Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba:)sat 15 mart bu ay olmadi iki gun gecti adetimden bir gun once test yaptim cikmadi 15 inde yine yaptim negatif kasiklarim cok agriyo bi sol bi sag sanki bi kalp var gibi pit pit atiyo ve belim cok cok agriyo goguslerim sis . Cok heyecanlaniyorum sizce birkac gun daha bekleyim mi??

2 gun bekleyip kan testi yaptirin. Inshallah bebesh sizinledir

Kızlar mrb benim supheli ilişkiden sonra 11.gun yarın regl olmam gerekiyor dün test yaptırdım 3.05 çıktı artarmiki

Ben dün kan testi yaptım 4 haftalik hamile olduğumu söyledi doktor bugün kadın doğuma gittim alttan muayene oldum doktor sen hamile olduğuna eminmisin dedi tekrar kam tahlili istedi ya çok küçük dedi gözükmüyor yada düşük mu yaptın kanama falan olmadı dedi sadece daha yeni kahverengi akıntı oldu dedim acaba ne olcak hamis degilmiyim

Annem sıkı sıkiya tebihlio hamileyken alttan muaeyene sakin olma diye dusuge neden olurmus ve hastanede calisirkende prf dr oyle demisti kan testinde dogrulandigi zaman beklenir ve ultrasonda bakilir demisti bidaha alttan muayene olma bence

Aaaa öylemi ben bilmiyorum ilk defa duydum anlamadigim şey bunu doktor bilmiyormu da beni alttan muayene etti

cok ayakta kalmayin, uzanip dinlenin, kesenin daha gorunmemesi normal, daha kucucuk, ama kahverengi akinti ciddiye alinmali, doktorunuzla konusun

Doktorlar isine geldigini biliyo isine gelmedigini bilmiyo kan testinde ciktiysa gebeligin var ve bekle ii bi doktor bul ultrasonla takip ettir:)sagliklica al kucagina o doktor ii degil demek ki ben hastanede 2 yil calistim kadin dogum doktorlariyla hic hamile birini alttan kontrol gormedim hatta gebelik var mi diye once sorup eminlerse alttan muayeneye aldikar hep:)

Kizlar gnaydin. 2 gun once beta 17.1 cikmisti. Takip gerekiyor yazmisti. Dun yine kap testi yaptirdim 68.8 olmus. Rabbime sonsuz sukurler olsun. galiba yeniden anne oluyorum melegim benimle

Hayirlisiyla bebegini kucagina al insallah sevil:)
Tesekkurler canim, sevincten olmek uzreyerim. Hala kizima soylemedim. Cok istiyor kardesh. Kismet olursa Incimin dogum gunu dogucak kardesi. Cunki Inciye de hamile kaldigimda sat 10 martti:);sene de 2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…