Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Amin benim gecen ay adetim 17sinde oldu vajinismustan yeni kurtuldum ama hemen cocuk ıstıyoruz Allahım verirse kızlar bekliyorum ama cok heyecanlıyım.
Umidimi kaybetmeyim diyorum ama enfeksiyonumda var napsamki

Amin benim gecen ay adetim 17sinde oldu vajinismustan yeni kurtuldum ama hemen cocuk ıstıyoruz Allahım verirse kızlar bekliyorum ama cok heyecanlıyım.
Umidimi kaybetmeyim diyorum ama enfeksiyonumda var napsamki
Enfeksiyon dediğin rahim enfeksiyonu mu bende de var bebek istedim için antibiyotik içmedim adet olmadım korkumdan kan testinede çekiniyor um ama kalirsin enfeksiyon engel degil

Bu kimyasal dedikleri ne oluyo canım inşallah bu sağlıklı olsun

Enfeksiyon dediğin rahim enfeksiyonu mu bende de var bebek istedim için antibiyotik içmedim adet olmadım korkumdan kan testinede çekiniyor um ama kalirsin enfeksiyon engel degil
Ben ilac kullanıyorum canım antibiyotik ama gebeligi ogrendikten sonra ılacları bırakırım sorun olmaz inşallah ama keske gebelik olsunda ben enfeksiyonu umursamam. adet gunun ne zaman ki? yumurtlama gunlerini takip ettinmi canım inşallah hepimiz hayırlısıyla gebe kalırız Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Ben Günlerimi takip ettim 5 Mayıs regl günümü olmadım bekliyorum biraz daha her ay hayli kırıklığı yasadim smd cesaret edemiyorum antibiyotik bebek oluşumu engelliyor o yüzden ben hiç icmedim

Bu ay cok umutla baslamadik zaten kizlar vajiismusu daha yeni yendim enfeksiyonum duzelsinde saglikla insallah olur. Olacagi varsa simdi bile olur aslinda Allah bilir :)) Saglikli olsunda insallahh hepimizinki vakti zamani vardir :))

Bende hamileyimmmm mmmm nihayettt
Dün kan verdim benimde çok bi belirti olmadı hafif olarak şunlar vardı Özür dilerim gaz problemi gogsumun başında sivilceler bide adet olcakmisim gibi karın ağrısı ha oldum ha olcam diye bekledim uyku iştah açılması olmadı

Bende kan testi verdim ama malesef hamile degilim adet sokturucü verdi doktorum adetin 3. günü yeniden hormon tahliline gitcem hamile arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza

Canım hayırlı olsun cok sevindim Allahım sag salim kucagınıza almayı nasip etsinn

kızlar benim 2 gün hafif pembe kanama gibi birşey oldu sonra kesildi ..yarın dr gideceğim bakalım inşalhh sorun çıkmaz daha aile söylemedim eşim biliyor içim içie sığmıyor oğluşuma kardes geleck ..dünde diyor anne kardeşimi olursa altını ben değişiiirm gece hep ben kalkarım sen uyanma Allhım ne büyüksün yarabbim ...

canımmmm cok sevindim hadi bakalım gözün aydın olsun ....
canlar ..ankarada olanlar hangi dr giidyor kızlar ...birde bunları belirtin :)

Cok tesekkurler canim ben Ankarada değilim canım hiç bilmiyorum ama yerleşme kanamasıdir korkma sen rahat ol

ayy canım inşallah öyledir ..yarın daha net alacağım bilgi inşallah ...hepimzi gzüel haberler alallım canım ..senin ilk mi benim 2. olucak inşallah :) nasıl besliyorsunuz kızlar somon balığı cok yayrlıymışş ceviz brokloli- bol meyve :)

Benimki ilk 5 aydır istiyorum olmuyo du çok korktum herseyi bebeğe yordum pskolojim bozuluyodu artık dün gece öğrendim nasıl beslenecegim hakkında fikrim yok

Hayırlı olsun canım cok sevindim. Darisi basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…