- 14 Mayıs 2015
- 49
- 13
- 3
- 31
Merhaba canım bişey sorucam kanama adet kanaması gibi fazlamıydı?evet benimde adetime 1 gün var 7 yaşında erkek annesiyim bir kızım olmasını çok istiyoruz iki aydır deniyorum bakalım bu ay nasıl olacak...oglumdayken yerleşme kanaması yaşamıştım şimdi ise birşey yok yanlız adet düzensizliğim var doktorum yumurtalık rezervin düşük dedi yapmak istiyosan hem yap demişti bizde başladık çalışmaya ..işallah allah herkeze gösterir ben daha test yapmaya korkuyorum birde zaten erken yapılan testlerde küçük yerde yaşadıgım için bulnmuyor bekliyecegiz bakalım ama psikolojik mi bilmiyorum migde bulantılarım var işallah kırmızıyı görmeyiz.
İnşallah Aminrabbim isteyip dileyen herkese hayirli evlatlar nasip etsinn
Cnm bitaz daha bekle benim adetim 7 gun gecti bugun idrar testi yaptim negatifti ama adet olana kadar umudumu yitirmiycem kan testide yaptirmiycam cunku cok yoruldum kkan vermekten pztrsi adet olmazsam gitmeyi dusunuyorumKızlar adetime 3 gün geçti dün test yaptım negatifti sol kasığım da ćok şiddetli olmamakla beraber sancı var ıma ve kalçama vuruyor rahim de ara ara kasılma var göğüsler patlamaya hazır acayip üsüyorum elim ayağım buz son olarak bu ay yumurtlama da az bi akıntı dışında akıntım olmadı ama adetim geçeli beri sürekli ama kıvamsız bir akıntım var sorum şu testte çıkmadı stres gecikmesi olabilir büyük ihtimal şimdi umutlansam mı hamile olabilirmiyimki yoksa napsam bilemedim :)) yani olsa ćıkardı heralde ¿¿
Benimde fikrim pazartesi gitmekte ama göğüslerim kıpkırmızı ateş yeşil damarlar belirginleşti umut etmim etmim diyorum ediyorum :)Cnm bitaz daha bekle benim adetim 7 gun gecti bugun idrar testi yaptim negatifti ama adet olana kadar umudumu yitirmiycem kan testide yaptirmiycam cunku cok yoruldum kkan vermekten pztrsi adet olmazsam gitmeyi dusunuyorum
Negatif sanki ikinci cizgiyi goremedimadetime 5 gun var yorumlarmisiniz lutfen
Ins hamileesindir cnm test yapinca banada yaz merak ederim.ben bugun adet oldum malesefBenimde fikrim pazartesi gitmekte ama göğüslerim kıpkırmızı ateş yeşil damarlar belirginleşti umut etmim etmim diyorum ediyorum :)
Senin için en hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin Allaha teslim ol o zamanını bilir hem baksana sen 7 gün sora oldun benim daha bu gün 4 geçti hayırlısı bakalım moralini bozma :)Ins hamileesindir cnm test yapinca banada yaz merak ederim.ben bugun adet oldum malesef
Ins cnm sende ins bebis vardir :)[/QUOTE]OTE="Smyy21, post: 40992952, member: 674771"]Senin için en hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin Allaha teslim ol o zamanını bilir hem baksana sen 7 gün sora oldun benim daha bu gün 4 geçti hayırlısı bakalım moralini bozma :)
adetime 5 gun var yorumlarmisiniz lutfen
Merbalar ben gecen ay asilama yolu ile hanile kaldim ancak dusum oldu 10gun kadar kanamam surdu sonra ben korunmadim doktor gerek yok dedi 15 16 gun oldu gun asiri hemen hemen birliktelin oldu goguslrm.sizliyor bir gun siddetli nas donmesi yasadim hatta tansiyonum mu yuksek die olctrdum normal cikti akintm var kasik bek agrisi cok gogsulerm sisti bmve gecen ay hamile.iken oldgu gbi bende kabizlikta var dedin ki sanrm hamikeyim yani soddetle hissetim bunu ancak bugun idarar trstinde negatif gecen ay adet gunum gecemedem tam adet gunu yaptgimda ikinci silik cizgiyi gormstm acaba testin yanilma payi var mi diyorum.kendime adet gunum tabiki 3gun gecti ama doktor bu ay adet oladabilirsin olamayadabilirsin dedi anlamaymdim neden oldu bole
canım stresli olduğunu söylemişsin gecikmen stres sebebiyle olabilir mi? bir de bi arkadaşım yaşamıştı ordan biliyorum geç döllenme olmuş adetten 1 hafta sonra bile negatif görünmesine karşın hamileydi.. bence sen en güzeli kan testi yaptır vakit kaybetmedenMerhaba.. Bugün adetimin 18. gecikme günü.. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum.. Ve daha öncesinde korunuyorken bu gecikme döneminde korunmayı da bıraktık.. 6 gün önce idrar testi yaptığımda sonuç negatifti. Bugün tekrar yapmayı planlıyorum.. Yine negatif çıkarsa artık doktora gitmeyi planlıyorum.. Eskiden de ara ara 15-16 gün gecikmem oluyordu, senede 1 ya da en fazla 2 kere.. Ama 18. günü ilk defa yaşıyorum ve hala hiç bir regl belirtisi yok.. Tamamen stres dolu günler geçiriyorum.. Bu durumdan her hangi bir sonuç çıkaranlar var mı acaba?
canım stresli olduğunu söylemişsin gecikmen stres sebebiyle olabilir mi? bir de bi arkadaşım yaşamıştı ordan biliyorum geç döllenme olmuş adetten 1 hafta sonra bile negatif görünmesine karşın hamileydi.. bence sen en güzeli kan testi yaptır vakit kaybetmeden
Cnm benim de yilda iki kez falan gecikir. Gecen yil birinde 24 gun gecikmisti.Merhaba.. Bugün adetimin 18. gecikme günü.. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum.. Ve daha öncesinde korunuyorken bu gecikme döneminde korunmayı da bıraktık.. 6 gün önce idrar testi yaptığımda sonuç negatifti. Bugün tekrar yapmayı planlıyorum.. Yine negatif çıkarsa artık doktora gitmeyi planlıyorum.. Eskiden de ara ara 15-16 gün gecikmem oluyordu, senede 1 ya da en fazla 2 kere.. Ama 18. günü ilk defa yaşıyorum ve hala hiç bir regl belirtisi yok.. Tamamen stres dolu günler geçiriyorum.. Bu durumdan her hangi bir sonuç çıkaranlar var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?