Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba bayanlar yeni uye oldum bayadir takip ediyordum sayfayi ve gercekten cok dogru bilgiler ediniyorum sayenizde bende bebek istiyorum bugun adet olmam gerekiyordu olcakmisim gibi hissediyorum ama adet belirtilerim yok normalde cok siddetli sancim olurdu bugun sadece bi halsizlik var dun idrar testi yaptim hassas testlerden negatif cikti acaba hamilemiyimdir

İnşallah ama sanmıyorum canım hassas testler 4 gün öncesinden gösteriyor

O zaman inşallah diyelim benim de adetime bir gün var bugunde yaptım negatif belliycem bi kaç gün geçmesini sende bekle biliyorum çok zor

evet benimde adetime 1 gün var 7 yaşında erkek annesiyim bir kızım olmasını çok istiyoruz iki aydır deniyorum bakalım bu ay nasıl olacak...oglumdayken yerleşme kanaması yaşamıştım şimdi ise birşey yok yanlız adet düzensizliğim var doktorum yumurtalık rezervin düşük dedi yapmak istiyosan hem yap demişti bizde başladık çalışmaya ..işallah allah herkeze gösterir ben daha test yapmaya korkuyorum birde zaten erken yapılan testlerde küçük yerde yaşadıgım için bulnmuyor bekliyecegiz bakalım ama psikolojik mi bilmiyorum migde bulantılarım var işallah kırmızıyı görmeyiz.

Kizlar, ben bugun bebegin kendini gordum kesede, kalp atishini da. Allah herkeze nasip etsin. Cok gec ogrenmistim testle. Hic cikmak istemiyordu. Bat tan 5 gun gectiginde o silik cizgi cok nazla cikmisti:) test resmimi gordunuz zaten. ben de ovulasyon bat a yakin oluyormush, ama zaten adet bittiginden gelicek adete kadar 1 gunden 1 calishma yaptik. Ve tuttu! Allahim isteyen herkeze kismet elesin! Prensesim abla olucak

g_sevil14 hayırlısı olsun allah kucagına almak nasip etsin işallah bizide tez zamande göstersin ben oğlumdayken testi 7 gün geçince yapmıştım silik çıkmıştı bakalım bu sefer nasıl olacak

Bir idrar testi aldı arkadaşım gebeliğimden şüphelenip
Kızdım ona boş yere 10 lira verdin diyerek
Hamile olduğumu düşünmüyordum
Bir benzinciye girdim testi yaptım
Sadece beklemek kaldı
Sıkıldım beklemekten sadece arkadasıma haklı oldugumu gösterip söylenmek için bekliyordum negatif cıkacak olan sonucu
Ve sonuç pozitif hamileyim!!
Hayatımın en büyük şokuydu
Hala atmadım o pis şeyi :)
6 haftalık hamile oldugumu ertesi gün gittiğim kadın doğum doktorunda onaylattım ..

Adetim uc gun gecikti ve dorduncu gun buyuk bi sanciyla adet oldum iki gundur acilar icindeyim icimden parca parca biseyler cikiyo siyaha yakin kanli cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…