7 gün kala çıkıyomu arkadaşım biraz erken değil mi demekki oluyomuş inşallah sağlıkla doğar bebişin
canım hayırlı olsunn cok sevindim inş.. saglıkla yavrunu alırsın kucagına..bende gecen ay bıraktım korunmayı..yasmin kulllanıyodum acaba ondan gecikmiş olabilir mi hap düzensizlik yaparmı
Ben adetime altı gün varken yaptım silik çıktı bugün adet günüm tekrar yaptım çok net bir şekilde gördüm, çok şükür hamileyim.... darısı tüm isteyenlere olsun
bende 1 gün geçince öğrenmiştim
bende yaparken tereddütlüydüm ama işte içimden bi ses illede yap dedim sonuçta olmasada daha erken diye yaptım ikinci çizgi çıktı acaba mı diye ertesi gün yaptım yine pozitif çıktı birde ilk yaptım gün lekelenme oldu bende akıntı gibi ki hayatımda hiç bilmem öyle arakanama leke olayı felan dr. um normal dedi ona göre şimdi kese görmek için bekliyoruz günüme 3 gün kaldı ama bakalım yinede hayırlısı inşallah kese görürüz. rabbim herkesin isteğini duysun gönlüne göre versin.
kızlar adetim 5 gün geçmişti test yaptım kandada idrardada pozitif hamileyimmmmmmmmm:CüvCüv:
kızlar adetim 5 gün geçmişti test yaptım kandada idrardada pozitif hamileyimmmmmmmmm:CüvCüv:
ewet arkadaşım hap düzensizlik yapabilir ilk ayda 2-3 ay geçmesii gerekiyor hapı bırakınca hormonların düzelmesi için sanırım.hap kullanmadan önce benim adetlerim çok düzenli idi bıraktıktan sonra bayaa bir sorun oldu erken olması geç olması gibi.
ben 6 ay kadar kullanmıştım evlenince sonra bıraktım 10 aydırda kullanmıyordum normal yoldan korunuyordum ve bu ay karar vermiştik bebişe şuanda test sonucuna göre hamileyim ama keseyi henüz görmedik onun için bekliyorum. bakalım hayırlısı.
hepimizin gönlüne göreversin rabbim.
Ben adetime altı gün varken yaptım silik çıktı bugün adet günüm tekrar yaptım çok net bir şekilde gördüm, çok şükür hamileyim.... darısı tüm isteyenlere olsun
alkisalkisalkistebriklerr tatlımm cok sevindimm kan degerin ne cıktıı doktora göründünmü
herkese merhaba, benim dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı normaldede adet olmadan önce göğüslerim acayip ağrır ve şişerlerdi ama bu ay böyle olmadı acabı dedim bugun bir heyacan test aldım ve birazönce yaptım ama malsef negatif çıktısizce neden böyle olmuştur.
arkadaşlar hani adet günümde baktım diyorsunuz ya adetli iken mi bakıyosunuz yoksa gününüz geldiğinde mi bakıyorsunuz??
teşşekkür edeirm cevap içinteste demek istedı heralde dılek arkadsmız cnm adet gunumuzde derken adet olucagımız gun adetlı degılken yanı test yapıoruz
Çok acil yardıma ihtiyacım var. Biraz önce iş yerimde gebelik testi alıp yaptım, 2 çizgi çıktı ama ------I------ bu şekilde yani yanyana dik yerine çizdiğim gibi bir artı şekli çıktı testte hiç böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Adetimin ilk gününden itibaren bugün 29. gün hastalanmadığım için test alıp yaptım seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?