Canim o gun gecti o agri bugun resmen adet sancim var ama ben test yaptim silik cizgi gördüm inanamiyorum yinede ama bat dah 3 gun var bakalim yarin yine tekrarlicam testi eger varsa paylasicam burdaCanim ne oldu baktinmi sonucuna suan bende senin gbiyim
Canim o gun gecti o agri bugun resmen adet sancim var ama ben test yaptim silik cizgi gördüm inanamiyorum yinede ama bat dah 3 gun var bakalim yarin yine tekrarlicam testi eger varsa paylasicam burdaCanim ne oldu baktinmi sonucuna suan bende senin gbiyim
Bende dün test yaptım bişi görünmedi aylardır uğraşıyorum herseyi hem adet sancısı na hem gebelik belirtisi yoruyor um delirmek üzereyimCanim o gun gecti o agri bugun resmen adet sancim var ama ben test yaptim silik cizgi gördüm inanamiyorum yinede ama bat dah 3 gun var bakalim yarin yine tekrarlicam testi eger varsa paylasicam burda
Kizlar uzulmeyin ya. Benim sat dan 5 gun gecmishti gorunmuyordu bile. Test resimlerime baksaniza. 6 da gordym o cizgiyiBende dün test yaptım bişi görünmedi aylardır uğraşıyorum herseyi hem adet sancısı na hem gebelik belirtisi yoruyor um delirmek üzereyim
Resimlerini göremedimKizlar uzulmeyin ya. Benim sat dan 5 gun gecmishti gorunmuyordu bile. Test resimlerime baksaniza. 6 da gordym o cizgiyi
Canim silik bence tekrarla yarinBirsey gorwn varmi kizlarrr
Evet silik var. Bende de oyleydi. Bence tebriklerCanim silik bence tekrarla yarin
İnsallah canim yarin tekrarlrm yinee dua edin olsun bebissss daha bata 3 varEvet silik var. Bende de oyleydi. Bence tebrikler
Tekrarlarim canm insallh bebis vardirCanim silik bence tekrarla yarin
Vardir inshallah canim. Lutfen yarin beta yaptir. hemen cikicak sonuc. Boylece stresten kirtylmus olursunInsallh canım benimde vardır inşallah göğüslerim çok çok büyüdü adet ağrım oluyo gb Karnım agriyo ama daha 4 günüm var çok korkuyorum olmazsa diye
Ama çok korkuyorum ya olmazsa umudunu yaşamak bile güzel o yıkım o negatif demeleri korkutuyor beniVardir inshallah canim. Lutfen yarin beta yaptir. hemen cikicak sonuc. Boylece stresten kirtylmus olursun
ben olsam, aksine hemen yaptirip hemen de cevabi bilirdim. Beni de cok sykyyordu boyle testlere ishik altinda bakmak... o 2ci cizgiyi araya araya aptal gibi olmustum. Bi kere biraz daha net gordum hemen kan verdim. 3 haftalik yaziyordu. Oh beAma çok korkuyorum ya olmazsa umudunu yaşamak bile güzel o yıkım o negatif demeleri korkutuyor beni
Ay maşallah darısı bana ve tüm isteyenlere umut oldun inşallah olurda her zaman dua ederimben olsam, aksine hemen yaptirip hemen de cevabi bilirdim. Beni de cok sykyyordu boyle testlere ishik altinda bakmak... o 2ci cizgiyi araya araya aptal gibi olmustum. Bi kere biraz daha net gordum hemen kan verdim. 3 haftalik yaziyordu. Oh be
Canim peki adet ağrın oluyomu yani karnında ağrıben olsam, aksine hemen yaptirip hemen de cevabi bilirdim. Beni de cok sykyyordu boyle testlere ishik altinda bakmak... o 2ci cizgiyi araya araya aptal gibi olmustum. Bi kere biraz daha net gordum hemen kan verdim. 3 haftalik yaziyordu. Oh be
Malesef negatifben olsam, aksine hemen yaptirip hemen de cevabi bilirdim. Beni de cok sykyyordu boyle testlere ishik altinda bakmak... o 2ci cizgiyi araya araya aptal gibi olmustum. Bi kere biraz daha net gordum hemen kan verdim. 3 haftalik yaziyordu. Oh be
Maşallah ne güzel çok sanslisinAdet gecikmesinden 3 gün sonra gebelik testinde ince silik 2. Çizgi , 1 hafta sonra idrar da pozitif , kanda negatifcok karmasik bi durumdu en son ultrasonda gordum 8 haftalikken de emin olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?