Adetim uc gun gecikti ve dorduncu gun buyuk bi sanciyla adet oldum iki gundur acilar icindeyim icimden parca parca biseyler cikiyo siyaha yakin kanli cok korkuyorum
ne durumdasın canımİnşallah canım cisilinci sana bisey diyeyim mi o gün test yapmıştım negatif ti ama hala kırmızı kart görmedim umutlaniyorum hala elimde olmadan adetime 1 gün kaldı hemde çok korkuyorum
ne durumdasın canım
hayırlısı olsun hadi inş hayal kırıklığı yaşamazsın bebeğini kucağına alırsınHala olmadim bazen karnimda ağrı oluyo ama dün olmam lazımdı bide test yaptım belli bile olmayan ikinci çizgi ortaya çıktı umutlanmak istemiyorum geçen ay da hayal kırıklığı yasadim
İnşallah hepimiz alırız canım ama açıkçası umdum pek yok bu ayhayırlısı olsun hadi inş hayal kırıklığı yaşamazsın bebeğini kucağına alırsın
olur inş günün geçmişmiydiİnşallah hepimiz alırız canım ama açıkçası umdum pek yok bu ay
Bir gün geçtiolur inş günün geçmişmiydi
Hayırlı haberlerini bekliyorum :)Bir gün geçti
İnşallah canım hepimize duaları suruyo ☺Hayırlı haberlerini bekliyorum :)
benim ki kadar merak ediyorum durumunu ya :)İnşallah canım hepimize duaları suruyo ☺
☺☺☺ teşekkür ederim o kadar korkuyorum ki lavaboyu bekliyorum resmen ☺☺ ama olumlu olumsuz her durumda sana haber etcem karnimda her ağrı olduğunda cansız manken kesiliyorumbenim ki kadar merak ediyorum durumunu ya :)
Test sonucunu bildir canimkızlar benimde 5 mayısta olmama gerekiyordu işk önce bel ağrısı kasık ağrsısı yaşadım sonra geçti ...ve hala hastalanamsdım sizce olurmu ..9 yaşında oğlum var inşallh sağşollı bir evlat nasip eder Allhım bzie ...bugün test yapcam bakalım...
Daha çok erken çıkmaması normal adet günü yap istersenbenimde beklenen adet günü 12 mayıs bazı belirtileri şu sıralar bende yaşıyorum bel ağrısı - kasık ağrısı - akıntı - güğüs uçlarım acıyor dün akşam test yaptım çıkmadı
Test sonucunu bildir canim
Çok çok çok tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eder benimde 5 mayısta regl olmam lazimdi olmadım henüz ağrılarım da geçti silik çıkıyo test kan vermeye haftaya gitcem benim umudum yok ama darısı bana ve tüm isteyenlerecanımmmm akşam yaptım 2 çizgi çıktı ağlamaktan healk oldum akşam eşim eve koşarak geldi ...hamişim bende :) oğlum nasıl sevinecek nasıl istiyordu kardeşşş Allhım sen çok büyüksün bu muciye yi içime koydun sonunda kucağıma almayı nasip et Allhım ...darısı diğer bekleyenlere inaşllah ..işte haftaya randevu alıcam dr.Ankarda kadın doğuma giden memmnun kalan varmı kızlar ...
Çok çok çok tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eder benimde 5 mayısta regl olmam lazimdi olmadım henüz ağrılarım da geçti silik çıkıyo test kan vermeye haftaya gitcem benim umudum yok ama darısı bana ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?