Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Canim o gun gecti o agri bugun resmen adet sancim var ama ben test yaptim silik cizgi gördüm inanamiyorum yinede ama bat dah 3 gun var bakalim yarin yine tekrarlicam testi eger varsa paylasicam burda
Bende dün test yaptım bişi görünmedi aylardır uğraşıyorum herseyi hem adet sancısı na hem gebelik belirtisi yoruyor um delirmek üzereyim

Bende dün test yaptım bişi görünmedi aylardır uğraşıyorum herseyi hem adet sancısı na hem gebelik belirtisi yoruyor um delirmek üzereyim
Kizlar uzulmeyin ya. Benim sat dan 5 gun gecmishti gorunmuyordu bile. Test resimlerime baksaniza. 6 da gordym o cizgiyi

Birsey gorwn varmi kizlarrr

Eklentiler

• IMG_20150428_163412-1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 753
  • IMG_20150428_163348-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.044
Insallh canım benimde vardır inşallah göğüslerim çok çok büyüdü adet ağrım oluyo gb Karnım agriyo ama daha 4 günüm var çok korkuyorum olmazsa diye

Insallh canım benimde vardır inşallah göğüslerim çok çok büyüdü adet ağrım oluyo gb Karnım agriyo ama daha 4 günüm var çok korkuyorum olmazsa diye
Vardir inshallah canim. Lutfen yarin beta yaptir. hemen cikicak sonuc. Boylece stresten kirtylmus olursun

Ama çok korkuyorum ya olmazsa umudunu yaşamak bile güzel o yıkım o negatif demeleri korkutuyor beni
ben olsam, aksine hemen yaptirip hemen de cevabi bilirdim. Beni de cok sykyyordu boyle testlere ishik altinda bakmak... o 2ci cizgiyi araya araya aptal gibi olmustum. Bi kere biraz daha net gordum hemen kan verdim. 3 haftalik yaziyordu. Oh be

Mesele o testlerin cift cizgi cikmasi, betanin da cikmasi degilmish ki... benim shimdi baska sorunum var. Sizlerden irak, ben gecen dr a gittim sadece keseyi gordy. Usm keseyi 5.2 haftalik dedi. Cok kucuk oldugu icin bebegi goremedik. Ama sat i benimle bir olan baska hamish hanimlar ise bebegi de gormusler kesenin icinde gormusler. Bu cumartesiye randevum var. Inshallah ben de bebegimi gorurum, kalbini duyarim. Amin yarabbim!

ben olsam, aksine hemen yaptirip hemen de cevabi bilirdim. Beni de cok sykyyordu boyle testlere ishik altinda bakmak... o 2ci cizgiyi araya araya aptal gibi olmustum. Bi kere biraz daha net gordum hemen kan verdim. 3 haftalik yaziyordu. Oh be
Ay maşallah darısı bana ve tüm isteyenlere umut oldun inşallah olurda her zaman dua ederim

Canim peki adet ağrın oluyomu yani karnında ağrı

Adet gecikmesinden 3 gün sonra gebelik testinde ince silik 2. Çizgi , 1 hafta sonra idrar da pozitif , kanda negatif cok karmasik bi durumdu en son ultrasonda gordum 8 haftalikken de emin olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…