- 25 Aralık 2014
- 31
- 3
- 13
Nasıl dışından mı sanmıyorum daha çünkü minnacık mm ile tabir ediliyor sen gittin mi dr kese gözüktü müBöyle yukarıdan oraya baktığın zaman
Şimdiden hayırlı olsun canım hamişsinnn bence :)adet gunumden 1 gun sora yaptıgım test? sizce nedir durum. yarın kan testine gidicem.
dimi.. yoksa bembeyaz cıkardı gayet.Şimdiden hayırlı olsun canım hamişsinnn bence :)
İnşallah hamilesindir canım belkide geç döllenmedirArkadaşlar banada yardımcı olun lütfen ben 2ay önce kimyasal bi gebelik yaşadım sonra düşük oldu tabi adetlerim genelde düzenlidir 31-32gün arası olur en son 12 şubatta adet gördüm şimdiyse buay hala adet olmadım 2kez test yaptım ama çıkmadı testi yarın tekrarlayacağım fakat göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor adet oldum sanıyorum bakıyorum hiçbişey yok merak içindeyim sizce neden olmuş olabilir
yani bildiğin düm düz olması lazım diyorsun. Hmmm.. kan tahlili yaptırmıştım işte bi hafta kadar önce. Okadar yani daha görüntülü olmadı :)) sende durumlar nasıl?Nasıl dışından mı sanmıyorum daha çünkü minnacık mm ile tabir ediliyor sen gittin mi dr kese gözüktü mü
Sağol canım hayırlısı inşallah hepimiz içinİnşallah hamilesindir canım belkide geç döllenmedir
Bende salı ggününe randevu aldım bakalım keseyi görürüm inşallahyani bildiğin düm düz olması lazım diyorsun. Hmmm.. kan tahlili yaptırmıştım işte bi hafta kadar önce. Okadar yani daha görüntülü olmadı :)) sende durumlar nasıl?
Insallah canim..ya bu arada bisey sorcam sana. Ben doktora cinsel iliskiyi sordum yasak mi diye seninki daha tuplere yerlesiyo bisey olmaz dedi ama ben cok kasiyorum psikolojik olarak ilişki esnasında. Özel oldu ama siz ne yapıyorsunuz bu durumda doktorun yasakladi mi kusura bakma benim için önemli bi konu içim rahatlasin diye soruyorumB
Bende salı ggününe randevu aldım bakalım keseyi görürüm inşallah
Bende yok öyle bisey ama sac diplerim kasiniyo nedense hamilelikle ilgisi var mıdır bilemiyorum amaKizlar ozellikle su an hamile olanlar ! Aranizda diger belirtilerin disinda kirpiklerin karismasi ve kirpik dokulmesi yasayan var mi ?
adet gunumden 1 gun sora yaptıgım test? sizce nedir durum. yarın kan testine gidicem.
Sonuç negatif kanda. 0.100<5.3. Çıktı sonuç...Şimdiden hayırlı olsun canım hamişsinnn bence :)
Beklenen adet günüme 1 gün var, bugün test yaptım tek çizgi vardı, sizce erken mi yaptım, umut etmeye devam mı edeyimsanki hamile olsam silik de olsa çizgi çıkardı gibi ne diyosunuz?
Burda çoğu kişinin bi kaç gün önceden belli olduğunu okudukça şaşırıyorum, doktorlar idrar testlerinin adet gününden sonra yapılması kanaatinde çünkü. Sen bekle bence yoksa çok üzülüyor insancanım bekle biraz daha ümitsizlige kapılma benımde 2 gun var adetıme yapsammı diye düsünüyorum bir yandanda korkuyorum
bende aynı hatayı yaptım 3 gün var daha yaptım test moralim bozuldu sonra gecikmeyi beklemek lazım sanırım:/Beklenen adet günüme 1 gün var, bugün test yaptım tek çizgi vardı, sizce erken mi yaptım, umut etmeye devam mı edeyimsanki hamile olsam silik de olsa çizgi çıkardı gibi ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?