Yani hcg düşük çıksa bile adet gecikmesi devam ettikçe yükselebilirmi? Hala adet olmadım 5 gün geçti. Doktorum 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yükselirmi yani bebek olabilirmi?Kizlar gnaydin. 2 gun once beta 17.1 cikmisti. Takip gerekiyor yazmisti. Dun yine kap testi yaptirdim 68.8 olmus. Rabbime sonsuz sukurler olsun. galiba yeniden anne oluyorum melegim benimle
nedir son durum sende??Ben dün kan testi yaptım 4 haftalik hamile olduğumu söyledi doktor bugün kadın doğuma gittim alttan muayene oldum doktor sen hamile olduğuna eminmisin dedi tekrar kam tahlili istedi ya çok küçük dedi gözükmüyor yada düşük mu yaptın kanama falan olmadı dedi sadece daha yeni kahverengi akıntı oldu dedim acaba ne olcak hamis degilmiyim
hayırlısı olsun canımmm. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşaallaahhhbata 4 gün kala hayalet çizgi çıktı iki gün kala daha da koyulaştı bat'ı 1 gün geçe yaptığım digital testte (+) / 2-3 haftalık diye çıktı. testleri de ekliyorum =) ilk testteki hayalet çizgi resimde hiç belli bile olmuyor ama gerçekte bakınca farkediliyordu. doktor randevum yarın. heyecanla bekliyorum =)
inşallah canım güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşalla =)hayırlısı olsun canımmm. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşaallaahhh
bata 4 gün kala hayalet çizgi çıktı iki gün kala daha da koyulaştı bat'ı 1 gün geçe yaptığım digital testte (+) / 2-3 haftalık diye çıktı. testleri de ekliyorum =) ilk testteki hayalet çizgi resimde hiç belli bile olmuyor ama gerçekte bakınca farkediliyordu. doktor randevum yarın. heyecanla bekliyorum =)
bakalım asıl heyecan şimdi başlıyo =) kese ne zaman görüncek kalp atışını ne zaman duycam cinsiyeti ne vb diye =)kusssuuummmm cok sevindim zaten belliydi dedim sana var die
bakalım asıl heyecan şimdi başlıyo =) kese ne zaman görüncek kalp atışını ne zaman duycam cinsiyeti ne vb diye =)
sağlıkla bende yaşarım inşallah o günleri. az önce lekelenmem olmuş biraz korkmalı mıyım bilmiyorum ama niyeyse aksine bebişim yerleşiyo heralde diye bi rahatlık var üstümde =)evet :)
Zaman okadar hizli geciyor ki ben ne zaman gecicek ne zaman belli olucak iste cinsiyet gobis derken simdi top gibi karnimin icimde kipirdayip duruyo
sağlıkla bende yaşarım inşallah o günleri. az önce lekelenmem olmuş biraz korkmalı mıyım bilmiyorum ama niyeyse aksine bebişim yerleşiyo heralde diye bi rahatlık var üstümde =)
yarın doktora söylerim zaten direk durumu yarın sabah olsa bi an önce gitsem doktora daha bi rahatlıcam sanki =) haberdar ederim burdan da zatenmeraklanma bende yasadim 7 8 damla kahverengi leke 4 haftalikken hemde.
doktor yerlesiyor ama biz genede tedbir amacli 1 hafta yat demisti progestan kullandim. Kirmizi Kana donmedigi surece korkma yat dinlenbkuzum
yarın doktora söylerim zaten direk durumu yarın sabah olsa bi an önce gitsem doktora daha bi rahatlıcam sanki =) haberdar ederim burdan da zaten
Gunaydin. Bugun sat in 6ci gunu
Evet canim, hic umudum yoktu. O 2ci cizgi gec cikti. Benim resimler o test resimleri. Ama ayaklarim cok usuyordu hala da usuyor miyde bulantisi az var, gogus shishkinligi vardi. Devam ediyor halaCanim fotodaki testler seninmi? Benimde 3 gun gecikti test negatif. Sendeki belirtiler nelerdi? Biri diyo simdi test negatifse hamile degilsindir. Oburu diyo bir kac gun daha bekle 2ci cizgi cikabilir kafam karisti. sendede 5 ve 6 gunde belli diger gunlerde ben goremedim cizgi onun icin sorayim dedim.
Canim ne oldu baktinmi sonucuna suan bende senin gbiyimKizlarrr adetime dha 8 gun var bel ve kasik agrimdan suphelendim test yaptimmm ama testte hayalet cizgi var resmen belli degil yaniii yanlismi gruyorum acaba ama bn buraya fotgrafta yukleyemyrum sizce ya cismidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?