Benim gibisinnn benimde 4 gün varr ama duramıyorum napsakkii bir test yapsak iki gunde bir olmazmı :))Adetime 6gün var test için çok mu erken duramıyorum :)
Aminnn canım sıkıntın varmı esin yada seninHayırlı olsun canım cok sevindim. Darisi basimiza :)
Benim gibisinnn benimde 4 gün varr ama duramıyorum napsakkii bir test yapsak iki gunde bir olmazmı :))
Aminnn canım sıkıntın varmı esin yada senin
Dayanamadım ben yaptım negetif cıktı hayırlısı canım cuma yapcam bır daha benValla dün paketi actimmm sonra napiyorum ben yaaa diye biraktim :) yarin yapalim evde 4 test var zaten biter adetgelir geleceksede
Dayanamadım ben yaptım negetif cıktı hayırlısı canım cuma yapcam bır daha benbaska testim yok cunku yarın cıkıp alayım :)
Canım ama benim 17sinde olmustu son adetim ovulasyon testim bir iki gun degisebiliyor belkide seninle aynıdır cuma günü bir daha yapalım biz :))Sende cikmadiysa bende hic cikmaz :)
Canım ama benim 17sinde olmustu son adetim ovulasyon testim bir iki gun degisebiliyor belkide seninle aynıdır cuma günü bir daha yapalım biz :))
teste goremı hıslerıne goremı canım yumurtlamanı anlıyorsunBenim 19da geldi ggecen ay. Yumurtlamamin üstünden 12 gun geçti. Tam hissettigim ama 14.gun önce yumurtlama zamani başlamıştı
Geçen ay test yapmıştım bu ay batimdan 14 geri saydim ve o gunde gercekten kasiklarim agridi akintim oldu ve belim agridi. Ordan anlıyorumteste goremı hıslerıne goremı canım yumurtlamanı anlıyorsun
çıkar canım. daha önce hiç test yapmadın mı?Kizlar ben bat 8mayisti hala adet olmadim sizce yarin sabah test yapsam idrar testinde cikarmi
Okadar cokk yaptimki artik korkuyorum negatif cikacak diye ins hamileyimdir o cift cizgiyi gormeyi okdar cok istiyorumkiçıkar canım. daha önce hiç test yapmadın mı?
Bizlar bu ay ilk denememizdi adetime iki gun var ama 3-4 gundur sanki adetliymisim gibi kasik ve bel agrisi var asiri derecede ve ara ara lekelenmeler var iki gundur umutluydum bebis icin ama umidim azalmaya basladi
Hoşgeldin aramıza canım
Artık ben eminim adetim geçmeden hic bir belirtiyi gebeliğe yormayacağım. Ben 17 aydir ne belirtiler ne gecikmeler gördüm bana göre hepsi piskolojik. Bu ay 5 gun önce başladı lekelerim 2 gündür nadiren ara ara suruyor. Bugün söktü sökecek. Cok sinir oldum ama vardir bununda bi hikmeti oysa iilk defa bu ay kendimi hamile hissetmiştim. Hayirlisi olsun artik bundan sonraki aşama rahim filmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?