Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ben bunu yapmadım ama limon ve karbonatı adete 3_4 gün kala yapmıştm ikisi de pozitif çıkmıştı

Hiçbir gerçeklik payı yok canm ne çamaşır suyu ne karbonat ne de limon onlara göre benim hamile olmam gerekti ama bugün adet oldum
Evet canım öle bi gerçekliği yok normal testler bile çok kesin değil ben sırf eğlencesine yapmıştm doğru çıktı

Yaa benim sırtımın alt kısmı bugün bi daha çok ağrıyor sanki batıyor resmen. Sizde de oluyor mu öyle?

Merhaba kızlar bende kac zamandır yazardım bı aradır gırmıyorum , bu ay doktora gıttım korunmadıgımı soyledım 8 aydır alttan bakdı rahımde sorun yok yumurtan catlamıs sağ taraf ıyı takıplı dıralım bu ay bıle olma ıhtımal yuksek dedı korkmsdım baktırmaya folık Verdı ona gore 19-21 olmam lazım 21 benım hesaplamam beklıyorum sag kasıgımda batıyor bazen sol mıdem hafıf zaten adet sancısı gıbı gogus acısı avr ama damat lı dedıgınızden tok ınsallah guzel hbr alırız rabbım hepımjze nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…