7 haziran adet günümdü,bugün akşam üzeri idrarımı tutmadan test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür :lepi:
tebrik ederim canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasşp etsin aramıza hosgeldin bende 4+5günlük hamileyimm7 haziran adet günümdü,bugün akşam üzeri idrarımı tutmadan test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür :lepi:
canım biraz daha bekle adetin 4 yada 5.günü yap ozaman belli olurr üzülmeeherkese merhaba, benim dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı normaldede adet olmadan önce göğüslerim acayip ağrır ve şişerlerdi ama bu ay böyle olmadı acabı dedim bugun bir heyacan test aldım ve birazönce yaptım ama malsef negatif çıktısizce neden böyle olmuştur.
Merhaba ben yeni üyeyim zaman zaman misafir olarak konuları takip ediyordum.
Ben 3 aylık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz.Genelde regl günüm birkaç gün uzar.En son 4 Mayıs da regli oldum ve 6 gün geçmesine rağmen regli belirtim yok.2 haftadır mide bulantıları ve zaman zaman mide ağrısı hissediyorum.Ara sırada kasıklarımda ağrı oluyor. 4 Haziranda evde test yaptım negatif çıktı.5 Haziran da kan testi yaptırdım oda negatif çıktı.
Bugün öğleden sonra dayanamayıp tekrar evde test yaptım ama oda negatif senağlama bebeğimiz olmasını çok istiyoruz ben her negatif sonucunda hüsran yaşıyorum ve eşim testlerden uzak durmamı istesede bugün dayanamayıp yine yaptım eşime sonucu bilidirdim ama o hala sen hamilesin sabret daha belli olmuyor diyor :) Pazartesiye kadar olmazsam doktora gideceğim...
slm arkadaşlar bende bebek düşündüğümden beri sizin yazılarınızı takip ediyorum yeni katıldım aranıza...
tebrıkler canım benımkıde hesaplayıcıya gore dundu test yaptım bugun ama malesef negatıf,Allh tamamına erdırsın:CüvCüv:
tebrik ederim canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasşp etsin aramıza hosgeldin bende 4+5günlük hamileyimm
teşekkür ederim canım...hemen negatif çıktı diye moralini bozma canım yasakkelime 2 gün sonra tekrar yap bakalım inşallah hamişsindir :)
bende ikinci bebeğimi düşünüyorum korunmayı bıraktık merakla adet günümün geçmesini bekliyorum daha adetime 10 gün var nasıl geçiçek bilmiyorum...kaydirigubbakcemile2
meraba kızlar benim de adet günüme 10 gün var ama sabah ve gün boyu ara ara mide bulantılarım oluyo..sizce daha erken geliyo bana ama olabilir mi yaaa inş hamileyimdir..ne dersiniz???
kizlar acil yardim bekliyorum.reglim bu ay geldi.ama normalden biraz degisikti.ilk once kahverengi sonra kirmizi ve simdi de siyah akinti oldu.bugun test yaptim.iki defa pozitif cikti.ama doktor el yordamiyla ve karindan ultrasonla bakti.gebelik yok dedi.ne yapmam gerekiyor?yurtdisindayim ve doktorlara pek guvenemiyorum.regli olmama ragmen hamile olabilir miyim?ya da dis gebelik vs olabilir mi?doktor 1 ay sonra gel dedi.tehlikeli biseyse gec olmaz mi?kan testi de yapmadilar.
inş bebegın fazla bekletmeden gelır canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?