Amin benim gecen ay adetim 17sinde oldu vajinismustan yeni kurtuldum ama hemen cocuk ıstıyoruz Allahım verirse kızlar bekliyorum ama cok heyecanlıyım.benimde 5 mayıstı adetim olmadı ilk 2 gün bel nağrısı karın ağrısı çektim dün dendim 2 tane net çizigi çıktı şükür dedim p.tesi falaln kan vermeye giidicem bundan 2 ay öncede hamilşe olduğumu öğrendim 5 gün içinde kimyasal gebelik dediler düşürceksin dediler 10 gün kanamayla düşürdüm inşallah bu tutunur Allhıma yalvarıyorum canım tek ben değil benim gibi olan tüm anne olmak isteyen herkes ...
Enfeksiyon dediğin rahim enfeksiyonu mu bende de var bebek istedim için antibiyotik içmedim adet olmadım korkumdan kan testinede çekiniyor um ama kalirsin enfeksiyon engel degilAmin benim gecen ay adetim 17sinde oldu vajinismustan yeni kurtuldum ama hemen cocuk ıstıyoruz Allahım verirse kızlar bekliyorum ama cok heyecanlıyım.
Umidimi kaybetmeyim diyorum ama enfeksiyonumda var napsamki
Bu kimyasal dedikleri ne oluyo canım inşallah bu sağlıklı olsunbenimde 5 mayıstı adetim olmadı ilk 2 gün bel nağrısı karın ağrısı çektim dün dendim 2 tane net çizigi çıktı şükür dedim p.tesi falaln kan vermeye giidicem bundan 2 ay öncede hamilşe olduğumu öğrendim 5 gün içinde kimyasal gebelik dediler düşürceksin dediler 10 gün kanamayla düşürdüm inşallah bu tutunur Allhıma yalvarıyorum canım tek ben değil benim gibi olan tüm anne olmak isteyen herkes ...
Ben ilac kullanıyorum canım antibiyotik ama gebeligi ogrendikten sonra ılacları bırakırım sorun olmaz inşallah ama keske gebelik olsunda ben enfeksiyonu umursamam. adet gunun ne zaman ki? yumurtlama gunlerini takip ettinmi canım inşallah hepimiz hayırlısıyla gebe kalırız Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınEnfeksiyon dediğin rahim enfeksiyonu mu bende de var bebek istedim için antibiyotik içmedim adet olmadım korkumdan kan testinede çekiniyor um ama kalirsin enfeksiyon engel degil
Bu kimyasal dedikleri ne oluyo canım inşallah bu sağlıklı olsun
Ben Günlerimi takip ettim 5 Mayıs regl günümü olmadım bekliyorum biraz daha her ay hayli kırıklığı yasadim smd cesaret edemiyorum antibiyotik bebek oluşumu engelliyor o yüzden ben hiç icmedimBen ilac kullanıyorum canım antibiyotik ama gebeligi ogrendikten sonra ılacları bırakırım sorun olmaz inşallah ama keske gebelik olsunda ben enfeksiyonu umursamam. adet gunun ne zaman ki? yumurtlama gunlerini takip ettinmi canım inşallah hepimiz hayırlısıyla gebe kalırız Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Amin inşallah olmaz canimbebeğin oluşmamamı sağlıksız olması bebek tam rahime yerleşiyor sağlıklısz olduğu için 10 günde adet kanaması tekarar başalyıp düşürüyosun ama inşalalh bu öyle olmaz
Canım hayırlı olsun cok sevindim Allahım sag salim kucagınıza almayı nasip etsinnBende hamileyimmmm mmmm nihayettt
Dün kan verdim benimde çok bi belirti olmadı hafif olarak şunlar vardı Özür dilerim gaz problemi gogsumun başında sivilceler bide adet olcakmisim gibi karın ağrısı ha oldum ha olcam diye bekledim uyku iştah açılması olmadı
Bende hamileyimmmm mmmm nihayettt
Dün kan verdim benimde çok bi belirti olmadı hafif olarak şunlar vardı Özür dilerim gaz problemi gogsumun başında sivilceler bide adet olcakmisim gibi karın ağrısı ha oldum ha olcam diye bekledim uyku iştah açılması olmadı
Teşekkürler darısı sana ve tüm isteyenleresenin adına cok sevinim allah kucagına almak nasıp etsin
Amin canım çok tesekkurlerCanım hayırlı olsun cok sevindim Allahım sag salim kucagınıza almayı nasip etsinn
Cok tesekkurler canim ben Ankarada değilim canım hiç bilmiyorum ama yerleşme kanamasıdir korkma sen rahat olcanımmmm cok sevindim hadi bakalım gözün aydın olsun ....
canlar ..ankarada olanlar hangi dr giidyor kızlar ...birde bunları belirtin :)
Cok tesekkurler canim ben Ankarada değilim canım hiç bilmiyorum ama yerleşme kanamasıdir korkma sen rahat ol
Benimki ilk 5 aydır istiyorum olmuyo du çok korktum herseyi bebeğe yordum pskolojim bozuluyodu artık dün gece öğrendim nasıl beslenecegim hakkında fikrim yokayy canım inşallah öyledir ..yarın daha net alacağım bilgi inşallah ...hepimzi gzüel haberler alallım canım ..senin ilk mi benim 2. olucak inşallah :) nasıl besliyorsunuz kızlar somon balığı cok yayrlıymışş ceviz brokloli- bol meyve :)
Bende hamileyimmmm mmmm nihayettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?