Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benim testim

Eklentiler

• 20150413_123914.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 157
  • 20150413_123914.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 163
Ayy kafalar hep karışıyo canım ya şimdi var desem yoksa ümitlendirmis olcam yok desem olmaz sanki karartı gibi var belirti varmıydı akıntı falan
zaten, biktim bu celihskili sorulardan, karar verdim yarim saat sonra ishten cikinca kan testi yapmaya gidicem. boylece kesin bi cevabim olucak.
belirtiler: cok uyku hali, miyde bulantisi(az derecede), idrarda koku+ rengi de koyulashti galiba ve adet gibi asagilarda kramplar....
bugun kan testi yapalim, yarin size de yazicam cevabi
eshim de umitlenmeyim diye, kan testi icin 1 hafta bekle diyor, ama ben, ya bebek varsa, ya cok erken bilmemde fayda var diye, kan testine gitmem gerektigini dusunuyorum...

Aslında gitmende fayda var canım 5gün geçmiş varsa durum değerlendirilir yoksa da söktürücü falan veriyorlar kafan netleşir dediğin gibi ben olsam hiç sabredemezdim hayırlısı olsun canım yazarsın inşallah vardır

Kizlar, gittim kan testi yaptirdim. Yarin cikicak cevap. Dun yaptigin testin resmini gordunuz, bugunkunu de yorumlaya bilirmisiniz?

kizlar merakta biraktim kusura bakmayin sonucum bugn cikti 111 degerim dusuk gbi geldi doktr tekratlayilm dedi bndeyarin kadin doguma tandevu aldim insaallah yyine kimyasal gebelik degildir dua edin kizlar bebim benledir ( :)))

kizlar merakta biraktim kusura bakmayin sonucum bugn cikti 111 degerim dusuk gbi geldi doktr tekratlayilm dedi bndeyarin kadin doguma tandevu aldim insaallah yyine kimyasal gebelik degildir dua edin kizlar bebim benledir ( :)))
Inshallah! Bebegin tutunsun annesine. Stress yapip da meleginizi uzmeyin!!!

Gunaydin. Bugun sat in 6ci gunu

Eklentiler

• 20150416_090317.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 196
Neden kötüyü düşünüyosun 10küsüratlı çıkıp katbekat artanlqrı gördük karamsar olmayalım ne düşündüğümüz önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…