- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
pekı nasıl yapmıstın cnm bunlrıBen bunu yapmadım ama limon ve karbonatı adete 3_4 gün kala yapmıştm ikisi de pozitif çıkmıştı
Hiçbir gerçeklik payı yok canm ne çamaşır suyu ne karbonat ne de limon onlara göre benim hamile olmam gerekti ama bugün adet oldumarkadaslar su camasır suyu ıle yapılan test nasıldı bunu uygulayıpda cıkan varmı
Hımm yrn da böle az gelirse dene bakalım ne çıkacakcnm evet okudum ama zaten mılletde cok sacma demıs ıcımde hamıle olduguma daır en ufak belırtı yok ama cok az pembesı leke gelıyr yada kahverengı leke cok az gelsınya
tmm cnmHiçbir gerçeklik payı yok canm ne çamaşır suyu ne karbonat ne de limon onlara göre benim hamile olmam gerekti ama bugün adet oldum
Evet canım öle bi gerçekliği yok normal testler bile çok kesin değil ben sırf eğlencesine yapmıştm doğru çıktıHiçbir gerçeklik payı yok canm ne çamaşır suyu ne karbonat ne de limon onlara göre benim hamile olmam gerekti ama bugün adet oldum
??Yaa benim sırtımın alt kısmı bugün bi daha çok ağrıyor sanki batıyor resmen. Sizde de oluyor mu öyle?
Canm aslında bunlarn hepsini kendimiz hissetmeye çalışıyor gibiyiz bebek istediğimz için o ağrılara falan kaldıysa ben heray daha fazlasiyla gebelik belirtisi yaşıyrm ama her ay boş biraz kafamızı rahatlatmamz lazım sanırm ama inşallah senin bebişin geliyodur
Canım benimde hafif agrım oluyor ama senin ki kadar çok degil bence bi dr gözük nolur nolmaz
Aşırı gaz sıkıntısı da olabilir ki bunu çıkaryamıyorsan yenisi ekleniyor seni dahada rahatsız ediyordurSol tarafıma kadar sızlıyor.. yardımcı olun
Canım öğleden sonra haber vermeyi unutma hayırlı haberler bekliyorum :)Ben de bugun kan verdim tekrar kızlar yarın öğleden sonra alcam sonucu insallah yükselmiştir degerim
Canmmm herkes yaaa adet oldu yada hamile:)))))))Sayfa bir anda durgunlaştı hiç kimse yazmıyor
Maşallah canmm rabbim kucağınıda almayı nasip etsinARKADAŞLAR şimdi test yaptımm hamileyim çok mutluyum ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SANA DA EN YAKIN ZAMANDA NASİP ETSİNMaşallah canmm rabbim kucağınıda almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?