Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
2 gün vardı, testi yaptığım saniye kıpkırmızı oldu çift çizgi
ertesi gün inanmayıp bir daha yaptım yine aynı
bi sonraki gün gidip klinikte kan aldırdım ve sonuç değişmedi

kizlar merhaba bende bebis istiyorum adetim 3 gun gecti ama test yapmak icin erken galiba belim kasiklarim agruyo cok unutkanlik ve uykum var cok merak etmiyorum acikcasi sonucu cook umutsuzum cunku

kizlar merhaba bende bebis istiyorum adetim 3 gun gecti ama test yapmak icin erken galiba belim kasiklarim agruyo cok unutkanlik ve uykum var cok merak etmiyorum acikcasi sonucu cook umutsuzum cunku
merhaba,
SAT 10 martmiydi sizde de?
ayniyiz galiba, ben Bakuden yaziyorum. 3 gundur test yapiyorum. bugun coooook silik bi cizgi gordum, amma umutlanmak istemiyorum, miyde bulantisi da var, ama diyorum ki, psikolojik. kan testi vermeye de korkuyorum, o cevap emaili gelince acincaya kadar cok stress oluyor...
inshallah, isteyen herkezsin bebeshi onunladir! bizim de inshallah!

benim sat 12 martti hala adet olmadim galiba yarin sabah test yapicam evde.Senin testte cift cizgi gorduysen hamilesindir ama yine bi kan testi ver

KIZLAR iyi akşamlar benmde sat 11 mart yarı sabah test yapıcam İnşaallah İnşallah hayrlısıyla vardır hepimznki pozitf olur hayırlısı ile :) yarn hamileyim kelimesi uçuşsun buralarda :)

sevincten hungur hungur agladim testi yaptm lAvoboda birakmadm balmadan mutfaga gttim cay koydm geldm ama umutszca iliyorm yine negatf dedm kontrl cizgisi kipkirmzi aha dedm yine yok iste dikkatli bi baltm yaninda da cizgi beliriyo uctum uctum insaallah kan sonucumda iyi cikar saglikli gebeliktr.daha once kimyasal gebelik gecrdm olmaz oyle insaallah Rabbim hepimze saglikli evlatlar na

sonucun çıktı mı canım?

merhaba kizlar,
benim SATdan 5 gun geciyor, testler silik, kafam cok karishik.... psikolojikdir muhtamelen, hamilelik belirtileri (adet belirtileri gibi, ama hic bir shey yok, pembe akinti bile)...
kan testi yapmaya da cekiniyorum, fena halde kafam karishik...

Testleri atta bakalım canım silikte olsa pembe çizgi varsa gebelik ihtimali var bide 5gün geçmiş canım

Sonuç çıktımı canım metal ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…