Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba canım bişey sorucam kanama adet kanaması gibi fazlamıydı?

Kizlar bugun yum gununu degerlendirecegim inşallah minigim gelir bu guzel gecede.. rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimiz minigimi hayirli kilsin gelsin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar adetime 3 gün geçti dün test yaptım negatifti sol kasığım da ćok şiddetli olmamakla beraber sancı var bacağıma ve kalçama vuruyor rahim de ara ara kasılma var göğüsler patlamaya hazır acayip üsüyorum elim ayağım buz son olarak bu ay yumurtlama da az bi akıntı dışında akıntım olmadı ama adetim geçeli beri sürekli ama kıvamsız bir akıntım var sorum şu testte çıkmadı stres gecikmesi olabilir büyük ihtimal şimdi umutlansam mı hamile olabilirmiyimki yoksa napsam bilemedim :)) yani olsa ćıkardı heralde ¿¿

Cnm bitaz daha bekle benim adetim 7 gun gecti bugun idrar testi yaptim negatifti ama adet olana kadar umudumu yitirmiycem kan testide yaptirmiycam cunku cok yoruldum kkan vermekten pztrsi adet olmazsam gitmeyi dusunuyorum

Cnm bitaz daha bekle benim adetim 7 gun gecti bugun idrar testi yaptim negatifti ama adet olana kadar umudumu yitirmiycem kan testide yaptirmiycam cunku cok yoruldum kkan vermekten pztrsi adet olmazsam gitmeyi dusunuyorum
Benimde fikrim pazartesi gitmekte ama göğüslerim kıpkırmızı ateş yeşil damarlar belirginleşti umut etmim etmim diyorum ediyorum :)

adetime 5 gun var yorumlarmisiniz lutfen

Eklentiler

• 20150516_001846.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 261
Merbalar ben gecen ay asilama yolu ile hanile kaldim ancak dusum oldu 10gun kadar kanamam surdu sonra ben korunmadim doktor gerek yok dedi 15 16 gun oldu gun asiri hemen hemen birliktelin oldu goguslrm.sizliyor bir gun siddetli nas donmesi yasadim hatta tansiyonum mu yuksek die olctrdum normal cikti akintm var kasik bek agrisi cok gogsulerm sisti bmve gecen ay hamile.iken oldgu gbi bende kabizlikta var dedin ki sanrm hamikeyim yani soddetle hissetim bunu ancak bugun idarar trstinde negatif gecen ay adet gunum gecemedem tam adet gunu yaptgimda ikinci silik cizgiyi gormstm acaba testin yanilma payi var mi diyorum.kendime adet gunum tabiki 3gun gecti ama doktor bu ay adet oladabilirsin olamayadabilirsin dedi anlamaymdim neden oldu bole

Ins hamileesindir cnm test yapinca banada yaz merak ederim.ben bugun adet oldum malesef
Senin için en hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin Allaha teslim ol o zamanını bilir hem baksana sen 7 gün sora oldun benim daha bu gün 4 geçti hayırlısı bakalım moralini bozma :)

OTE="Smyy21, post: 40992952, member: 674771"]Senin için en hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin Allaha teslim ol o zamanını bilir hem baksana sen 7 gün sora oldun benim daha bu gün 4 geçti hayırlısı bakalım moralini bozma :)[/QUOTE]
Ins cnm sende ins bebis vardir :)

Ins cnm sende ins bebis vardir :)[/QUOTE]
Ezan vakti duada ettin bak gök kapıları açık inşallah hayatım :)

çizgi silik olduğunda hamilelik olduğu söyleniyor cnm ama istersen bir test daha yap garanti olsun diye eğer o da öyle çıkarsa doktora gidersin

Merhaba.. Bugün adetimin 18. gecikme günü.. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum.. Ve daha öncesinde korunuyorken bu gecikme döneminde korunmayı da bıraktık.. 6 gün önce idrar testi yaptığımda sonuç negatifti. Bugün tekrar yapmayı planlıyorum.. Yine negatif çıkarsa artık doktora gitmeyi planlıyorum.. Eskiden de ara ara 15-16 gün gecikmem oluyordu, senede 1 ya da en fazla 2 kere.. Ama 18. günü ilk defa yaşıyorum ve hala hiç bir regl belirtisi yok.. Tamamen stres dolu günler geçiriyorum.. Bu durumdan her hangi bir sonuç çıkaranlar var mı acaba?

canım stresli olduğunu söylemişsin gecikmen stres sebebiyle olabilir mi? bir de bi arkadaşım yaşamıştı ordan biliyorum geç döllenme olmuş adetten 1 hafta sonra bile negatif görünmesine karşın hamileydi.. bence sen en güzeli kan testi yaptır vakit kaybetmeden

Aslında ilk gecikmemi bende stressel yorumluyordum.. Geciktikçe stres oldum çünkü.. Sonra korunmayı bıraktık nasılsa hasta olucam bu dönemde gebe kalmam diye düşündümm.. Az önce yine test yaptım yine tam negatif. Yarın bir de kan testi yaptırayım ama o da negatif çıkacak gibi hissediyorumm normalde çok sakindim 5. güne kadar normal dedim ama geciktikçe stresim artıyor her gün

Hakkında hayırlısı canım tabi stres de bizim elimizde olan bisey değil vücudumuzu çok fazla dinliyoruz şahsen benim bu aralar aklım hep ne zaman adet olcam kaç gün kaldı gibi acaba hamile miyim düşüncesi bile yetiyor insana.. Kan testiyle kesin sonuç alırsın merakın da geçmiş olur boylece. Cikmazsa da üzülme önümüzdeki aylara nasip dersin benim gibi

Cnm benim de yilda iki kez falan gecikir. Gecen yil birinde 24 gun gecikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…