lutfen bakarmisiniz teste?Testleri atta bakalım canım silikte olsa pembe çizgi varsa gebelik ihtimali var bide 5gün geçmiş canım
Canım sanki gördüm gibi bi karartı ama bilemedim bende yarın bidaha tekrarla geç döllenmeyse belki ondan net çıkmıyo yeni diye yada netleştirmek istiyorsan kanda baktırbenim testim
Ayy kafalar hep karışıyo canım ya şimdi var desem yoksa ümitlendirmis olcam yok desem olmaz sanki karartı gibi var belirti varmıydı akıntı falanLut
lutfen bakarmisiniz teste?
zaten, biktim bu celihskili sorulardan, karar verdim yarim saat sonra ishten cikinca kan testi yapmaya gidicem. boylece kesin bi cevabim olucak.Ayy kafalar hep karışıyo canım ya şimdi var desem yoksa ümitlendirmis olcam yok desem olmaz sanki karartı gibi var belirti varmıydı akıntı falan
Aslında gitmende fayda var canım 5gün geçmiş varsa durum değerlendirilir yoksa da söktürücü falan veriyorlar kafan netleşir dediğin gibi ben olsam hiç sabredemezdim hayırlısı olsun canım yazarsın inşallah vardırzaten, biktim bu celihskili sorulardan, karar verdim yarim saat sonra ishten cikinca kan testi yapmaya gidicem. boylece kesin bi cevabim olucak.
belirtiler: cok uyku hali, miyde bulantisi(az derecede), idrarda koku+ rengi de koyulashti galiba ve adet gibi asagilarda kramplar....
bugun kan testi yapalim, yarin size de yazicam cevabi
eshim de umitlenmeyim diye, kan testi icin 1 hafta bekle diyor, ama ben, ya bebek varsa, ya cok erken bilmemde fayda var diye, kan testine gitmem gerektigini dusunuyorum...
En az 5 6 gün geçsin bence.Adetime 2 gün var daha test yapmamak için direniyorum.. Erken mi yoksa çıkabilirmi?
Slm kızlar bu yazdıklarınız 2008 yılında peki hamile olan veya hala olamayanlar var mı
merhaba kizlar,
benim SATdan 5 gun geciyor, testler silik, kafam cok karishik.... psikolojikdir muhtamelen, hamilelik belirtileri (adet belirtileri gibi, ama hic bir shey yok, pembe akinti bile)...
kan testi yapmaya da cekiniyorum, fena halde kafam karishik...
Hamilesin işte canım tebrikler =)
Inshallah! Bebegin tutunsun annesine. Stress yapip da meleginizi uzmeyin!!!kizlar merakta biraktim kusura bakmayin sonucum bugn cikti 111 degerim dusuk gbi geldi doktr tekratlayilm dedi bndeyarin kadin doguma tandevu aldim insaallah yyine kimyasal gebelik degildir dua edin kizlar bebim benledir( :)))
stres yapmamaya calisiyorm Rabbim hayirliysa nasip etsin insaallah gormeden 1cizgiden nasil seviyo insanInshallah! Bebegin tutunsun annesine. Stress yapip da meleginizi uzmeyin!!!
Ilk bebeginiz mi?stres yapmamaya calisiyorm Rabbim hayirliysa nasip etsin insaallah gormeden 1cizgiden nasil seviyo insan(
evet insaallahIlk bebeginiz mi?
Sonucun çıktımı canım bayağı belirgin çizgiler tebriklerGunaydin. Bugun sat in 6ci gunu
Neden kötüyü düşünüyosun 10küsüratlı çıkıp katbekat artanlqrı gördük karamsar olmayalım ne düşündüğümüz önemli canımkizlar merakta biraktim kusura bakmayin sonucum bugn cikti 111 degerim dusuk gbi geldi doktr tekratlayilm dedi bndeyarin kadin doguma tandevu aldim insaallah yyine kimyasal gebelik degildir dua edin kizlar bebim benledir( :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?