- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
İnşallah canım inşallah hepimize inşallah güzel dileklerinCanim coook sevindim hayirli olsun rabbim korusun inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayi nasibetsin
Yani adetin 7 gün gecikmesiyle mi cnm7. Günde verdim canım kanı
Laboquick testi aldım yaptım ilişkiden 5 gün sonra belli olur yazıyor ama negatif çıktıTamam adet günümde yapmıştım çok çok silik çıktı 2. Ve 4. Günler başka marka yaptım onlarda silikti ama daha belirgindi 6. Günde yine ondan yaptım baya belli oldu resimleri var bu topicte
Evet canım önce gidip sonra yine üzüleceğim diye korktum onun için bekledimYani adetin 7 gün gecikmesiyle mi cnm
Ayyyyy canm çok sevindm rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı isteyen herkesin başına çok amin Allahım :)))))) :):):):) kızlar biraz önce sonucumu aldım 1147 çıktı hemşire yaklaşık 4 hafta gibi dedi ama kadın doğum uzmanı nekadarlık olduğunu kesin söyler dedi :):):) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah :):)
İnşallah canım inşallah gelcek ay sizi yine burdan takip ediyor olucam beyaz melek somurtkannaz katipcan dualarımda olacaksınız hep :)Ayyyyy canm çok sevindm rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı isteyen herkesin başına çok amin Allahım :))))))
Canım boşver onları gününü bekle benceLaboquick testi aldım yaptım ilişkiden 5 gün sonra belli olur yazıyor ama negatif çıktı
Bekliyorum mecburen ama pek ümidim yok benimCanım boşver onları gününü bekle bence
Ay ben şimdiye kadar 2 sefer alırdım, yine alırsam bşy olur mu?E
Evet canım önce gidip sonra yine üzüleceğim diye korktum onun için bekledim
maşallah tebrik ederim arkadaşım..seninle de burada az konuşup destek olmadık :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah :):):):) kızlar biraz önce sonucumu aldım 1147 çıktı hemşire yaklaşık 4 hafta gibi dedi ama kadın doğum uzmanı nekadarlık olduğunu kesin söyler dedi :):):) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah :):)
Kızlar eşimle 6 gün önce birlikte olduk erken gebelik testi Yaptım negatif çıktı acaba kan testi yaptırsam mı? Adetime 5 gün var daha ?maşallah tebrik ederim arkadaşım..seninle de burada az konuşup destek olmadık :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Canım yumurtayla spermin birleşmesi döllenmesi rahme yuvarlanıp yerleşmesi zaten 6 gün kdr sürüyor...biliyorum çok zor..biliyorum çok heyecanlısın...ama en azından adet gününe kadar bekle derim benKızlar eşimle 6 gün önce birlikte olduk erken gebelik testi Yaptım negatif çıktı acaba kan testi yaptırsam mı? Adetime 5 gün var daha ?
Evet bildiğin gibi değilCanım yumurtayla spermin birleşmesi döllenmesi rahme yuvarlanıp yerleşmesi zaten 6 gün kdr sürüyor...biliyorum çok zor..biliyorum çok heyecanlısın...ama en azından adet gününe kadar bekle derim ben
Pardon adet Gününü bekle demişsinCanım yumurtayla spermin birleşmesi döllenmesi rahme yuvarlanıp yerleşmesi zaten 6 gün kdr sürüyor...biliyorum çok zor..biliyorum çok heyecanlısın...ama en azından adet gününe kadar bekle derim ben
Saol canım inşallah :) gelcek ayda senden güzel haberler bekliyorum :)maşallah tebrik ederim arkadaşım..seninle de burada az konuşup destek olmadık :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Ya sayfanın birinde kız çok ayrıntılı anlatmış hatta videoya çekmiş dur bakim bi hangisiydiarkadaslar su camasır suyu ıle yapılan test nasıldı bunu uygulayıpda cıkan varmı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-camasir-suyuyla-test-yaptim-sonuclar.765283/arkadaslar su camasır suyu ıle yapılan test nasıldı bunu uygulayıpda cıkan varmı
cnm evet okudum ama zaten mılletde cok sacma demıs ıcımde hamıle olduguma daır en ufak belırtı yok ama cok az pembesı leke gelıyr yada kahverengı leke cok az gelsınyaBi bak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?