Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Canim az daha baktim tesadufen bir yerde denk geldim. Bazi bayanlarda akinti oluyormus. Bizzat su an hamile olanlarin yazdiklarini okudum. Allah gonlune gore versin cnm

Cnm oncelikle insallah en kisa surede hayirlisiyla haberini alirsin meleginin. Ama daha bugun bi arkadas akinti varsa adetin habercisi oldugunu, gebelik varsa akunti olmamasi gerektigini soyledi. Doktor soylemus ama belki de herkeste ayni olmaz

Canim az daha baktim tesadufen bir yerde denk geldim. Bazi bayanlarda akinti oluyormus. Bizzat su an hamile olanlarin yazdiklarini okudum. Allah gonlune gore versin cnm
amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin zor beklemesi gercekten valla yazdiklarin umut oldu insallah hamileyimdir :)

Günaydınnn,

reglime daha 10 gün var ve biliyorum çok erken yaptım ama testimde hayalet gibi bir çizgi var, hatta once yataydı sonra dikey oldu

Sizce bu ufakta olsa bir umut olabilir mi kızlar? 10 gün öncesinde de cıkması acaba mümkün olabilir mi?

Canım gebeliğin idrarda çıkması için yumurtlamadan sonra 10 15 geçmesi gerek çıkan sonuç doğru değildir adetin geçtikten sonra yap testini

İnşallah umudun hep olsun inşallah hamissindir canim benim inşallah ..daha çok var ne testi yaptin canim erken gebelik testimi yoksa klasik normal olandanmi benim adete 5 gun gibi zaman var heycanla bekliyorum hakkimizda hayirlisi inşallah hamisizdir :)

Predictor early kullandım ama tabii dayanamayıp yaptım. Önceki reglm 2 gün surmüştü normalde düzenli olmasına rağmen...Yumurtlama gunumu de oldukça net yasamış olduğumu düşünüyorum.Ama yine de erken elbette, suan ovulasyondan itibaren 10. gün...Umarımmm umarımmm diyorum :)

İnşallah senin de umutların yeşerir 5 gün sonra

Cabim hayalette olsa cizgin cikmis ne mutlu sana inşallah hamissindir insallah minigin seninle ve tutunmustur olmasa cikmazdi diye dusunuyorum bu guzrl gunun cumamin hurmetine uc aylarin hurmetine inşallah hamissindir canim benim

Sonunda bugün gittim doktora ve herkes gibi doktorda ''bekle'' dedi, ne bir adet söktürücü verdi ne de ultrason ile baktı.. Kan testime göre hamile değilim hepsi bu kadar.. Neden bu kadar gecikti, 22 gün normal mi hiç bir şey anlamadan geldim yine ofisime..

Ultrason ile neden bakmadı, keşke alttan baksaydı, olsunnn içini rahat tut

İlaç vermedi normal kendi gelir mi demek istedi

Ovulasyon tarihinden net eminsen o çıkan hayalet çizgi bebiş olabilir. Benim de 10.gün hayalet çizgi çıktı yani adetime 5 gün kala. testi sabahları tekrarla, eğer bebişşe her gün biraz daha belirginleşecektir ikinci çizgi.
İnşallah gönlüne göre olur.

Günaydınnnn, pazartesi sabahı tekrarlayacagımmm ,teşekkür ederimmm

Kizlar merhaba uzun zamandir okuyarak takip ediyorum siteyi ama bende yazmak istedim bana yardimci olursaniz sevinirim adetin 6 gün gecikti yaklaşık 8 gündür adet sancisi cekiyorum ama bir turlu olamiyorum ilk defa boyle oluyr sancim basladiginda normalde 1 2 gün içinde hemen olurdum sadece akintilarim var sari gbi birde adetinin ortasında 1 2 gün lekelenme seklinde kahverengi kanamam olmuştu gunlerdir idrar testi yapiyorum silik çizgi bile cikmiyor boyle şeyler yasayan varsa yazar misiniz lutfeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…