Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Valla dün paketi actimmm sonra napiyorum ben yaaa diye biraktim :) yarin yapalim evde 4 test var zaten biter adetgelir geleceksede
Dayanamadım ben yaptım negetif cıktı hayırlısı canım cuma yapcam bır daha ben baska testim yok cunku yarın cıkıp alayım :)

Canım ama benim 17sinde olmustu son adetim ovulasyon testim bir iki gun degisebiliyor belkide seninle aynıdır cuma günü bir daha yapalım biz :))

Benim 19da geldi ggecen ay. Yumurtlamamin üstünden 12 gun geçti. Tam hissettigim ama 14.gun önce yumurtlama zamani başlamıştı

Benim 19da geldi ggecen ay. Yumurtlamamin üstünden 12 gun geçti. Tam hissettigim ama 14.gun önce yumurtlama zamani başlamıştı
teste goremı hıslerıne goremı canım yumurtlamanı anlıyorsun

Bizlar bu ay ilk denememizdi adetime iki gun var ama 3-4 gundur sanki adetliymisim gibi kasik ve bel agrisi var asiri derecede ve ara ara lekelenmeler var iki gundur umutluydum bebis icin ama umidim azalmaya basladi

Bizlar bu ay ilk denememizdi adetime iki gun var ama 3-4 gundur sanki adetliymisim gibi kasik ve bel agrisi var asiri derecede ve ara ara lekelenmeler var iki gundur umutluydum bebis icin ama umidim azalmaya basladi

Hoşgeldin aramıza canım
Artık ben eminim adetim geçmeden hic bir belirtiyi gebeliğe yormayacağım. Ben 17 aydir ne belirtiler ne gecikmeler gördüm bana göre hepsi piskolojik. Bu ay 5 gun önce başladı lekelerim 2 gündür nadiren ara ara suruyor. Bugün söktü sökecek. Cok sinir oldum ama vardir bununda bi hikmeti oysa iilk defa bu ay kendimi hamile hissetmiştim. Hayirlisi olsun artik bundan sonraki aşama rahim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…