- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
- 48
kan testi yaptır istersen kesin öğrenirsin ben doktora gittim tarlusal içiyorum 9 gün gecikti bide bi gün adet ağrısı gibi olmuştuKizlar merhaba uzun zamandir okuyarak takip ediyorum siteyi ama bende yazmak istedim bana yardimci olursaniz sevinirim adetin 6 gün gecikti yaklaşık 8 gündür adet sancisi cekiyorum ama bir turlu olamiyorum ilk defa boyle oluyr sancim basladiginda normalde 1 2 gün içinde hemen olurdum sadece akintilarim var sari gbi birde adetinin ortasında 1 2 gün lekelenme seklinde kahverengi kanamam olmuştu gunlerdir idrar testi yapiyorum silik çizgi bile cikmiyor boyle şeyler yasayan varsa yazar misiniz lutfeeeeen
Saliya kadar olmazsam gidicem canim benim şiddetli sancim oldu tuvalete gidip durdum oluyor gibi oldum hep ama gelmedi bide karnimin alt taraflarına sürekli bir agri giriyor saplanma gbi batma gbi gebelik olsa bile acaba idrarda cikmiyor olabilirmiş diyede dusunuyorumkan testi yaptır istersen kesin öğrenirsin ben doktora gittim tarlusal içiyorum 9 gün gecikti bide bi gün adet ağrısı gibi olmuştu
hayırlısı olsun inşallah güzel haberdirSaliya kadar olmazsam gidicem canim benim şiddetli sancim oldu tuvalete gidip durdum oluyor gibi oldum hep ama gelmedi bide karnimin alt taraflarına sürekli bir agri giriyor saplanma gbi batma gbi gebelik olsa bile acaba idrarda cikmiyor olabilirmiş diyede dusunuyorum
İnsalah canim inşallah tesekkur ederimhayırlısı olsun inşallah güzel haberdir
normalde adetten 6 gün sonra silik de olsa çıkar idrar testinde. ama bazen düşündüğünden daha geç yumurtlayabiliyor kadınlar, geç döllenme dedikleri yani aslında geç yumurtluyorsun, eğer öyle ise evet belki daha idrara geçmemiştir hcg. Bence salıya kadar bekleme pztsi kan testi yaptır gebelik yoksa doktora git başka bir sorundan adetin başlamıyor olabilir.Kizlar merhaba uzun zamandir okuyarak takip ediyorum siteyi ama bende yazmak istedim bana yardimci olursaniz sevinirim adetin 6 gün gecikti yaklaşık 8 gündür adet sancisi cekiyorum ama bir turlu olamiyorum ilk defa boyle oluyr sancim basladiginda normalde 1 2 gün içinde hemen olurdum sadece akintilarim var sari gbi birde adetinin ortasında 1 2 gün lekelenme seklinde kahverengi kanamam olmuştu gunlerdir idrar testi yapiyorum silik çizgi bile cikmiyor boyle şeyler yasayan varsa yazar misiniz lutfeeeeen
İnşallah inşallah canim dun gitti yaptirdim aksam beta HCG 11.3 cikti bu ay çok geç yumurtladigimi tahmis ediyrm adetine 3 4 gün kala sünen akinti gelmişti çok sasirmistim ondan sonraki gun esimle ilişki olmuştu doktor gebelik yok dedi sonrada şüpheli gebelik dedi çarşamba tekrar gel dedi meğer oran çok düşük olduğundan görünmemiştir hic idrarda ama ben umutla mali miyim bilmiyrm lütfen bana yardimci olunnormalde adetten 6 gün sonra silik de olsa çıkar idrar testinde. ama bazen düşündüğünden daha geç yumurtlayabiliyor kadınlar, geç döllenme dedikleri yani aslında geç yumurtluyorsun, eğer öyle ise evet belki daha idrara geçmemiştir hcg. Bence salıya kadar bekleme pztsi kan testi yaptır gebelik yoksa doktora git başka bir sorundan adetin başlamıyor olabilir.
İnşallah bebişinin müjdesini de tez amanda alırsın.
İnşallah inşallah canim dun gitti yaptirdim aksam beta HCG 11.3 cikti bu ay çok geç yumurtladigimi tahmis ediyrm adetine 3 4 gün kala sünen akinti gelmişti çok sasirmistim ondan sonraki gun esimle ilişki olmuştu doktor gebelik yok dedi sonrada şüpheli gebelik dedi çarşamba tekrar gel dedi meğer oran çok düşük olduğundan görünmemiştir hic idrarda ama ben umutla mali miyim bilmiyrm lütfen bana yardimci olun
Merhabalar herkese,
Arkadaslar reglime 10 gün kala dayanamayip yaptigim bir test...burada hayalet cizgi var mi yoksa ben mi uyduruyorum
Bu tarz bir deneyim yasayan oldu mu?
evet hayalet cizgi var.Benimde aynen oyle cikmisti 6 gun kala biraz daha belirginlesti.bat gunu kipkirmiziydi.Bence minigin geliyor.Merhabalar herkese,
Arkadaslar reglime 10 gün kala dayanamayip yaptigim bir test...burada hayalet cizgi var mi yoksa ben mi uyduruyorum
Bu değere göre hamilesin :) Ama evet geç döllenme olmuşsa daha çok yeni ondan düşük çıkmıştır değerin. Pozitif ol, dinlen iki günde bir testi tekrarla, hcg değerinden ziyade 2 günde bir iki katına katlanıp katlanmadığı önemli, katlanarak ilerliyorsa hamilelik sağlıklı gidiyor demektir. İnşallah güzel devam etsin bebişin sana sıkı sıkı tutunsun.
İnşallah canim artik yarin tekrar yaptiricam kan testi yalniz ben şöyle bir durum yasadim dun aksam uzun süre tuttuğum idrarimla öylesine bir idrar testi yapim dedim gecen hafta 3 kere falan yapmistim hayali bir çizgi dahi cikmamisti dinde umudum yoktu hatta lavaboya biraktim gittim bakmadim bile bir geldim elime aldim silik pembe czgi şok oldum çok sevndim tabi bu yükseldiğini gösteriyor herlde ama belki sabah idrarimla tekrarladim ve aksamkinden daha acil pembe cikti moralin çok bozuldu daha koyu yada ayni cikmasi gerekmez miydi resim atiyorum lütfen bilgisi olan bana yardimci olsun lütfen 1.ci attigim ilk yaptigim
grimsi bi çizgi görüyorum bende. inşallah doğrudur. bence pztsi gidip kan ver kesin öğrenirsinve adet kanaması ovülasyondan 15 gün sonra başlar, yani adetine düşündüğünden daha az var bence. ovulasyon yani yumurtlama zamanı kişiden kişiye göre değişir, yani kimi adetten 20 gün sünra yumurtlar kimi 5 gün sonra, bu yüzden herkesin regl olma aralığı farklıdır, ama adet kanaması ovülasyon gerçekleştikten 2 hafta sonra başlar luthal faz dedikleri olaydır yani ve sabittir genelde..
Aaaa evet olabilir idrarim normalde çok koyu renk sapsari akşamki de öyleydi sabah çok acik renk olmuştu çok dikkatimi çekmişti çok doğru yönden dusunmussun canim saol 2saat su icmedim idrarimi tutmustum adet sancim basladi yine tedirgin oldum valla dayanamadim biraz önce tekrar yaptim yine silik çizgi sabahkinden daha belirgin hem deaksamdan sabaha hemen koyulasmaz, bir de bazen sabah idrari aksam cok su ictiysen yogun olmayabiliyor, endilesenme hemen :) Bugun tut idrarini biraz su icme testi yapmadan yine tekrarla.
Ayyy çok mutlu oldum ya sabahkinden çok daha belli oleeeeyyy
Aynen canim aynen renginden anlamaliydim ahh ben sancilari 8 gundur nerdeyse cekiyrm canim bir bitseydi şu sanci.. Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler getirirm Rabbim isteyen herkese nasip etsin:) bak demek ki sabahki idrarin yogun degilmis.. Adet sancilarinin olmasi normal hamileligin baslangicinda. Vucut adet olacakmis gibi oluyor ama olmuyosun :) Bence kan testi yaptir derimGuzel haberlerin olsun insallah.
selamlar arkadasım :) durum ne hamiş miymişsin ?? aynı gebelik testinden ben de yapmıştım aynı seninki gibi hayalet bir çizgi vardı dikkatli bakınca görülüyordu.. birkaç gün bekledikten sonra tekrar test yaptım hiçbi çizgi hiçbişey yoktu zaten hamile falan da degilmişimMerhabalar herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?