Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
adet gunumden 1 gun sora yaptıgım test? sizce nedir durum. yarın kan testine gidicem.

Eklentiler

• IMG_0165.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 190
Arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen ben 2ay önce kimyasal bi gebelik yaşadım sonra düşük oldu tabi adetlerim genelde düzenlidir 31-32gün arası olur en son 12 şubatta adet gördüm şimdiyse buay hala adet olmadım 2kez test yaptım ama çıkmadı testi yarın tekrarlayacağım fakat göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor adet oldum sanıyorum bakıyorum hiçbişey yok merak içindeyim sizce neden olmuş olabilir

İnşallah hamilesindir canım belkide geç döllenmedir

Kizlar biri lutfen yarrdimci olabilir mi.adetim dort gun gecti suan.ik gun once test yaptm ikinci cizgi bukanik birsey gorundu kayboldu sonra hemen kan testi yaptirdim 0.106 cikti doktor bir hafta sonra testi tekrarkayin dedi acaba yukselirmi degerim

Nasıl dışından mı sanmıyorum daha çünkü minnacık mm ile tabir ediliyor sen gittin mi dr kese gözüktü mü
yani bildiğin düm düz olması lazım diyorsun. Hmmm.. kan tahlili yaptırmıştım işte bi hafta kadar önce. Okadar yani daha görüntülü olmadı :)) sende durumlar nasıl?

Kizlar ozellikle su an hamile olanlar ! Aranizda diger belirtilerin disinda kirpiklerin karismasi ve kirpik dokulmesi yasayan var mi ?

B
yani bildiğin düm düz olması lazım diyorsun. Hmmm.. kan tahlili yaptırmıştım işte bi hafta kadar önce. Okadar yani daha görüntülü olmadı :)) sende durumlar nasıl?
Bende salı ggününe randevu aldım bakalım keseyi görürüm inşallah

B

Bende salı ggününe randevu aldım bakalım keseyi görürüm inşallah
Insallah canim..ya bu arada bisey sorcam sana. Ben doktora cinsel iliskiyi sordum yasak mi diye seninki daha tuplere yerlesiyo bisey olmaz dedi ama ben cok kasiyorum psikolojik olarak ilişki esnasında. Özel oldu ama siz ne yapıyorsunuz bu durumda doktorun yasakladi mi kusura bakma benim için önemli bi konu içim rahatlasin diye soruyorum

Beklenen adet günüme 1 gün var, bugün test yaptım tek çizgi vardı, sizce erken mi yaptım, umut etmeye devam mı edeyim sanki hamile olsam silik de olsa çizgi çıkardı gibi ne diyosunuz?

Beklenen adet günüme 1 gün var, bugün test yaptım tek çizgi vardı, sizce erken mi yaptım, umut etmeye devam mı edeyim sanki hamile olsam silik de olsa çizgi çıkardı gibi ne diyosunuz?

canım bekle biraz daha ümitsizlige kapılma benımde 2 gun var adetıme yapsammı diye düsünüyorum bir yandanda korkuyorum

canım bekle biraz daha ümitsizlige kapılma benımde 2 gun var adetıme yapsammı diye düsünüyorum bir yandanda korkuyorum
Burda çoğu kişinin bi kaç gün önceden belli olduğunu okudukça şaşırıyorum, doktorlar idrar testlerinin adet gününden sonra yapılması kanaatinde çünkü. Sen bekle bence yoksa çok üzülüyor insan

bende aynı hatayı yaptım 3 gün var daha yaptım test moralim bozuldu sonra gecikmeyi beklemek lazım sanırım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…