- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
kizlar selam bende bebek istiyorum 17aydir olmadi malesef ama bu ay hamile gibi hisediyorum adetm 3gun gecikti cok heyecanliyim ama testte negatif gormektende cok korkuyorum yapamiyorum bi turlu yumurtlamadan iki uc gun sonra gogus uclarmda hassasiyet ve agri basladi arada kasik batmasi oluyodu bide ama o gecti smdide akintim var goguslerm normale yakin agrisi fln pek yok bi kac gundur ama 3gundurde adet olcakmisim gibi hafif sancilarm oluyor sizce hamile olabilirmiyim nolur bisey diyin
Cnm oncelikle insallah en kisa surede hayirlisiyla haberini alirsin meleginin. Ama daha bugun bi arkadas akinti varsa adetin habercisi oldugunu, gebelik varsa akunti olmamasi gerektigini soyledi. Doktor soylemus ama belki de herkeste ayni olmaz
amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin zor beklemesi gercekten valla yazdiklarin umut oldu insallah hamileyimdir :)Canim az daha baktim tesadufen bir yerde denk geldim. Bazi bayanlarda akinti oluyormus. Bizzat su an hamile olanlarin yazdiklarini okudum. Allah gonlune gore versin cnm
amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin zor beklemesi gercekten valla yazdiklarin umut oldu insallah hamileyimdir :)
ah olsun insallahta paylasmazmiyim ilk esime soylicem sonrada burda paylasicam soz :)Insallah cnm. Bu mutly guzel haberi alirsan bizimle de paylas mutlaka :)
ah olsun insallahta paylasmazmiyim ilk esime soylicem sonrada burda paylasicam soz :)
Canım gebeliğin idrarda çıkması için yumurtlamadan sonra 10 15 geçmesi gerek çıkan sonuç doğru değildir adetin geçtikten sonra yap testiniGünaydınnn,
reglime daha 10 gün var ve biliyorum çok erken yaptım ama testimde hayalet gibi bir çizgi var, hatta once yataydı sonra dikey oldu
Sizce bu ufakta olsa bir umut olabilir mi kızlar? 10 gün öncesinde de cıkması acaba mümkün olabilir mi?
İnşallah umudun hep olsun inşallah hamissindir canim benim inşallah ..daha çok var ne testi yaptin canim erken gebelik testimi yoksa klasik normal olandanmi benim adete 5 gun gibi zaman var heycanla bekliyorum hakkimizda hayirlisi inşallah hamisizdir :)Günaydınnn,
reglime daha 10 gün var ve biliyorum çok erken yaptım ama testimde hayalet gibi bir çizgi var, hatta once yataydı sonra dikey oldu
Sizce bu ufakta olsa bir umut olabilir mi kızlar? 10 gün öncesinde de cıkması acaba mümkün olabilir mi?
İnşallah umudun hep olsun inşallah hamissindir canim benim inşallah ..daha çok var ne testi yaptin canim erken gebelik testimi yoksa klasik normal olandanmi benim adete 5 gun gibi zaman var heycanla bekliyorum hakkimizda hayirlisi inşallah hamisizdir :)
Cabim hayalette olsa cizgin cikmis ne mutlu sana inşallah hamissindir insallah minigin seninle ve tutunmustur olmasa cikmazdi diye dusunuyorum bu guzrl gunun cumamin hurmetine uc aylarin hurmetine inşallah hamissindir canim benimPredictor early kullandım ama tabii dayanamayıp yaptım. Önceki reglm 2 gün surmüştü normalde düzenli olmasına rağmen...Yumurtlama gunumu de oldukça net yasamış olduğumu düşünüyorum.Ama yine de erken elbette, suan ovulasyondan itibaren 10. gün...Umarımmm umarımmm diyorum :)
İnşallah senin de umutların yeşerir 5 gün sonra
Cabim hayalette olsa cizgin cikmis ne mutlu sana inşallah hamissindir insallah minigin seninle ve tutunmustur olmasa cikmazdi diye dusunuyorum bu guzrl gunun cumamin hurmetine uc aylarin hurmetine inşallah hamissindir canim benim
Sonunda bugün gittim doktora ve herkes gibi doktorda ''bekle'' dedi, ne bir adet söktürücü verdi ne de ultrason ile baktı.. Kan testime göre hamile değilim hepsi bu kadar.. Neden bu kadar gecikti, 22 gün normal mi hiç bir şey anlamadan geldim yine ofisime..
İlaç vermedi normal kendi gelir mi demek istediSonunda bugün gittim doktora ve herkes gibi doktorda ''bekle'' dedi, ne bir adet söktürücü verdi ne de ultrason ile baktı.. Kan testime göre hamile değilim hepsi bu kadar.. Neden bu kadar gecikti, 22 gün normal mi hiç bir şey anlamadan geldim yine ofisime..
Ultrason ile neden bakmadı, keşke alttan baksaydı, olsunnn içini rahat tut
İlaç vermedi normal kendi gelir mi demek istedi
Benimde 9 gün gecikti tarlusal verdi bakalım kan testi negatif ultrasonlada baktıEvet.. Aynen öyle bekle dedi, 10-15 gün sonra olmazsan bir daha gel dedi.. Yani bu benim için 15 gün daha stres demek
Predictor early kullandım ama tabii dayanamayıp yaptım. Önceki reglm 2 gün surmüştü normalde düzenli olmasına rağmen...Yumurtlama gunumu de oldukça net yasamış olduğumu düşünüyorum.Ama yine de erken elbette, suan ovulasyondan itibaren 10. gün...Umarımmm umarımmm diyorum :)
İnşallah senin de umutların yeşerir 5 gün sonra
Ovulasyon tarihinden net eminsen o çıkan hayalet çizgi bebiş olabilir. Benim de 10.gün hayalet çizgi çıktı yani adetime 5 gün kala. testi sabahları tekrarla, eğer bebişşe her gün biraz daha belirginleşecektir ikinci çizgi.
İnşallah gönlüne göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?