Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Benım zaten adetım hep suzensız bu ay klomen kullandım ondan cok merak edıyorum beklemek çok zor hele negatıf cıkınca o hüsran cok kötu

Benimde bat 3..

Allah hepimizi guldursun...

Test yapmak istemiyorum bende..adet gunu nasip olur insallah da gorurum cift cizgileri..

kızlar subatın 28 çekmeside bizi bekletiyor.2 gün atarak hesaplarsak bu ay 28. de hastalanıcam inşallah olmazda off biraönce yapasım var ...

C
Canım dün dr gittik kese oluşmuş yeri de gayet iyi dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi kalp atışını duymak için ilişki konusunda bi sorun olmaz tehlike yok dedi ama ilk 3 ay ve son 2 ay dikkatli olun dedi ama biz ilk 3 ay ve son iki ay yapmama kararı aldık tedbir amaçlı

canım senin ki kaç haftalık ben daha gitmedim sadece testte çıktı 6 haftalık olsun öyle gideyim diyorum kalp atışlarını duymak için gitmiyorum birde ben öğretmen olduğum için her zaman izin alamıyorum

Merhaba hanimlar yrn adet gunum(gelmemesi icin dua ediyorum) oylesine ovulasyon testi yaptim 2.cizgi silik çıktı hamilelik testi yapamiyorum korkudan umudumda yok gibi allahim herkese en kısa nasip eder inşallah

Merhaba hanimlar yrn adet gunum(gelmemesi icin dua ediyorum) oylesine ovulasyon testi yaptim 2.cizgi silik çıktı hamilelik testi yapamiyorum korkudan umudumda yok gibi allahim herkese en kısa nasip eder inşallah

CANIM benımde bugun adet gunnum sabah dayanamadım yaptım ama bişey anlamadım ben görüyorum cok hafif esim ben görmuyorum dedı canım sıkıldı acaba kendımı ona odakladığımdan dolayımı göruorum offf yıne bu ay hayal kırıklıgı

Foto çekip koysaydın biz kadınlar görebiliriz erkekler göremez:)))))))

Benimde adet gunum yarin..

Ama sabah bi uyandim sivilecem cikmis... butun hayallerim yikildi..adet olcagim zaman cikar cunku o..

Kac gundur agrim vardi..bugun pek yoktu ama gelecek demek..

Cok uzuluyorum rabbim sen aci ya

Kızlar hamileyimmmmmmmmm ama sevinemiorum korkuyorummm 51,45 kanda ki degerim 2 gün snra bıdaha kan verıcem dualarınızı esirgemeyin deger düşücek diye cok korkuyorum....Darısı isteyen butun herkese...
hayırlısı olsun tatlımm. rabbım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.
canım belirtilerinden ve ne zaman öğrendiğinden bahseder misin? birde bu ay ki çalışmalarınız nasıl oldu?

COK SAGOL canım dün adet olmam gerekıyordu olmadım testte cift cizgi cıktı ama bellı belırsız .Bu sabahta kan verdım sonuc bu ama kimyasal gebelık tir dıye cok korkuyorum degerım cok yuksek deıl sonucta belirtilerim cok uyumak , kasık ve bel agrısı sanki adet olacakmısım gibi rabbim inşallah olumlu sonuclandırır pazar gununu beklıyorum deger inşallah yukselır.

hayırlı olsun canım bebeğinle güzel günlerin olur inşşlh bizim içinde dua et olurmu Rabbim bizede nasip etsin inşşlh değerin yükselir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…