 gün var daha ?

Kızlar eşimle 6 gün önce birlikte olduk erken gebelik testi Yaptım negatif çıktı acaba kan testi yaptırsam mı? Adetime 5 gün var daha ?
Canım yumurtayla spermin birleşmesi döllenmesi rahme yuvarlanıp yerleşmesi zaten 6 gün kdr sürüyor...biliyorum çok zor..biliyorum çok heyecanlısın...ama en azından adet gününe kadar bekle derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…