- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
Cnm benim de yilda iki kez falan gecikir. Gecen yil birinde 24 gun gecikmisti.
Benimde 8 gün gecikti testler negatifGerçekten mi?? O zamann benimki de öyle olacak sanırımm.. Bugün 19 Mayıs olmasaydı doktora gidecektim, bekleyeyim o zaman stres olmanın da faydası yok nasılsa.. :/
Hakkında hayırlısı canım tabi stres de bizim elimizde olan bisey değil vücudumuzu çok fazla dinliyoruz şahsen benim bu aralar aklım hep ne zaman adet olcam kaç gün kaldı gibi acaba hamile miyim düşüncesi bile yetiyor insana.. Kan testiyle kesin sonuç alırsın merakın da geçmiş olur boylece. Cikmazsa da üzülme önümüzdeki aylara nasip dersin benim gibi
Benimde 8 gün gecikti testler negatif
Bende aynı durumdayım regl olsakta rahatlasak sonra devam etsek çalışmalaraBende dün 2. kez test yaptım yine negatif.. 2 haftadır korunmuyoruz daha çok çok erken bizim için zaten.. Üstelik daha regl olmadan hamile kalamam diye düşünüyorumm bakalım tabi kısmet bu işlerr
Gerçekten mi?? O zamann benimki de öyle olacak sanırımm.. Bugün 19 Mayıs olmasaydı doktora gidecektim, bekleyeyim o zaman stres olmanın da faydası yok nasılsa.. :/
Aynen sıfırdan başlasak bir an önceBende aynı durumdayım regl olsakta rahatlasak sonra devam etsek çalışmalara
Cok sıkinti etme kendine. Insallah olumsuz bi durum yoktur.
Insallah :)Çok teşekkür ederimmumarım yokturr..
Kesinlikle canımGüzel yorumun için teşekkür ederim canımm.. Evet doğru söylüyorsun çok fazla dinliyoruz kendimizi.. Ben de bi hastalansam da sıfırdan başlasam bebiş yapmaya :) Tam karar verdik ondada böyle gecikti ya demekki hayırlısı böyleymiş dimi ama? :)
Cnm testi tekrarla gene pozitifse baska hastanede kan testi yaptir genelde pozitif cikmis sa pozitiftir. Bi arkds ta da bole oldu idrar testinde pozitif kan testinde negatif ti ben ona bida idrar testi yap dedim gene POZİTİF çıknca gitti hastaneyle kavga etti ya parami verin yada tekrar kan testi yapin dedi yaptılar değeri 550 çıktı Özür diledilerr sonuç gebismisKızlar Merhaba. Adetim 2gun gecikti. Erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Gittim kan verdim 0.100 çıktı. Anlamadım yaaa
Kizlar adetime yedigun var icimden birhis hamilesin diyorrrr inşallah gelmistir minigim rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah daha çok erken sadece his var icimde
İnşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin sağlık lariyla gelsin miniklerimiz hayirlisi allahtan :)Insallah cnm gonlune gore versin Rabbim
kizlar selam bende bebek istiyorum 17aydir olmadi malesef ama bu ay hamile gibi hisediyorum adetm 3gun gecikti cok heyecanliyim ama testte negatif gormektende cok korkuyorum yapamiyorum bi turlu yumurtlamadan iki uc gun sonra gogus uclarmda hassasiyet ve agri basladi arada kasik batmasi oluyodu bide ama o gecti smdide akintim var goguslerm normale yakin agrisi fln pek yok bi kac gundur ama 3gundurde adet olcakmisim gibi hafif sancilarm oluyor sizce hamile olabilirmiyim nolur bisey diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?