- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
Hadi hayırlı olsun kanka testide yaptır mutluluğuna mutluluk katARKADAŞLAR şimdi test yaptımm hamileyim çok mutluyum ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Dimi öyle Oldu baya kkeyifliydi burda sohbet etmek :)Canmmm herkes yaaa adet oldu yada hamile:)))))))
Çokk çok aminn :))ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SANA DA EN YAKIN ZAMANDA NASİP ETSİN
Kan testi yazdım kanka çıkmış :)))Hadi hayırlı olsun kanka testide yaptır mutluluğuna mutluluk kat
Benim moralim bozuldu ondan yazmıyorumSayfa bir anda durgunlaştı hiç kimse yazmıyor
Cnm 288 olmus deger 3 gün içinde çok şükür. Ama benimki baya bi geç yumurtlama olmuş sanırım en son adetim 13 subat senle aynı ama değerim az:)C
Canım öğleden sonra haber vermeyi unutma hayırlı haberler bekliyorum :)
Öyle deme canm rabbimin hikmetinde sırlar gizlidir o zamanını bizden iyi bilir bize düşen sabredip beklemek olur inşallahBenim moralim bozuldu ondan yazmıyorumerken gebelik testi Yaptım negatif çıktı çünkü
İNŞALLAH ONU DA YAPTIRACAMMMKan testi yazdım kanka çıkmış :)))
Yarın kan testi yaptırıcam kısmetse bakalım ne olacakÖyle deme canm rabbimin hikmetinde sırlar gizlidir o zamanını bizden iyi bilir bize düşen sabredip beklemek olur inşallah
İyi haberlerini alırız inşallahYarın kan testi yaptırıcam kısmetse bakalım ne olacak
Inşallah olumlu veya olumsuz Yazıcam sizeİyi haberlerini alırız inşallah
Bence gayet güzel artmış 40 küsür dü dimi 3 günde 2 kat falan artması lazım ee senin baya artmış 3-4 gün sonra binli sayıları bulur:)))) çok mutlu oldum :)))Cnm 288 olmus deger 3 gün içinde çok şükür. Ama benimki baya bi geç yumurtlama olmuş sanırım en son adetim 13 subat senle aynı ama değerim az:)
Burada paylaş amaİNŞALLAH ONU DA YAPTIRACAMMM
3 günüm var ama yarın diyetisyene gideceğim hastanede baktıracam gitmişkenMs1622 kaç günün var daha acele etme gününü bekle zaten öğrensen yine bekliyoruz :)
İnşallah canım inşallah Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin :)İnşallah bende guzel hbrler alırım üzülüyorum heyecanlıyım korkuyorum rabbım bızlere hepımızı nasıp etsın
Ms1622 kaç günün var daha acele etme gününü bekle zaten öğrensen yine bekliyoruz :)
Kan testi yaptırdım 0.16 çıktı değerİyi haberlerini alırız inşallah
Adetime 3 gün var daha zaten umutlanmıyorum olursa sürpriz olur bizeBence bekle çok umutlandırmak istemem ama çok çok sonra ögrenenlerde oluyor çok umutlanmada yok diye salıp agır işler de yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?