ikisinde de çok hafif bir çizgi var canım. inşallah hamilesindir. ama bazen belirtiler psikolojik olabiliyorArkadaslar var mi gorebilen???biri 10 gun kala digeri 6 gun kal...2 gun sonra tekrarlayacagim ama 2 gundur hissettigim tum belirtiler resmen kayboldu sirt ve bel agrisi disinda
ikisinde de çok hafif bir çizgi var canım. inşallah hamilesindir. ama bazen belirtiler psikolojik olabiliyor
Benimde 9 gün gecikti tarlusal verdi bakalım kan testi negatif ultrasonlada baktı
bende bi kanama olmadi bekliyorum bakalim ilacim bitti bugun sonrasinda gelsin diye adet hayirlisi gelir seninde insallahBenim için hala gelen giden yok öylece bekliyorum.. 30 Marttaki adetim bittikten 1 hafta sonra 4-5 gün kadar kanamam olmuştu az az.. Sadece tuvalete gittiğimde kanıyordu.. Doktor onun da adet olduğunu söyledi.. Böylece son adet tarihim 8 Nisana falan denk geliyor.. Bu da şu an için 18 günlük gecikme demekkkkk geldik mi yine en başadeli olucam artık
test yaptin mi? hamilelik filan olabilir mi?Benim için hala gelen giden yok öylece bekliyorum.. 30 Marttaki adetim bittikten 1 hafta sonra 4-5 gün kadar kanamam olmuştu az az.. Sadece tuvalete gittiğimde kanıyordu.. Doktor onun da adet olduğunu söyledi.. Böylece son adet tarihim 8 Nisana falan denk geliyor.. Bu da şu an için 18 günlük gecikme demekkkkk geldik mi yine en başadeli olucam artık
test yaptin mi? hamilelik filan olabilir mi?
Arkadaslar var mi gorebilen???biri 10 gun kala digeri 6 gun kal...2 gun sonra tekrarlayacagim ama 2 gundur hissettigim tum belirtiler resmen kayboldu sirt ve bel agrisi disinda
Silik de olsa cikar canimmSelamun aleykum.. arkadaslar adetim 3gun gecikti acaba ewde yapilan idrar testlerinden yaptirsam cikarmi.. bi hafta falan bekle daha erken diyorlar ama merak ediyorum hamilemiyim degilmiyim diye
InsAllah cc canim ya .. negatif cikar die yapmaktan cekiniyorum.. cok tesekkur ederim.. bugun yapicam insAllah cc:)Silik de olsa cikar canimm
sabah kalktığında ilk idrarınla test yap canım inşallah hamilesindir bize de haber et olurmuSelamun aleykum.. arkadaslar adetim 3gun gecikti acaba ewde yapilan idrar testlerinden yaptirsam cikarmi.. bi hafta falan bekle daha erken diyorlar ama merak ediyorum hamilemiyim degilmiyim diye
Selamun aleykum.. arkadaslar adetim 3gun gecikti acaba ewde yapilan idrar testlerinden yaptirsam cikarmi.. bi hafta falan bekle daha erken diyorlar ama merak ediyorum hamilemiyim degilmiyim diye
Öncelikle inşallah gebelik vardır arkadaşım.
Genelde hcg hormonu her iki günde bir ortalama ikiye katlandığından idrara yansıyan miktarında artıyor ve çizginin koyulaşıyor olması gerekir. Ama her kadında hcg hormonun idrara geçme hızı ve miktarı ve zamanı farklılık gösterebiliyor, yani seninde şu an henüz idrara tam geçmemiş olabilir ki 6 gün var diyorsan regline haliyle çok erken bir zaman idrar testinde net pozitifi görmek için.
Yani ne çok umutlan ne de umudunu yitir. Biliyorum zor beklemek ama bir iki gün daha bekeyip kan testi yaptırmak en mantıklısı
İnşallah gönlüne göre olsun
kızlar merhaba
laboquick marka hamilelik testi güvenilirmiz sizce?belli belirsiz 2.çizgi çıktı ama emin olamadım ben dogrumudur diye
önerilen bir marka varmıdır predictor ile ilgili baya kötü yorumlar okudumdaİstersen emin olmak için farklı bir marka ile teyit et çizgini...
yorumunuz için çok teşekkür ederim 3 gün var reglimeEger henüz reglinize 4 gün varsa predictor early size yol gosterebilir, clear blue dıgıtal de sanırım doğru bır test
yorumunuz için çok teşekkür ederim 3 gün var reglime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?