Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar bende bugün hcg ye baktırdım 9960 çıktı ama doktoruma gösteremdim
canım bu gün kan testi yaptırdım hcg 9960 çıktı doktoruma gösteremdim hemşire hamilesin dedi sizce kaç haftalık hamile olabilirim

kızlar subatın 28 çekmeside bizi bekletiyor.2 gün atarak hesaplarsak bu ay 28. de hastalanıcam inşallah olmazda off biraönce yapasım var ...
HASTALANDINMI CNM GÖRDÜNMÜ KIRMIZI KART BENİMDE BUGÜN OLMAM GEREKİYOR AMA İNŞ. HAYIRLISI İLE EVLAT VERİR RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ GÖGÜS UÇLARIM BAYA BÜYÜDÜ OFF KAFAM KARIŞIK VALLA

HASTALANDINMI CNM GÖRDÜNMÜ KIRMIZI KART BENİMDE BUGÜN OLMAM GEREKİYOR AMA İNŞ. HAYIRLISI İLE EVLAT VERİR RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ GÖGÜS UÇLARIM BAYA BÜYÜDÜ OFF KAFAM KARIŞIK VALLA

yok olmadım canım dün kanda 51,45 cıktı degerım yarında acılden gıdıp baktırıcam rabbım saglıklı gebelık nasıp etsın inşallah bebek vardır gercekten kasık ve belım agrıo benımde uçları buyudu bılmıorum yaa

Oooo hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Son adet gününe göre söylüyorlar canım ne gündü

Coook sevindim hayirli olsun inşallah ben de yarın gidicem keseyi görmeye inşallah mutlu haberler alırım ben de..bbu arada kac haftalik dedi sana bakalım ben de sorucam yarin kac haftalik diye gec dollenmeye ragmen bile 4 haftalik çünkü

Bana da 6+1 sin dedi ölçümleri göre 5+6 çıktı normal sanırım inşallah hayırlı haberler alırsın canım bekliyorum ben de buraya yazmayı unutma

canım yanlış bilmiyosam 5 buçuk 6 haftalık oluyo herhalde Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bana da 6+1 sin dedi ölçümleri göre 5+6 çıktı normal sanırım inşallah hayırlı haberler alırsın canım bekliyorum ben de buraya yazmayı unutma
Cnm bugun gittik dra 5arti 5 cikti keseyi de gördük çok şükür haftaya embriyoyu gorelim sansliysak kalp atışı da duyarız dedi bakalim hayırlısı. .

Cnm bugun gittik dra 5arti 5 cikti keseyi de gördük çok şükür haftaya embriyoyu gorelim sansliysak kalp atışı da duyarız dedi bakalim hayırlısı. .
Ooo çok sevindim canım :) Haftaya salı inşallah bizde bebişimizi görmeye gidicez inşallah sen ben tüm kalp atışı ve bebek isteyenler görsün inşallah :):)

KZILAR DR. GELDİM .
cuma gunu degerim 51,45
pazar :85
çarşamba :148

rahim duvarım kalınlasmıs haftaya persembe keseyı göruruz dedı .İnşallah degerim az artış gösterıyor gıbı geldı bana korkuyorum.Sonucları daha gösteremedım .Telefonla bilgi alıcam .Baklaım alalhım acısını göstermesın herkese nasıp etsın :)

Hadi inşallah Perşembe günü keseyi görürsünüz, sonrada pıt pıt kalp atışlarını dinlersiniz Hayırlı olsun inşallah.

Bence gayet iyi artmış ilk başlarda öle az olabilir sonradan ilerler hayırlı olsun Canım

canim ben 2. gunu yaptigimda çimisti.ben hassas testlerle yapmistim.4 gun once %50 dogru sonuç veriyormus ama benim negatif çikmisti.bende gunum geçince yapmistim ve pozitifdi.
mrhaba arkadslar benim henüz bebişim yok su an bı hafta günüm geçti ama 3 kez test yaptım negatif ve hiç bir hamılelık belirtim de yok sizce ne durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…