Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Adetim uc gun gecikti ve dorduncu gun buyuk bi sanciyla adet oldum iki gundur acilar icindeyim icimden parca parca biseyler cikiyo siyaha yakin kanli cok korkuyorum

Usurtun falan heralde o yuzdb gecikmis ve sancili gecirmis olabilirsin biraz kendine dikkat etnelisin

Hala olmadim bazen karnimda ağrı oluyo ama dün olmam lazımdı bide test yaptım belli bile olmayan ikinci çizgi ortaya çıktı umutlanmak istemiyorum geçen ay da hayal kırıklığı yasadim

Hala olmadim bazen karnimda ağrı oluyo ama dün olmam lazımdı bide test yaptım belli bile olmayan ikinci çizgi ortaya çıktı umutlanmak istemiyorum geçen ay da hayal kırıklığı yasadim
hayırlısı olsun hadi inş hayal kırıklığı yaşamazsın bebeğini kucağına alırsın

Merhaba bayanlar ben her ay adet olmuyorum martta olmadim nisanin 5inde adet oldum telimdeki adet takvimi 19 nisani yumurtlama gozukuyo ben 20 nosanda korunmasiz birliktelik oldu 21 nisan aksami kasik ve bel agrisi cok oldu herhalde yumurtlamam oluyo dedim korunmasiz birliktelikten sonra sag kasigimda bicak batmasi basladi o agrim yumurtlamays4 5 mayis gibi adet olmam lazimdi 2 mayisa kadar bel agrim kasik batmasi devam etti ve birden kesildi bugun idrar tahlili yaptim ve negatif cikti acaba erkenmi yapim

kızlar benimde 5 mayısta olmama gerekiyordu işk önce bel ağrısı kasık ağrsısı yaşadım sonra geçti ...ve hala hastalanamsdım sizce olurmu ..9 yaşında oğlum var inşallh sağşollı bir evlat nasip eder Allhım bzie ...bugün test yapcam bakalım...

Test sonucunu bildir canim

benimde beklenen adet günü 12 mayıs bazı belirtileri şu sıralar bende yaşıyorum bel ağrısı - kasık ağrısı - akıntı - güğüs uçlarım acıyor dün akşam test yaptım çıkmadı

Test sonucunu bildir canim

canımmmm akşam yaptım 2 çizgi çıktı ağlamaktan healk oldum akşam eşim eve koşarak geldi ...hamişim bende :) oğlum nasıl sevinecek nasıl istiyordu kardeşşş Allhım sen çok büyüksün bu muciye yi içime koydun sonunda kucağıma almayı nasip et Allhım ...darısı diğer bekleyenlere inaşllah ..işte haftaya randevu alıcam dr.Ankarda kadın doğuma giden memmnun kalan varmı kızlar ...

Çok çok çok tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eder benimde 5 mayısta regl olmam lazimdi olmadım henüz ağrılarım da geçti silik çıkıyo test kan vermeye haftaya gitcem benim umudum yok ama darısı bana ve tüm isteyenlere

benimde 5 mayıstı adetim olmadı ilk 2 gün bel nağrısı karın ağrısı çektim dün dendim 2 tane net çizigi çıktı şükür dedim p.tesi falaln kan vermeye giidicem bundan 2 ay öncede hamilşe olduğumu öğrendim 5 gün içinde kimyasal gebelik dediler düşürceksin dediler 10 gün kanamayla düşürdüm inşallah bu tutunur Allhıma yalvarıyorum canım tek ben değil benim gibi olan tüm anne olmak isteyen herkes ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…