tesekkurler Casun, henuz cikmadi, bugun saat 2-5 arasi cikmasi lazim (Baku saati)Sonucun çıktımı canım bayağı belirgin çizgiler tebrikler
Hayırlı haberler olsun inşallahtesekkurler Casun, henuz cikmadi, bugun saat 2-5 arasi cikmasi lazim (Baku saati)
hemen yazicam, negatif de olsa pozitif de:)
Gunaydin. Bugun sat in 6ci gunu
tesekkurlerhamişsin tebrikler
tesekkurler
keshke kan testinde de oyle ciksa:)
saat 2yi iple cekiyorum
kizlar, cevap cikti; ama hamileyim diye bagiramiyorummmmmmm
cevap shoyle::::
17.1 yaziyor
16-156 arasi= 3.3-4 haftalik hamilelik
izlenme gerekiyor yazilmish
ne demek shimdi bu?
bebek yok mu?
kizlar, cevap cikti; ama hamileyim diye bagiramiyorummmmmmm
17.1 yaziyor
ne demek shimdi bu?
bebek yok mu?
kaç gün geçti ki
6 gun gecti
var mi bebish?yumurtlama zamanından sonra hesaplarsan eğer 20-25 günlük olması lazım bebişin
cok sevindim canim, sag salim kucagina almayi nasip etsin tanrim! amin, inshallah!kızlaar bugün yine kan verdim doktor küçücük bikese gördü inşaalah hayrlısıyla sağlıkla nasip eder hepimze bebeişler :)))
6 gun gecti
aminn canm inşallah bugn evde de test yaptm pozitfti yine inşallah sağlıkla büyür bebişlermiz :)))cok sevindim canim, sag salim kucagina almayi nasip etsin tanrim! amin, inshallah!
irkizlar, cevap cikti; ama hamileyim diye bagiramiyorummmmmmm
17.1 yaziyor
ne demek shimdi bu?
bebek yok mu?
Tesekkurler bluflower, hic sevinemiyorum ki... orda yazmish ki takip edilmesi tavsiye olunuyor. Yarin ish cikishi yine gidip beta hcg yaptiricam. Inshallah 2 katina cikmistir. Tebriklerin icin tshklr. Sizin beta degerler nasildi?ir
Hamilesin işte tebrikler
2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver canım. Değer 2 katına artmışsa sağlıklı gebeliktir
Ayyy canım tebrikler korkma canım artacak değerin bi arkadaşından öyleydi arttı keyfini çıkarkizlar, cevap cikti; ama hamileyim diye bagiramiyorummmmmmm
17.1 yaziyor
ne demek shimdi bu?
bebek yok mu?
Benim 2 gün önce 47,79 du benim de düşüktü yani. Bugün tekrar kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak sonucum. İyi düşünelim iyi olsun inş.Tesekkurler bluflower, hic sevinemiyorum ki... orda yazmish ki takip edilmesi tavsiye olunuyor. Yarin ish cikishi yine gidip beta hcg yaptiricam. Inshallah 2 katina cikmistir. Tebriklerin icin tshklr. Sizin beta degerler nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?